ZRX III.

Modely, testy, zkušenosti
Zamčeno
Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » sob led 03, 2009 08:07:31

OK seru nato. Vidím , že to nemá smysl. Udělejte si klub ZRX a dělejte si vlastní srazy. Každý kdo mě zná ví , že to myslím z prdele (i když u Pavla mě to zaráží). Servus :? :evil:

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » sob led 03, 2009 10:39:49

Maverick píše:OK seru nato. Vidím , že to nemá smysl. Udělejte si klub ZRX a dělejte si vlastní srazy. Každý kdo mě zná ví , že to myslím z prdele (i když u Pavla mě to zaráží). Servus :? :evil:
Musis to brat tak ze oni tema ZRX zijou a nechteji mit ve vlakne bordel (plno sracek), chteji si uzivat kazdy prispevek a kdyz neco hledaji ohledne treba nastaveni apod tak to nechteji hledat mezi spoustou odpadu... spatne se pak v tom neco hleda. Jinak myslim ze vsichni vi ze si delas prdel ale jak uz jsem ted napsal, moc legrace mimo tema.... :wink:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » sob led 03, 2009 12:53:33

Maverick píše:OK seru nato. Vidím , že to nemá smysl. Udělejte si klub ZRX a dělejte si vlastní srazy. Každý kdo mě zná ví , že to myslím z prdele (i když u Pavla mě to zaráží). Servus :? :evil:
podepisuji se...kazdej kdo me zna vi ze to melo byt jen lehke stourani...i plusy jsem psal...udelam to stejne jako maverick...i komunisti meli sve zdrave jadro o kterem si mysleli ze je to jedine spravne...
sem uz tedy nejdu a s tematem rex koncim...ale arogantni frajer v reakci na zmrzliny a tematech o jedine motorce z nebes spadle taky ne...
PAVLOVI JEN POSLEDNI VZKAZ...o nejednom blabolu by se bavit dalo a v to daleko zavaznejsim tematu...blaboly bych nepitval...
TAK SE DRUZTE A UZAVRETE DO PEVNE SEMKNUTEHO KRUHU...jako Slusovicky stat ve state...kdysi slavny ted nikdo nevi co ze to bylo... :wink: :(
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » sob led 03, 2009 12:55:55

Už to fakt přestává být sranda. Georg, Maverick, Elvis a Marty jsou známí antirexaři

ja ze byl nekdy antirexar ????to jako vazne kamarade ???
no jsem uz pryc...tak asi jo..
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Czert ZRX
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Czert ZRX » sob led 03, 2009 13:39:06

Ježiš to je šílený!!Tak sakra jak jinak Vám to má člověk napsat než že se to sem nehodí,tak se může založit téma Tlachání o nicěm a je to!
Já vim,že máte všichni náladu na prd ,když naše krásky stojí a vy roupama nevíte coby,ale tak Otčka mimo mísu jsou prostě zbytečný patlání místem!

Další věc je ta,že mi v podstatě už jakýsi virtualní klub ZRX tu máme a myslím,že to nejní na škodu,jelikož aspoň se tö tu trochu hejbe
dyt ZRX III o tom sakra vypovídá.Jsou tu jiná vlákna o ninjách Zkách atd,ale prostě mi jsme fanatici do REXŮ a tak si to naše vlákno musíme bránit

:twisted: :lol:
--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit :)LOL

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » sob led 03, 2009 14:30:00

Stojím si zatím, co jse napsal. Nebaví mě vynášení REXe do nebe ani blábolení o tom že je to nejlepší motorka na světě. Pokud ale pár lidí kteří tu motorku mají a mají ji rádi,popřípadě ji mají zkrátka jenom rádi založí vlákno a baví se o ní, tak by to zbytek mohl respektovat. Jak tady má někdo něco najít a nebo se něco dozvědět, když tady pár lidí pokaždé když zavítají na CKC stránky napíše "Rex je mrdka" a potom na to reaguje dalších 5lidí, že není a oni zase dvě stránky nemelou nic jinýho než že "to tak nemysleli" a vždyť "je všichni znají". nakonec je tady těch sraček na pět stránek z deseti a mě to zkrátka nebaví.
Tak se navzájem zase všichni omluvíme a na příští stránce to půjde celý zase znovu dokola....
Jděte už s tím víte kam...
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » sob led 03, 2009 16:33:21

Mave, je jasný, že si děláte jen srandičky. Víte všichni, co tady ty vaše legrácky píšete, že se udělalo nový forum ZRX 3 a že jsme tu chtěli mít pořádek a přehled. Ještě jste přidali. Když tu Georg jednou za měsíc poslal hlášku o veteránech, byla to skutečně sranda, musíte ale uznat, že teď už je těmito příspěvky toto fórum docela o ničem.
Omlouvám se zde všem, koho jsem svým příspěvkem nepotěšil, nebo dokonce urazil. Hlavně Mártymu, Irence, slovo zmrzlina pro mě neexistuje.
ZRX 1200 R

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » sob led 03, 2009 17:47:05

ZdrahyZX9R píše:Mě se nejvíc líbí, jak tady rejpe jeden co neumí jezdit a na všem padá :) a druhej, co od něj ty padlý mašiny bere :lol: kucí je s váma legrace...
No vlastně už ani moc ne, existuje takový to přáteský popichování a o kus dál už je blbý šťourání. Hoňte si péra v tom svým trojstránkovým tématu věnovanýmu kelímkům.. To že REXe nemusíte už jste napsali asi 100x a my to všichni víme, ale proč to píšete pořád dokola ? :roll: už s tím jděte do prdele...
Asi tak: dostat najebáno, že tu nechávám odkazy na něco co jsem našel na netu a nechávám Vaší úvaze a proč??? protože KAWA!!! = jsme tady všichni, a všem, co tahaj za stejnou stranu láza :wink: PŘEJU A DRŽÍM PĚSTI.
ZRX III Zdrahy založil, aby bylo POUZE technické + info
Místo toho další kecy...jak ste si všimli, tak sem už moc nepřispívám..., šel jsem do sebe!
Pá pá, všem rejpalům !!! (opakovaní je matka moudrosti a tchýně jedových jazyků)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Czert ZRX
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Czert ZRX » sob led 03, 2009 18:33:36

--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit :)LOL

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » sob led 03, 2009 18:43:39

Czert ZRX píše:doporučuji přečíst všem :P http://www.acapela.tv/good-old-times-bbd616499679f.html
Dobrý :)
Buell xb12r
CKC#160

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » sob led 03, 2009 18:53:00

MARTY píše:Už to fakt přestává být sranda. Georg, Maverick, Elvis a Marty jsou známí antirexaři

ja ze byl nekdy antirexar ????to jako vazne kamarade ???
no jsem uz pryc...tak asi jo..
No je pravda, žes poslední dobou fotky Rexů chválil, ale to nic nemění na situaci, jak už tu zaznělo : Pá pá všem rejpalům :!:
Buell xb12r
CKC#160

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » sob led 03, 2009 20:13:07

Tak pokračujem

Obrázek
Buell xb12r
CKC#160

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » sob led 03, 2009 20:16:53

Trochu srandy i s Rexem na benzině :arrow:
http://www.dailymotion.com/video/x7lni3 ... illard_fun
Buell xb12r
CKC#160

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » sob led 03, 2009 20:54:40

DoktorZRX píše: Georg, Maverick, Elvis a Marty jsou známí antirexaři, to je všem známo a téhle čtyřce bych se někdy na srazu nerad točil zády pokuď to tak půjde dál.
Jó vrazím ti kudlu do zad :roll: :roll: Ty woe takovů kokotinu zrovna vod tebe dochtore :roll: Sry už vám to tu nebudu zasírat takovou sračkou jako sem já :evil: :evil:

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » sob led 03, 2009 21:09:10

Maverick píše:
DoktorZRX píše: Georg, Maverick, Elvis a Marty jsou známí antirexaři, to je všem známo a téhle čtyřce bych se někdy na srazu nerad točil zády pokuď to tak půjde dál.
Jó vrazím ti kudlu do zad :roll: :roll: Ty woe takovů kokotinu zrovna vod tebe dochtore :roll: Sry už vám to tu nebudu zasírat takovou sračkou jako sem já :evil: :evil:
Ale no tak, kde je tvůj smysl pro humor :?: Přeci tě známe a víme jak to myslíš. Vidíš kam až sranda může zajít...Nikdo s nikým nechce přestat kamarádit, slíbili jste že to tu nebudete zasírat a furt se to kolem toho motá.
Buell xb12r
CKC#160

Zamčeno