ty Elvisi... radeji nemluv, pamatuju si velmi zive jak jsi jeste pred par lety rikal, ze nechapes jak na tom nekdo muze jezditElvis. píše:To jsou ale pekne motorky a kuci
Mozna taky nejakou peknou rodinou foto doplnim, az budu domaAle byla to veeelmi prijemna nahoda. Velika nahoda a velike poteseni....
A je to jen o místu a čase??? Letos jsem se sešel s 5ti, páč jsem si dal 99,8%závazek.Zdrahy píše:může být mazec vidět vás takhle pohromadě, člověk se ocitne zpátky v čase![]()
no a já doufám, že by jsme se někdy mohli sejít s REXama
tak můžem třeba v ještě větším počtu vyrazit do KlagenfurtuKING píše:To by se mi taky zamlouvalo srraz zrx. Mame namet do dalsi sezony
Bejvavalo. Jel jsem se vcera projet okolo svojanova. Ze by rotro akce. Bejvavalo bejvavaloZRX 1984 píše:Nejvíce Rexů bývalo na Mlýnkách...
To víš, musel jsem ho tam zapíchnout za ně, ale nedalo mi to a aspoň prdelku jsem nechal koukat...ZRX 1984 píše:parádně jste tam to ZZR schovali
Jirka_Z píše:To víš, musel jsem ho tam zapíchnout za ně, ale nedalo mi to a aspoň prdelku jsem nechal koukat...ZRX 1984 píše:parádně jste tam to ZZR schovali![]()