Jak je na motorce samolepka CKC tak to bude pít zelenouMr.Dan píše:Doufám, že se dozvím více a třeba se domluvíme i na ceně, kterou by mu normálně vyplatil motobazar, a lahvinku něčeho pořádného k tomu třebas - to by bylo príma pro nás pro oba..![]()
Mám přes 90 Kg a mám to nastavený na předpětí pružiny na předposledním zoubku, nahoře mám nastaveno na 4 a dole na tom kolečku na II. a v pohodě. Jinak u Rexe nastavit podvozek to je běh na dlouhou trať, hlavně předekLíná Vrána píše:Ahoj,
trochu se nudím a vymýšlím, co by bylo dobré vylepšit
technická: vzhledem k tomu, že defaultní pérování je nastaveno na pilota o hmotnosti 68kg a nějak se nemůžu popasovat s nastavením pérování, jak určit tuhost pružiny podle hmotnostim, kdybych ty originální chtěl upgradovat na jiné, odpovídající mojí hmotnosti (90kg)?
Mildo, je to tak 95 Kg mám jen v trenýrkáchmilda píše:Seky já jsem překvapenej!!
Přes 90kg - to máš i s lyžákama,ne?
Na Rexovi jsem s nastavením tlumení nikdy problém neměl,ale to je asi individuální....
Ty hodnoty co uvádíš,jsou tedy dost vysoko,jak by potom měly mít nastaveno dva lidi dejme tomu se součtem 170kg nebo i víc? Místo tlumičů trubky nebo špíš jet plechovkou??![]()
Jinak v pohodě-jdu spláchnout večeři do hajzlu.....
Qasavec! Ještě přelakovat nízkorozpočtovkou modrobílejpruh a nějakýho koně... LUXUS.milda píše:Zelenej prcek by asi jistě uspokojil mnohé....
http://www.youtube.com/watch?v=3jshUfD7uwE
Koukám,že v originálu ten tachometr končí sakra brzo!!
Pane, zkoriguj si filtr, to co jsi napsal, je v Tvé hlavě, né na obrazovce. Nikdo se Ti nesměje, osobně pouze konstatuju, že ze dvou fotek v malém rozlišení, z různých úhlů a nasvícení nevyčte "Kdo je vrah?" ani Herlok Šolmes, kdyby vstal z krchova.mr.Dan píše:Místní odborníci se mi vysmáli!!!
S tachem do 300 starý vráně křídla a svaly nedorostou...
mám to tak nějak podobně666S999 píše:Můj REX byl taky bouranej, mnou osobně a jezdí jak funglovka![]()
jj, dneska aby si člověk všechno dělal sám...Tilda píše:mám to tak nějak podobně666S999 píše:Můj REX byl taky bouranej, mnou osobně a jezdí jak funglovka![]()
Ne ne, za mě to zmákl ujo na frontere. Na fšetko nám treba specijalistovmisak39 píše:jj, dneska aby si člověk všechno dělal sám...Tilda píše:mám to tak nějak podobně666S999 píše:Můj REX byl taky bouranej, mnou osobně a jezdí jak funglovka![]()