ZRX III.
- DoktorZRX
- Ghostrider
Já ho měl ve 45tis. v půlce, ale nebudu čekat na konec a vyměním ho pro klidný spaní dřív. Jinak vyměnit když se začne ozývatMMKS píše:rozvoďák je jedna z mála věcí, kterou jsem na mašině dělat nenechával (myšleno v rámci pravidelných servisních intervalů). Kolik je na něj udávaný interval, jak se pozná že se má vyměnit. Dík?

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Znám třeba R6 kde se měnil rozvodák při 72tis. rok03.asi na něho zapoměliDoktorZRX píše:Na Ninje odchází všechno dvakrát rychlejcmatt píše:já ho měnil než měla najeto 50tis a myslím že je to i ten interval kdy by se měl měnit.na oko nebylo skoro nic poznat akotat byly volnější spoje

ZRX 1100 modrostříbrná ORIGINAL
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to uz byla ale jina R6... z te puvodni zbyl jen technicak a servisni knizkaPajaZR píše:Znám třeba R6 kde se měnil rozvodák při 72tis. rok03.asi na něho zapoměliDoktorZRX píše:Na Ninje odchází všechno dvakrát rychlejcmatt píše:já ho měnil než měla najeto 50tis a myslím že je to i ten interval kdy by se měl měnit.na oko nebylo skoro nic poznat akotat byly volnější spoje

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Re: Rex je náš
zdenek píše:Čau chlapi, tak po dlouhé doběkoukam že vlakno už je ve své třetí existenci, čož je určitě dobře, stejne tak že spousta z vas ladí a tuní své miláčky
![]()
Už budu muset taky něco s tím svým udělat, kouknout se na střívka a tak, většina z vas děla jen kosmetické úpravy, na ktere ja si jestě nejakou dobu počkamřeším zasadnejší věcičky, rozvoďák musí ven, chrastí až běda, spojka už taky není co bejvávala
asi nejhorší je že se mi potvrdily povídačky o nespolehlivé Kawa převodovce, zkrátka čtvrtej kvalt vyskakuje
není se co divit, najeto už ma k 70 ti tisícům tachometrovejch. navíc při své poslední lonské projíždce na silvestra, (bylo jen asi minus pět), jsem zjistil že přední pravej držák motoru je ulomenej
chmm to sou věci.
navíc mi nejakej dobrak ukradl laptopa ve kterym sem mel v oblíbených položkách spoustu internetových obchodů na nahradní díly. Zkrátka na posranýho i hajzl spadne, ale nemužu si stežovat, žiju a to je hlavní. Navíc mam skvělou přítulkyni, sedla sice bramboru, ale Rexik se ji moc líbí![]()
Takže, ví někdo z vas z jakýho matrošu je vyrobenej rám?myslel sem si že je to železo, protože u par rexu jsem na nem objevil rez, ale ten zlom mi jako železnej nepřipada, navíc magnet(sice jen na tankvaku) na kostre nedržímam proto obavy o zavření.
Dál bych uvítal nějaké odkazy na net obchody, koukal sem zatim na parts depot, kde teda maji všechno, ale před par mesíci jsem na motorkarích.cz narazil na vcelku nelichotivou diskuzi na tuhle firmu.
Napadlo me ještě, vzhledem k ceně v servise (30 tis za výmenu kolečka, vidličky a rozvoďáku) plus dalších min 5 tis za spojku, pořidít komplet motor(na ebay je cca za 42 litru se serviskou a najetyma 20 tis.km.) Jeden se prodává i na motopuzle.cz, není tam cena a tel. mi nezvedaj. není to někoho z klubu? Vím že s motorem je to sázka do loterie.
Heleď s tím motorem je to těžký, může s epodařit koupit dobrej. S tím rámem, nevím teda jak v roce 2006, ale já si myslím, že by to měl bejt normální trubkáč možná z ušlechtilejší oceli než je třída 11. Počkáme na vyjádření Mildy, to je profík v oboru ocelí)) Takže já bych určitě normálka svářel, asi nejspíš elektrodou, nebo CO, je to možná jedno.... S převodovkou Ti mnoho neporadím, protože já se do motoru nekoukám, rozvoďák měním až je slyšet.....
Nejlevnější alternativa u které to asi stejně skončí, bude strhnutí hran na tom jetým kolečku, maximalně nová vidlička, ten rozvoďák spachat určitě a s vlidným zchazenim to snad tech 20 tisic co sem loni najezdil vydrží do další zimy![]()
takže ladění zdar
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- matt
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
DoktorZRX píše:Na Ninje odchází všechno dvakrát rychlejcmatt píše:já ho měnil než měla najeto 50tis a myslím že je to i ten interval kdy by se měl měnit.na oko nebylo skoro nic poznat akotat byly volnější spoje

matt
ZX6R 1996 - "jedu jak umím"
ZX10R 2004 černá mamba
ZX10R 2008 bílá perla
ZX6R 1996 - "jedu jak umím"
ZX10R 2004 černá mamba
ZX10R 2008 bílá perla