Mockrát děkuju
byl jsem se tam na tu motorku podívat osobně a jediné za co stojí, je hodit ji ze skály.........fakt hrozná mrdka, koupit leda za trestHery píše:Zdravím, potřeboval bych znát váš názor na tuhle: http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... aruka.html
Mají ji tam už strašně dlouho. Myslíte, že by za ty peníze stála?
Díky moc
zdravim a zaroven balahopreji k vyberu toho spravneho typu dvoukolakuHery píše:Zdravím, omlouvám se, že zase otravuju ale volal jsem na tu černou ZRX 1200 a říkal, že je to dovoz Francie a při přepravě se poškodila nádrž, ta je přelakovaná, pouze nádrž. Jinak je prý ve výborném stavu. Je prý na čistopisu ale to nevím co znamená. Na tipmotu je ten inzerát taky, ale má psaných jenom 78kw, přitom by měla mít 90kw. Možná je to tím, že je z Francie. Nebude složitý a drahý to otevřít? Vím, že jsem fakt otravnej, ale chci se zeptat, jestli někdo není z Bystřice pod Hostýnem a nemohl se tan zastavit a mrknout na ni? Já na tom nic nepoznám a když se projedu, tak taky ne, protože jsem žádný ZRX na vlastní oči ještě neviděl...
Mockrát děkuju
To je přeci rex od Tonybenyho, myslím Přibyslav a inzerát má i tady na fóru - Eskovej rex 1200.ZRX 1984 píše:A co tenhle kousek. Mělo by to být někde od Doktora
http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=173867
Dobrá volba!!Výkonu a váhy se neboj.Já si velký áčko dodělal ve 40ti a před tím jsem jezdil max na Jawě 250!!DoktorZRX píše:HonzaZRXpěkně vymazlenej rex
![]()
Hery, nevím jestli když píšeš o čerstvým Ačku nebudeš překvapenej výkonem a váhou, v každým případě ze začátku opatrně s plynem. Bystřici mám z ruky, takže taky nemůžu pomoctAle pěkně se tu rexaři rozrůstáme
tak se k nam nekdy pridejHonzaZRX píše:jo jo máš pravdu s tim čistopisem... já si to splet s papírem jako dovozovim... čistopis je velkej techničák uplně vlastně čistej bez všech údajů..no nic... každopádně tady to vypadá že je nás hodně ale proč vás kuci nikde nepotkávámsem z děčína což je většinou asi druhej konec planety od vás.. ale kdyby byl nějakej srázek rexáků tak to bych tam byl určitě mezi prvníma..