ZRX III.

Modely, testy, zkušenosti
Zamčeno
Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » sob led 31, 2009 18:06:44

Zdrahy píše:To je spíš fotka od té pumpy z první Skalky :wink:
Obrázek
Jojo, jak říkám, fotka je z první Skalky 06! ;)
Tak jsem si jen říkal, jestli se o majiteli, potažmo Rexovi něco ví... :idea:
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » sob led 31, 2009 19:10:18

Pánové budu tam dávat ten širší chladič ze ZX7 a přemýšlít z čeho a zda vůbec tam dávat kryt-síťku zepředu. Někteří ji tam mají, jiní ne (naposledy ten modrý oprá příspvěků víc). Chtěl jsem to nechat udělat z tahokovu, ale co jsem zatím zjistil, většinou se prodává plát 100x25 přitom na tu mřížku potřebuju cca 33x30 + nějaké orámování. Taky jsem si říkal nechat to vyřezat vodním paprskem z nějakého nerezového plechu a nechat zahnout, ale nemám vůbec představu o ceně.
Pak ještě řeším vrtulu, podle katalogu je stejná na Zx-7 a ZRX což je samozřejmě blbost vzhledem k uchycení, ale to by se dodělalo. Nevím ale jeslti nebude dělat neplechu, že ten kruhový kryt ve kterém se ta vrtule točí je rovný - dělaný na rovný chladič a tak nebude na tomto novém chladiči ležet celou plochou? Neví někdo jak je to u sportů?
Dík za názory.

PS. Nechtěl jsem zakládat nové téma, kdyby se to adminům tady nezdálo tak prosím o převedení. Dík.
ZX-12R naked

Marťyn
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Marťyn » sob led 31, 2009 19:41:26

btw2: kuci ten manualek by se mi fakt hodil :wink:[/quote]

Vždyť jsem Ti ho poslal - a hlásí mě to odesláno, ne jak při prvním pokusu.
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » sob led 31, 2009 19:44:28

Milane,pokud chceš,tak tahokov Ti mohu dát - asi poslat(na sraz Ti ho na motorce nepovezu...)

Ale pokud spočítáš,co se s tím budeš bastlit,myslím,že originál vypálenej z nerezu zas až tak drahej nejni...

Já osobně bych bez něj chladič nechtěl,aspoň nějaká ochrana proti kamínkům....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » sob led 31, 2009 19:55:17

btw nechapu proč se koukaš po tomhle rexovi když v nabídce je tenhle Rex:
http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=5090
Toš ať dobře vybereš :wink:

Zapoměl jsem tento inzerát ukončit, rexe si nechám.
ZRX 1200 R

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » sob led 31, 2009 19:56:27

My už to Pavle většinou víme a :cheers: :cheers: :finga: :finga: tleskáme!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » sob led 31, 2009 19:58:31

Když už jsme v tom vylepšování.....
tahle součástka:
Obrázek
If you are looking for better throttle response and quicker revving for your ZRX this will do it. This replacement rotor will advance the ignition timing to 4 degrees. It is cut on a ultra precise CNC Wire EDM machine (electrical discharge machining) from 10ga steel. Customer feedback has shown that it works well with bikes that range from completely stock to bikes with a pipe and jet kit. Some members have even reported improved gas mileage and easier statring after installing the advancer.

Installation is a snap. Once the timing cover is removed just remove the single bolt that secures the stock rotor and swap it for the new one. Instructions are provided. The advancer can be purchased with or without the pulsing cover gasket.

This rotor changes the timing only slightly so it is completely safe to use. Bike will still run great on regular pump gas. The advancer works in ZRX1100 and ZRX1200, all years. Over 2,000 of these have been sold to ZRX clubs members.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » sob led 31, 2009 20:03:22

milda píše:My už to Pavle většinou víme a :cheers: :cheers: :finga: :finga: tleskáme!!
Já jen aby mě ho Zdeněk ještě neprodal. Mě se to přes dva měsíce nedařilo. To by byla čára přes rozpočet, origo díly a polepy, co jsem koupil, něco stály, lak u profíka jakbysmet.
ZRX 1200 R

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » sob led 31, 2009 20:05:19

Pro Mildu: ty neumet ceski? Toš k temu neco napiš, ať taky vím..
ZRX 1200 R

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » sob led 31, 2009 20:10:43

Pavel ZRX píše:Pro Mildu: ty neumet ceski? Toš k temu neco napiš, ať taky vím..
Hele a proč si myslíš,že jsem to sem dával?!?

Musíme počkat až nám to někdo přeloží!

Domnívám se ,že ten plech se dává místo originálního a mění to předstih.... Ale nevím to jistě...ani přesně co to udělá..ALe už jsem to viděl víckrát.Možná by věděl i Chosé...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » sob led 31, 2009 20:17:07

milda píše:Milane,pokud chceš,tak tahokov Ti mohu dát - asi poslat(na sraz Ti ho na motorce nepovezu...)

Ale pokud spočítáš,co se s tím budeš bastlit,myslím,že originál vypálenej z nerezu zas až tak drahej nejni...

Já osobně bych bez něj chladič nechtěl,aspoň nějaká ochrana proti kamínkům....
Dík, ale zkusím to tady sehnat a nebo se rovnou někde poptám na to řezání. Taky sem si říkal, že proti těm kamínkům by byl dobrý, ale překvapilo mě,kolik těch chladičů je bez toho.

4 Pavel - jsetli jsem to dobře pochopil (a přeložil překladačem) tak by to mělo mírně měnit časování zapalování zlepšovat odezvu na plyn, snižovat spotřebu atd. atd. Nějak se mi nezdá, že by soudruzi z Japonska to nespočítali líp. Nevím, nerozumím tomu...

Viz překladač:
Jestli vy hledáte lepší odezvu motoru na polohu škrticí klapky a rychlejší túrování pro váš ZRX toto udělá to. Tento rotor nahrazení pokročí čas na to zapalování 4 stupňů. To je oříznutý na ultra precizní CNC Wire EDM stroji (elektrické obrábění propuštění) z 10ga oceli. Zákaznická odezva ukázala že to pracuje dobře s koly která v rozsahu od úplně akcie kolům s rourou a soupravou proudového letadla. Někteří členové dokonce ohlásili zlepšený spotřebu paliva a snadnější termostat po instalaci fázového kompenzátora.

Instalace je snímka. Jednou víko skříně ventilového rozvodu je odstraněné jen odstranit jednotlivý šroub který zabezpečuje akciový rotor a přepřahat to pro nový. Instrukce jsou poskytnuté. Fázový kompenzátor může být koupený s či bez pulsování těsnění víek.

Tento rotor mění časové nastavení jen mírně tak to je úplně bezpečný použít. Kolo ještě bude běžet ohromný na pravidelném čerpadle plynu. Fázový kompenzátor pracuje v ZRX1100 a ZRX1200, celé roky. Přes 2,000 z těchto bylo prodáno ZRX členům klubu.
ZX-12R naked

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » sob led 31, 2009 21:03:23

If you are looking for better throttle response and quicker revving for your ZRX this will do it. This replacement rotor will advance the ignition timing to 4 degrees. It is cut on a ultra precise CNC Wire EDM machine (electrical discharge machining) from 10ga steel. Customer feedback has shown that it works well with bikes that range from completely stock to bikes with a pipe and jet kit. Some members have even reported improved gas mileage and easier statring after installing the advancer.

Installation is a snap. Once the timing cover is removed just remove the single bolt that secures the stock rotor and swap it for the new one. Instructions are provided. The advancer can be purchased with or without the pulsing cover gasket.

This rotor changes the timing only slightly so it is completely safe to use. Bike will still run great on regular pump gas. The advancer works in ZRX1100 and ZRX1200, all years. Over 2,000 of these have been sold to ZRX clubs members.

Tak ještě jednou
Jestli hledáte lepší odezvu plynu a rychlejší nástup otáček pro vaše ZRX tohle to pro vás zařídí. Tento výměnný rotor pootočí časování dopředu o 4 stupně (KHI jsou blbý a špatně to spočítali) Je to zpracováno přesně bla bla bla (už to že je to made in USA to vylučuje)
Odezva od zákazníků ukazuje že to maká výborně na všech strojích od seriového provedení po stroje s laděným výfukem a s Dynem. Někteří majitelé dokonce tvrdí že jim REX jezdí líp a žere míň po instalaci tohohle krámu.

Chlapi - v KHI vědí co udělat s motorem a já osobně bych si nic takovýho do motorky nestrčil :wink: i když to má všech 2000 členů ZRX Clubu :lol: to jsou kecy jako z Teleshopingu
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » sob led 31, 2009 21:26:27

Díky za překlad. Díl zvětší předstih o 4st, tzn motor půjde líp ve vyšších otáčkách, jak jde celý rozsah ot. je otázkou. Pokud by někdo chtěl ladit předstih, určitě bude lepší prog. řídící jednotka pro zapalování IGNITECH, kde je možné nastavit jakou-koli mapu předstihu.
ZRX 1200 R

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » sob led 31, 2009 21:30:36

milda píše:
Pavel ZRX píše:Pro Mildu: ty neumet ceski? Toš k temu neco napiš, ať taky vím..
Hele a proč si myslíš,že jsem to sem dával?!?

Musíme počkat až nám to někdo přeloží!

Domnívám se ,že ten plech se dává místo originálního a mění to předstih.... Ale nevím to jistě...ani přesně co to udělá..ALe už jsem to viděl víckrát.Možná by věděl i Chosé...
Tak to jsme na tom stejně, po technické i jazykové stránce.
ZRX 1200 R

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » sob led 31, 2009 21:57:48

Pavel ZRX píše:
Zapoměl jsem tento inzerát ukončit, rexe si nechám.
To je dobře :wink: ...ale co teda Fanuš :?: :dontknow:
Buell xb12r
CKC#160

Zamčeno