Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
- Kuba
- Ghostrider
ono to moc nejde, když tam stepuje 5 policajtů a projedeš stopkou dávat pokutu za něco jiného kolegům asi nevysvětlíElvis. píše:System ne, je to o lidech. Mohli ti dát nižší pokutu a napomentuí a moh si být bez bodů. Já naštěstí potkal rozumnější. Každopádně za tohle bych trestal spíš je...
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Ve finále ti nemuseli dát pokutu žádnou a jen te napomenout a taky by se nep*srali...Kuba ZRX píše:ono to moc nejde, když tam stepuje 5 policajtů a projedeš stopkou dávat pokutu za něco jiného kolegům asi nevysvětlíElvis. píše:System ne, je to o lidech. Mohli ti dát nižší pokutu a napomentuí a moh si být bez bodů. Já naštěstí potkal rozumnější. Každopádně za tohle bych trestal spíš je...
Dnes se vrátil jeden z našich řidiču z německa a s usmevem vyprávěl jak někde v KV projel stopku,byl nepřipoutanej a telefonoval (berte to jako priklad nikoho nesoudim)a stopli ho benga...chvilku ho prej dusili,ale nakonec mu rekli at jede a nezaplatil ani korunu... At je system jakej chce,je to proste vždy o lidech...bud dobrých,nebo ......
- Kuba
- Ghostrider
nebo kreténů, kterým je jedno, třeba dvakrát projedeš stopkou a jsi bez papírů, pak možná když bez papírů, tak i bez práceDreamer píše:Ve finále ti nemuseli dát pokutu žádnou a jen te napomenout a taky by se nep*srali...Kuba ZRX píše:ono to moc nejde, když tam stepuje 5 policajtů a projedeš stopkou dávat pokutu za něco jiného kolegům asi nevysvětlíElvis. píše:System ne, je to o lidech. Mohli ti dát nižší pokutu a napomentuí a moh si být bez bodů. Já naštěstí potkal rozumnější. Každopádně za tohle bych trestal spíš je...
Dnes se vrátil jeden z našich řidiču z německa a s usmevem vyprávěl jak někde v KV projel stopku,byl nepřipoutanej a telefonoval (berte to jako priklad nikoho nesoudim)a stopli ho benga...chvilku ho prej dusili,ale nakonec mu rekli at jede a nezaplatil ani korunu... At je system jakej chce,je to proste vždy o lidech...bud dobrých,nebo ......
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Je pravda že mohli být ,,hodnější" páni policisté, ale jednou ta stopka tam je, tak by se měla dodržovat...! Si představ že bys jel na moto po té hlavní a řidič by tě přehlédl, protože koukal(nic neviděl) a na stopce nezastavil....
Neobhajuji jednání PČR, ale zkus to vzít z druhé strany....
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Nevím nevím, bez RZ to bude dost o hubu. PČR je dost na*raná na ,,motorkáře" a myslím že půjde tento rok hodně po motorkách.... Nezapomeň že když tě náhodou budou pronásledovat, tak půjde o zdraví a to je nejcenější....Tilda píše:tak to je drsny. myslim ze na tvym miste bych to asi resil podobne s tou SPZ
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
jj přesně tak, ale za předpokladu že zastavíš a budeš mít vše v pořádku. Když i tomu slušnýmu začneš ujíždět, tak názor nejspíš také změní. Když to bude vylízanej švestka, tak pokud tě nesrazí autem, tak tě zastřelí......Nody.cz píše:no nevim myslim že normálním pořádknovejm i když dělaj kontroly tak těm nevadíme páč dneska zastavili 6 lidi a pokutu dostal jeden za 200kč... no myslim že to je o tom kdo tě chytne za člověka... protože dopraváci jsou zakomplexovaný šmucky![]()
Na tohle bych byl hodně opatrnej.....

KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
To bude supr, ale ještě to chvíli bude trvat a si docela z ruky....Tomekk píše:Heheh... tak já to jdu zkoušet příjmačky tenhle rok na PA, tak pak budete mít zastání
Mezi členy už je jeden příslušník PČR, ale je to spíš takový rebel....

KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Kuba
- Ghostrider
je rozdíl podívat a nezastavit a nezastavit a nepodívat, já se koukal pořádně a nikde nic, pokud bych to to prostě projel bez přibrždění a nekoukal se, tak neřeknu ani slovo, ale tekhle to nasere a mocHonza-Zed píše:Je pravda že mohli být ,,hodnější" páni policisté, ale jednou ta stopka tam je, tak by se měla dodržovat...! Si představ že bys jel na moto po té hlavní a řidič by tě přehlédl, protože koukal(nic neviděl) a na stopce nezastavil....
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R