povánoční sklípek

Aneb tady už se nedá přispívat ale jenom hledat.
Zamčeno
Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » čtv led 01, 2009 11:14:35

tak jsme taky doma, moc se nám to líbilo, Kysovům díky za hlídání auta, Čoláskovi za dárek :wink: no a Kuba, ten má 1*
ať už je alespoň březen
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv led 01, 2009 23:07:30

...byla takova divna zima... i moje nalada byla a asi stale je nejaka divna :roll: ...a tak jsem vlastne zapomel i dokumentovat deni ve sklipku ve forme statickych obrazku :(
Nicmene mi ve fotaku preci jen nejaka ta fotka uvizla... tak tady je mate :wink:

Obrázek Obrázek
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

MICHALIS TSIOLAS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MICHALIS TSIOLAS » pát led 02, 2009 07:45:02

Tak jsem to všechno přežil i já, jen jsem ve sklépku očekával i MARTYho (jedna retsina byla pro něj), a když tam už nebyl, tak jsem ji dal za odvoz do Chocně, kde bylo pokračování a pak ještě u kámoše ve Velinách a potom ještě..........no byl to masakr, ale jak je vidět, stále ještě držím, když jsou skvělí lidi, tak se dá vydržet všechno. Jen nevím, jak vydržím ten návrat do všedních dnů, no asi si dám nedřív vyjížďku (už jsem měl absťák). :lol:
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » pát led 02, 2009 10:53:30

MICHALIS TSIOLAS píše:Tak jsem to všechno přežil i já, jen jsem ve sklépku očekával i MARTYho (jedna retsina byla pro něj), a když tam už nebyl, tak jsem ji dal za odvoz do Chocně, kde bylo pokračování a pak ještě u kámoše ve Velinách a potom ještě..........no byl to masakr, ale jak je vidět, stále ještě držím, když jsou skvělí lidi, tak se dá vydržet všechno. Jen nevím, jak vydržím ten návrat do všedních dnů, no asi si dám nedřív vyjížďku (už jsem měl absťák). :lol:
:D tak to je gut. Jinak dodatečně zdravím Tebe i ostatní co ještě spali, museli jsme vypadnout tentokrát opravdu brzo. Jo, a Michale, nebyls doufám ve Velinách u Brandů? To bysme totiž byli pravděpodobně příbuzní :D :D :D
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » pát led 02, 2009 11:57:32

Jó Márty zbaběle zdrhnul :D A Helča taktéž :twisted:

MICHALIS TSIOLAS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MICHALIS TSIOLAS » pát led 02, 2009 16:19:21

Kámoš ve Velinách se jmenuje Petr Krejcar a je to starosta obce, zorganizoval tam v místním nádherném dřevěném kostele při svíčkách fantasticej poloakustickej koncert a potom pařbu na úřadě a potom ešče slivovicu doma a pak "co si nepamatuju to se nestalo"....... :lol: Jo a s těma zbabělcama si to příště vyřídím :!: Myšáku, hlavně žes tam byl a pak jsi dojel v pohodě kolem celé republiky domů :!:
CKC#305

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » pát led 02, 2009 16:27:22

MICHALIS TSIOLAS píše:Kámoš ve Velinách se jmenuje Petr Krejcar a je to starosta obce, zorganizoval tam v místním nádherném dřevěném kostele při svíčkách fantasticej poloakustickej koncert a potom pařbu na úřadě a potom ešče slivovicu doma a pak "co si nepamatuju to se nestalo"....... :lol: Jo a s těma zbabělcama si to příště vyřídím :!: Myšáku, hlavně žes tam byl a pak jsi dojel v pohodě kolem celé republiky domů :!:
:D co se v mládí naučíš... máme mezery ve výchovný činnosti, musíme si vychovat nástupce-zavírače :D :D :D
*CKC 102*

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » pát led 02, 2009 16:44:18

misak39 píše:
MICHALIS TSIOLAS píše:Kámoš ve Velinách se jmenuje Petr Krejcar a je to starosta obce, zorganizoval tam v místním nádherném dřevěném kostele při svíčkách fantasticej poloakustickej koncert a potom pařbu na úřadě a potom ešče slivovicu doma a pak "co si nepamatuju to se nestalo"....... :lol: Jo a s těma zbabělcama si to příště vyřídím :!: Myšáku, hlavně žes tam byl a pak jsi dojel v pohodě kolem celé republiky domů :!:
:D co se v mládí naučíš... máme mezery ve výchovný činnosti, musíme si vychovat nástupce-zavírače :D :D :D
Taky jsem šel v pátek zavírat s Fanušem, ale prej se už zavíralo a tak jsme šli spát :roll:
Buell xb12r
CKC#160

MICHALIS TSIOLAS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MICHALIS TSIOLAS » pát led 02, 2009 16:48:38

Jo, s Fanušem se zavírá dobře, ale ještě lépe s Myšákem, to jsme si ještě na konečnou pustili AC/DC :lol:
CKC#305

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » pát led 02, 2009 16:48:56

DoktorZRX píše:
misak39 píše:
Taky jsem šel v pátek zavírat s Fanušem, ale prej se už zavíralo a tak jsme šli spát :roll:
Konec pátka mám malinko rozvostřenej (podle Daka-žádnej nebyl :D :D :D ) ale mám pocit, že jsme odcházeli s Chozém poslední...
*CKC 102*

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » pát led 02, 2009 16:52:11

MICHALIS TSIOLAS píše:Jo, s Fanušem se zavírá dobře, ale ještě lépe s Myšákem, to jsme si ještě na konečnou pustili AC/DC :lol:
JJJ, bylo to super, jen ta obsluha z nás byla maličko DC :D :D :D A máme plus u mladýho, jak jsme ho zpojízdnili, příště prej u něj za to můžem pařit do rána, tak mu to příští rok připomenem :D
*CKC 102*

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pát led 02, 2009 21:29:13

MICHALIS TSIOLAS píše:Tak jsem to všechno přežil i já, jen jsem ve sklépku očekával i MARTYho (jedna retsina byla pro něj), a když tam už nebyl, tak jsem ji dal za odvoz do Chocně, kde bylo pokračování a pak ještě u kámoše ve Velinách a potom ještě..........no byl to masakr, ale jak je vidět, stále ještě držím, když jsou skvělí lidi, tak se dá vydržet všechno. Jen nevím, jak vydržím ten návrat do všedních dnů, no asi si dám nedřív vyjížďku (už jsem měl absťák). :lol:
prisaham bohu ze si te priste nenecham ujit...bylo mi receno jasne ze tam budes...musel jsem...fakt...ale uz nikdy...nikdy si sex s tebou ujit nenecham :D :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pát led 02, 2009 21:29:43

Maverick píše:Jó Márty zbaběle zdrhnul :D A Helča taktéž :twisted:
vole...neser :D :D :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

MICHALIS TSIOLAS
Ghostrider
Ghostrider

přivítání

Příspěvek od MICHALIS TSIOLAS » sob led 03, 2009 09:01:02

Při prohledávání peněženky jestli se tam neskrývá nějaká zapomenutá bankovka jsem našel dva významné dokumenty s textem z vítacího ceremoniálu. Je mi jasné, že si je nikdo nepamatuje, tak je zvěčňuji zde na stránkách s poděkováním všem z ckc.

přijel nám kamarád z Řecka
má motorku kawasaki
jsme šťastní jak děcka
ožerem se taky!

přijel kamarád z Řecka
jezdí na supr kawě
jsme šťastní jak děcka
opijem se hravě!

DAK
Naposledy upravil(a) MICHALIS TSIOLAS dne sob led 03, 2009 12:39:03, celkem upraveno 1 x.
CKC#305

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » sob led 03, 2009 10:32:55

ta druha verze je ta spravna :-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Zamčeno