poraďte mi, jakou mám koupit motorku ?
Pokud jsem dobře četl,tak bylo psáno něco o vyblbnutí.V tom případě bych se koukal po jedno či dvouválu.
Řeším něco podobného,osciluju mezi jednoválcem a dvouválcem.Už jsem měl dvakrát dvouvál a pokaždé to prodal.Posledně to byl Elefant 900,výborný stroj.Prodal jsem to,aby mě moje milá na KLR stíhala,s tím že vezmu další KLR.A moje milá mi prodeji naznačila,že bude jezdit radši se mnou,což na malé šestistovce prostě nejde.Docela mě ten prodej mrzí...
Co takhle nějaké to KTM,nemusí to být nutně 990,nebo Multistráda,popř. třeba Navigátor,TDM.Možností je spousta,je potřeba mít nějakou představu.Navrhnout koncepci(podvozek,motor-počet válců)a pak postupně selektovat.A pak zkoušet,co ti sedne...
Jinak,bokem tématu,jsem rád,že lidé z tohoto klubu uznávají jiné značky.Byl jsem chvilku aktivní na Cagiva Clubu,tam se to naprosto otočilo.Dřívější zakladatelé klubu zakoupili jiné značky a přešli do extrémního režimu pomlouvání své původní značky.Takže na Cagiva fóru najdete příspěvky od zakladelů klubu zrazující od koupi Cagivy,a vychvalující japonské stroje(hlavně suzuki).Dost zvláštní situace...
Řeším něco podobného,osciluju mezi jednoválcem a dvouválcem.Už jsem měl dvakrát dvouvál a pokaždé to prodal.Posledně to byl Elefant 900,výborný stroj.Prodal jsem to,aby mě moje milá na KLR stíhala,s tím že vezmu další KLR.A moje milá mi prodeji naznačila,že bude jezdit radši se mnou,což na malé šestistovce prostě nejde.Docela mě ten prodej mrzí...
Co takhle nějaké to KTM,nemusí to být nutně 990,nebo Multistráda,popř. třeba Navigátor,TDM.Možností je spousta,je potřeba mít nějakou představu.Navrhnout koncepci(podvozek,motor-počet válců)a pak postupně selektovat.A pak zkoušet,co ti sedne...
Jinak,bokem tématu,jsem rád,že lidé z tohoto klubu uznávají jiné značky.Byl jsem chvilku aktivní na Cagiva Clubu,tam se to naprosto otočilo.Dřívější zakladatelé klubu zakoupili jiné značky a přešli do extrémního režimu pomlouvání své původní značky.Takže na Cagiva fóru najdete příspěvky od zakladelů klubu zrazující od koupi Cagivy,a vychvalující japonské stroje(hlavně suzuki).Dost zvláštní situace...
Jeden stačí....na všechno....
Nejde o to rozpustit CKC
i když se občas vyjadřuju kacířsky. Jde jen o to že když si člověk chce vybrat motorku, měl by se nechat vést hlasem srdce
Hmm asi takhle moc rozumuju, protože se na motorku skoro nedostanu
tenhle víkend je tak nádherný a já mám pohotovost a trčím u počítače
srpen by už měl být lepší
Jo a pro George:
Co mi ještě v souvislosti s tebou zavrtalo v hlavě je RSV Tuono - superbike, ale se vzpřímeným posazem. Od roku 05 má super design, antihop, zátah dvouválce a nabízí kopec zábavy

Jo a pro George:
Co mi ještě v souvislosti s tebou zavrtalo v hlavě je RSV Tuono - superbike, ale se vzpřímeným posazem. Od roku 05 má super design, antihop, zátah dvouválce a nabízí kopec zábavy

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavá debata,já si před dvěma lety vybíral motorku,ne novou a skončil jsem u KAWY a u Rexe,z praktických důvodů u eska.Kuba ZRX píše:na blbnutí je RSV TUONO super, fakt dobrá motorka, ale já chci třeba i víc cestovat a proto je prostě perfektní motorka po všech stránkách YAMAHA FZ01 FAZER
kawa clubu budu věrný na okruhu
Schodou okolností na Fazeru jsem párkrát jel,nevím,na jakém

Motorek je dneska plno,není to jako za komunistů a žádná asi není úplně ideální na 100%.Prostě selekce podle požadavků daného jedince a taky kompromisy..
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- Frki
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Aprilka je fajn. To jo. Mi osobne ale necim imponuje znacka Benelli, jen s ni nemam zadne zkusenosti ani nikdo z okoli. Kdyztak Benelli Trek 1130 nevypada vubec zle a popripade lze zachovat i zelenkavou barvu CKC. 
Jen prasule uz jsou u noveho modelu vetsi ze jo, a starsi, nevim kde bych shanel.

Jen prasule uz jsou u noveho modelu vetsi ze jo, a starsi, nevim kde bych shanel.

Naposledy upravil(a) Frki dne ned črc 27, 2008 20:46:19, celkem upraveno 1 x.
Ninja ZX-6R '09
- Kuba
- Ghostrider
když si Georg koupí jinou motorku, pořád mu zůstane kawasaki okruhovka, když si já koupím jinou značku, pořád mám kawasaki okruhovku, když si Zdrahy koupí jinou značku, tak si stejně pořídí kawasaki okruhovku........nejsme dost kawasaki?DoktorZRX píše:Jsme banda lidí, která sedlá výhradně stroje japonské značky Kawasaki .
Je vidět, že většina členů nečte hlavní stránku

nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
V tomhle souhlasim se Zdrahym... Tezko si dokazu predstavit, kdyby nekdo ze skalnich prijel na necem jinem, nez na Kawe, tak by ho zbytek vyfakoval... Myslim ze ne...
Kdyz uz se tady hazi typy motorek, tak neco podobneho jako Tuono, ktere je velice povedene. Ja bych sel do Beneli TNT 1130. Sla s cenou dolu, kdybych ted vybiral, je to jasna volba...
Kdyz uz se tady hazi typy motorek, tak neco podobneho jako Tuono, ktere je velice povedene. Ja bych sel do Beneli TNT 1130. Sla s cenou dolu, kdybych ted vybiral, je to jasna volba...

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
TNT 1130 byla moje volba pred "peti" letyHonza-Zed píše:V tomhle souhlasim se Zdrahym... Tezko si dokazu predstavit, kdyby nekdo ze skalnich prijel na necem jinem, nez na Kawe, tak by ho zbytek vyfakoval... Myslim ze ne...

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira