To se tak někdo má.. Taky držím palce ať dopadne ta vysněná bedna a přeju závod za sucha...Samčus píše:Dnes nic nedělám a držím palce.
C.E.C. 2009
- Kuba
- Ghostrider
všem děkujem za podporu, dneska zkusíme jezdit každý hodinu, ať máme bednu jistou, tak to doufám zvládnu a neupadnuZRX 1984 píše:To se tak někdo má.. Taky držím palce ať dopadne ta vysněná bedna a přeju závod za sucha...Samčus píše:Dnes nic nedělám a držím palce.
znaven

nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Kuba
- Ghostrider
děkujem za návštěvu, podporu i pomoc, šesté místo ze včera souhlasí a celkové pořadí sezony vzde:
http://www.cec2.cz/index.php?page=4&rocnik=2009
Marek musel vzhledem k brzdám do boxu cca po 15ti minutách, pak jsem sice vydržel jezdil hodinu, ale byla to hodina trápení. S tím rychloplynem se bez trénování do závodu nedá, tudíž jsem nebyl schopen pří výjezdu ze zatáček najit správnou polohu a neustále jsem si stříkal do textilu, páč v každém kole alespoň jednou ustřelilo zadní kolo. A tak jsem jel zatáčky bez plynu a na výjezdu přidával pozdě. Marek jezdil perfektně, ale tentokrát jsem já jezdil tak 5 sec. za časem který jezdím
http://www.cec2.cz/index.php?page=4&rocnik=2009
Marek musel vzhledem k brzdám do boxu cca po 15ti minutách, pak jsem sice vydržel jezdil hodinu, ale byla to hodina trápení. S tím rychloplynem se bez trénování do závodu nedá, tudíž jsem nebyl schopen pří výjezdu ze zatáček najit správnou polohu a neustále jsem si stříkal do textilu, páč v každém kole alespoň jednou ustřelilo zadní kolo. A tak jsem jel zatáčky bez plynu a na výjezdu přidával pozdě. Marek jezdil perfektně, ale tentokrát jsem já jezdil tak 5 sec. za časem který jezdím

nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Kdo letos jezdil za PBK (zřejmě Kuba s Markem) a kdo za CKC?
Jinak gratuluju kluci, moc hezky se na tu výsledkovou listinu kouká s tím dlooouhým ocasem, který jste nechali za sebou!
Jinak gratuluju kluci, moc hezky se na tu výsledkovou listinu kouká s tím dlooouhým ocasem, který jste nechali za sebou!

Naposledy upravil(a) Ladis dne stř zář 30, 2009 09:22:16, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Jj, vyměnil jsem den před závodem brzdové desky, chovali se " tvrději" tak jsem si zatočil štelovacím kolečkem na páčce. Následně mi v tom hned v prvním kole závodu "křuplo" a páčka šla až na rukojeť (asi jsem to nastavil do nějaké mezipolohy, moje blbost). Odtrápil jsem pár kol s hrozným výsledkem a vzdal jsem to a jel do boxu to spravit. Kubovi to s tím novým plynem naprosto nešlo (bude to montovat zpět na originál) a trápil se. Nicméně nám z toho opět vychází, že kdyby všechno klapalo jak má, tak jsme při jednom střídání schopni jet na 4, možná 3 místo. Aspoň máme pro příští sezónu jasně daný cíl 

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
I tak gratulace k dobremu vykonu. Od koho ma kuba ten rychloplyn a je na pevno nastavenej nebo ma vic poloh?
PS:Ta hlaska o Elvisovi byla dobra
Holt kazda sranda neco stoji a letos prislo i na me s dulezitostmi typu bydleni

PS:Ta hlaska o Elvisovi byla dobra

Holt kazda sranda neco stoji a letos prislo i na me s dulezitostmi typu bydleni

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele: