250R
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Určo máš ve smlouvě taky termín dodání... no a když to nesplnili, je to jasnej důvod odstoupení od smlouvy, tudíž i na vrácení zálohy... udělal bych tam pěknej cirkus a volal 5x denně!!!:evil:maxim87 píše:kdyby to bylo tak lehke tak uz jsem to udelal..Jenze ve smlouve je napsano, ze se jedna o nevratnou zalohu..:/
Btw znamy ma kamarada, ktery u Halbicha pracuje a rikal, ze spolecnost Kawasaki na CR pekne z vysoka s...Pac kdyz vidi jaky tady maji kseft, tak se radsi orientuji na jine pro ne prosperujici zeme, jako je Nemecko atd...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Mam ve smlouve ze termin dodani je Duben/Kveten a v tu dobu co jsem tu smlouvu podepisoval neznali ani cenu. Maila jsem jim tam taky uz psal a na to mi odepsali (jak uz jsem v tomto topicu psal), ze mam byt trpelivy, ze do poloviny kvetna by mela byt...
Edit: 5.5.: Hmmm, super, tak mi dnes opet volali, ze za dalsi tyden. a to se vlastne jeste ani nevi, zdali v te davce bude ta moje...Zlata Ostrava, tam uz ji maji skladem...:/
Edit: 5.5.: Hmmm, super, tak mi dnes opet volali, ze za dalsi tyden. a to se vlastne jeste ani nevi, zdali v te davce bude ta moje...Zlata Ostrava, tam uz ji maji skladem...:/
Ninja 250R (zelená)
http://www.automotorevue.cz/moto/clanek ... opic=18986
Pro casopis si hned v pondeli pobezim (snad uz bude na stanku, kdyz to ma byt cislo 06)..Ale co me zarazilo...Jen 60 kusu pro Ceskou republiku?To snad mysli jen prvni dodavku ne?
Pro casopis si hned v pondeli pobezim (snad uz bude na stanku, kdyz to ma byt cislo 06)..Ale co me zarazilo...Jen 60 kusu pro Ceskou republiku?To snad mysli jen prvni dodavku ne?
Ninja 250R (zelená)
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Teda chlapci nechci vám tu motku nějak hanit na první pohled to pěkný je o tom žádná ale už na ten druhej je jasně vidět že to je jen malorážka...a když si vezmu že si mužu vybrat mezi touhle malorážkou a nějakou šestkou má volba bude jasná.... to myslím nebudu jedinej...prostě když mám papíry na 600 hned du na 600 ..ta 250 sice zaplnila díru v trhu ale kdosi to proboha koupí?? nevim kolik to stojí ale určo to bude drahý jako nějaká starší šestka takže tohle sou podle mně vyhozený prachy za malou motorku.... 

KAWASAKI Ninja ZX-7R The legend of superbike
Stoji 109 000,-
Ja si ji kupuju ze dvou duvodu. Za prve, ze nemam ridicak na silnejsi. Za druhe to bude moje prvni motorka a nechci se na tom ihned zabit. Ano, sestka se treba da zaskrtit atd, ale mnoho znamych motorkaru me od toho odrazovalo. Osobne vim, ze 250tku budu mit tak rok, maximalne dva a pak prejdu vys. Ale opravdu je to o tom, ze se na ni chci naucit jezdit..
Ja si ji kupuju ze dvou duvodu. Za prve, ze nemam ridicak na silnejsi. Za druhe to bude moje prvni motorka a nechci se na tom ihned zabit. Ano, sestka se treba da zaskrtit atd, ale mnoho znamych motorkaru me od toho odrazovalo. Osobne vim, ze 250tku budu mit tak rok, maximalne dva a pak prejdu vys. Ale opravdu je to o tom, ze se na ni chci naucit jezdit..
Ninja 250R (zelená)
Ono mít za ty prachy uškrcenej starej a těžkej pomník, který když se motoricky nebo i jinak vyhrne, tak se ti peněženka prohne, nehledě na jízdní vlastnosti.., nebo voňavou 250 která na učení bude ideální a hlavně - v záruce! tady bych asi moc neváhal. Na trhu chyběla a podle toho že jde na dračku a nestihají je vyrábět to byla trefa do černého
K těm jízdním vlastnostem - měl jsem už motorek docela dost a teď mám ZX7R která patří mezi modly(skvělý podvozek, dobrý motor a super vzhled) a koupil jsem novou ZX6R. No a zjistil jsem že podvozek je proti 6tce mrtvej, že to nebrzdí a motor ... je to zkrátka koncepčně 10let starý a i když to je v perfektním stavu (třeba podvozek mi dělal Honza Halbich a nevím jestli je v republice někdo lepší) tak se to s novou motorkou nemůže rovnat. Takže jednoznačně palec nhoru pro novou 250

K těm jízdním vlastnostem - měl jsem už motorek docela dost a teď mám ZX7R která patří mezi modly(skvělý podvozek, dobrý motor a super vzhled) a koupil jsem novou ZX6R. No a zjistil jsem že podvozek je proti 6tce mrtvej, že to nebrzdí a motor ... je to zkrátka koncepčně 10let starý a i když to je v perfektním stavu (třeba podvozek mi dělal Honza Halbich a nevím jestli je v republice někdo lepší) tak se to s novou motorkou nemůže rovnat. Takže jednoznačně palec nhoru pro novou 250

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
- farmář
- Ghostrider
Ale určitě!na co budeš škrtit šestikilo, když budeš potom s sebou vozit mrtvou váhu? tohle je nové, v záruce, zase o pár generací jinde a na to,na co to potřebuješ je to skvělé! a cena je docela příjemná! za rok to ještě slušně prodáš a přestoupíš výše....ale on dobrý podvozek a slušná váha je sakra znát. Hele já mám první Ninja-GPZ 900R a motoricky fajn,ale s podvozkem jsem na tom jako slušnější Harley
...no, přeháním ale bezesrandy že bych to chtěl moc srovnávat s posledními modely ZXR ...to jaksi ne. Ale já to mám jako ostřejší cesťák.Pokud chceš do zatáček, naučit se to klopit, chce to něco lehkého, co se dobře vede a drží dobře stopu. Hlavně pokud je to tvoje první. A nevím, zda by byla k tomu zrovna uškrcená šestistovka to pravé ořechové.

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060

Ve většině testů nových motorek má Kawa mínus body za obutí. Nejdřív nadávají na podvozek a potom po přezutí je to najednou jiná motorka (nejvíc o tom psali v souvislosti s ZX10R)maxim87 píše:Tak jsem si koupil ten Supermoto. Jedine co motorce vytkli jsou pneumatiky a pristrojovka. (vecer se pokusim clanek naskenovat a hodim ho sem)
Co se tyce tech pneumatik, psali, ze si ma clovek zaridit dobrou pojistku a nebo ihned motorku prezout. Tak uvidime co je na tom pravdy.
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
já nepsal uškrcenou starou šestku...za 109 tis seženu šestku papírově zavřenou, jinak otevřenou kolem roku 2000 a výš..a některý i v celkem dobrým stavu...a prostě nevím ale zrovna 250 4-takt mně neláka když budu mít papíry na 600....a kdo má papíry na 125 a jede na tomhle tak je to stejný jak kdyby jel na litru policajti nějaký rozdíly nedělaj prostě nemáš papíry....já bych prostě nikdy nešel do 250 2takt silničky....radši šestku

KAWASAKI Ninja ZX-7R The legend of superbike
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Papírově zavřená... výbornej nápad... Hlavně po bouračce ti patřičně poděkuje.
Šestka z roku 2000, díky moc... víme v jakým stavu byly ty 03 co jsme kupovali na závodění...
A když potřebuješ papírově škrcenou, tak holt chlape asi papíry na šestku nemáš ne? Bo 250ka má ještě pořád 24 Kw... takže se vejdeš do A0 žejo...
Šestka z roku 2000, díky moc... víme v jakým stavu byly ty 03 co jsme kupovali na závodění...
A když potřebuješ papírově škrcenou, tak holt chlape asi papíry na šestku nemáš ne? Bo 250ka má ještě pořád 24 Kw... takže se vejdeš do A0 žejo...
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye