Faro
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
tak jse skontroloval svůj count down strojek
a zjistil jsem, že do našeho odjezdu zbývá 55 dní. Už se to krátí.
Právě jsem skoukl webové stránky Motoclube de Faro a s potěšením jsem zjistil, že jedním z hlavních sponzorů je ... je kdo? No přece Kawasaki.

Právě jsem skoukl webové stránky Motoclube de Faro a s potěšením jsem zjistil, že jedním z hlavních sponzorů je ... je kdo? No přece Kawasaki.

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Bezva, tak se můžeme domluvit. Určitě nejdeme společný pohled na věc. Přijěď na Tesák a dojednáme to.zdenek píše:nazdarek chlapi
vypada to ze pokud neumreme, nebo se nekdo neprida, vyrazi nas z Olomouce 5 kousku dychtivych po FARU
chcem se mrknout na skok i do te Afriky
mohli bysme tam sfoknot spolu, pokud berete i jiny masiny nez Kawasaki![]()
jinac FARU zdar

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Návrh itineráře do Fara je zde: http://www.pavelek.net/faro2008.html
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
No už se to proklatě blíží. Ani nemám čas na to myslet. 
NRG má nějaké osobní zařizování a tak jsem si domluvil cestu s partou chlapíků tady od nás. Pojedeme ve třech motorkách (
jenom já mám kawu, dále guzzina a yamaha) Místo přes Itálii (jak jsem původně chtěl), jedeme přes Německo, Francii atd.
Teď zrovna řeším vozík na dopravu motorky do servisu. Servis mám domluvený na úterý a to má pršet. Tak pro jistotu. Jinak jo, jsem nachystaný. Na motorce jsou nové Roadsmarty (včera jsem je byl zajet), zbalený v podstatě taky jsem. Ještě vyměnit ečka a v sobotu vyrazit.
Jenže do odjezdu mě ještě čeká docela perný pracovní týden.

NRG má nějaké osobní zařizování a tak jsem si domluvil cestu s partou chlapíků tady od nás. Pojedeme ve třech motorkách (

Teď zrovna řeším vozík na dopravu motorky do servisu. Servis mám domluvený na úterý a to má pršet. Tak pro jistotu. Jinak jo, jsem nachystaný. Na motorce jsou nové Roadsmarty (včera jsem je byl zajet), zbalený v podstatě taky jsem. Ještě vyměnit ečka a v sobotu vyrazit.
Jenže do odjezdu mě ještě čeká docela perný pracovní týden.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Držím palce!
nestraš, dědku!MARTY píše:preji samozrejme stastnou cestu a hlavne aby sedy stin tu dalku ve zdravi prezil![]()
![]()

Spíš aby dojeli ostatní...Shadow je KAWA, sakra, ta vydrží!
Přeju pěkný celý výlet a pozdravujte v Africe Karla Pigeona!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______