Musis to brat tak ze oni tema ZRX zijou a nechteji mit ve vlakne bordel (plno sracek), chteji si uzivat kazdy prispevek a kdyz neco hledaji ohledne treba nastaveni apod tak to nechteji hledat mezi spoustou odpadu... spatne se pak v tom neco hleda. Jinak myslim ze vsichni vi ze si delas prdel ale jak uz jsem ted napsal, moc legrace mimo tema....Maverick píše:OK seru nato. Vidím , že to nemá smysl. Udělejte si klub ZRX a dělejte si vlastní srazy. Každý kdo mě zná ví , že to myslím z prdele (i když u Pavla mě to zaráží). Servus![]()
podepisuji se...kazdej kdo me zna vi ze to melo byt jen lehke stourani...i plusy jsem psal...udelam to stejne jako maverick...i komunisti meli sve zdrave jadro o kterem si mysleli ze je to jedine spravne...Maverick píše:OK seru nato. Vidím , že to nemá smysl. Udělejte si klub ZRX a dělejte si vlastní srazy. Každý kdo mě zná ví , že to myslím z prdele (i když u Pavla mě to zaráží). Servus![]()
Mave, je jasný, že si děláte jen srandičky. Víte všichni, co tady ty vaše legrácky píšete, že se udělalo nový forum ZRX 3 a že jsme tu chtěli mít pořádek a přehled. Ještě jste přidali. Když tu Georg jednou za měsíc poslal hlášku o veteránech, byla to skutečně sranda, musíte ale uznat, že teď už je těmito příspěvky toto fórum docela o ničem.Maverick píše:OK seru nato. Vidím , že to nemá smysl. Udělejte si klub ZRX a dělejte si vlastní srazy. Každý kdo mě zná ví , že to myslím z prdele (i když u Pavla mě to zaráží). Servus![]()
Asi tak: dostat najebáno, že tu nechávám odkazy na něco co jsem našel na netu a nechávám Vaší úvaze a proč??? protože KAWA!!! = jsme tady všichni, a všem, co tahaj za stejnou stranu lázaZdrahyZX9R píše:Mě se nejvíc líbí, jak tady rejpe jeden co neumí jezdit a na všem padáa druhej, co od něj ty padlý mašiny bere
kucí je s váma legrace...
No vlastně už ani moc ne, existuje takový to přáteský popichování a o kus dál už je blbý šťourání. Hoňte si péra v tom svým trojstránkovým tématu věnovanýmu kelímkům.. To že REXe nemusíte už jste napsali asi 100x a my to všichni víme, ale proč to píšete pořád dokola ?už s tím jděte do prdele...
DobrýCzert ZRX píše:doporučuji přečíst všemhttp://www.acapela.tv/good-old-times-bbd616499679f.html
No je pravda, žes poslední dobou fotky Rexů chválil, ale to nic nemění na situaci, jak už tu zaznělo : Pá pá všem rejpalůmMARTY píše:Už to fakt přestává být sranda. Georg, Maverick, Elvis a Marty jsou známí antirexaři
ja ze byl nekdy antirexar ????to jako vazne kamarade ???
no jsem uz pryc...tak asi jo..
Ale no tak, kde je tvůj smysl pro humorMaverick píše:Jó vrazím ti kudlu do zadDoktorZRX píše: Georg, Maverick, Elvis a Marty jsou známí antirexaři, to je všem známo a téhle čtyřce bych se někdy na srazu nerad točil zády pokuď to tak půjde dál.![]()
Ty woe takovů kokotinu zrovna vod tebe dochtore
Sry už vám to tu nebudu zasírat takovou sračkou jako sem já
![]()