ZRX II

Modely, testy, zkušenosti
Zamčeno
Hery
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Hery » stř kvě 14, 2008 15:31:45

Zdravím, omlouvám se, že zase otravuju ale volal jsem na tu černou ZRX 1200 a říkal, že je to dovoz Francie a při přepravě se poškodila nádrž, ta je přelakovaná, pouze nádrž. Jinak je prý ve výborném stavu. Je prý na čistopisu ale to nevím co znamená. Na tipmotu je ten inzerát taky, ale má psaných jenom 78kw, přitom by měla mít 90kw :?: . Možná je to tím, že je z Francie. Nebude složitý a drahý to otevřít? Vím, že jsem fakt otravnej, ale chci se zeptat, jestli někdo není z Bystřice pod Hostýnem a nemohl se tan zastavit a mrknout na ni? Já na tom nic nepoznám a když se projedu, tak taky ne, protože jsem žádný ZRX na vlastní oči ještě neviděl...
Mockrát děkuju

Kuba
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Kuba » stř kvě 14, 2008 15:50:20

Hery píše:Zdravím, potřeboval bych znát váš názor na tuhle: http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... aruka.html
Mají ji tam už strašně dlouho. Myslíte, že by za ty peníze stála?
Díky moc
byl jsem se tam na tu motorku podívat osobně a jediné za co stojí, je hodit ji ze skály.........fakt hrozná mrdka, koupit leda za trest
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R

Czert ZRX
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Czert ZRX » stř kvě 14, 2008 16:22:29

Přijeď na Mělník ti Rexe ukážu!Mam ho dokonce ještě furt odstrojenýho!
Ale vypadá to že bych mohl mít o víkendu cajky z lakovny zpět ta KLUCÍ JÁ UŽ SNAD BUDU POJÍZDEJ :lol:
--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit :)LOL

HonzaZRX
Babyrider
Babyrider

Hery

Příspěvek od HonzaZRX » stř kvě 14, 2008 16:42:13

Nazdar budoucí rexáku... takže čistopis je že musíš zajít na magistrát a nechat si jí přihlásit... stojí to kolem 3 tisíc a teprv dostaneš velkej a melej techničák a tak.. ale pozor na to když je to dovoz z francie jako sem jí měl já tak neměla homologaci pro českou republiku (nějaký éčko na štítku) takže ti to tady nepřihlásej... další 3 tisíce sem musel zaplatit v autorizovaný firmě kawasaki kde mi vystavili papír o homologaci... no a jak říkáš těch 78 Kw má kawa ZRX 1100 a 90 kw má 1200ka ale to se asi spíš spletli pač ta černá kawa má dvanáctkovou kyvku a motor v hnědym eloxu.. a to vypadá že to je 12ka... na těch fotkách vypadá jako slušně ale je fakt že skutečnost může bejt hrozná.. chce to vydržet pač najít rexe co stojí za koupi neni jednoduchý.. já hledal na štěstí jen měsíc a to sem se rozhodoval ještě mezi banditem 1200 a XJR 1300... no každopádně v bazarech jsou většinou stočený tachometry a buch ví jaká je minulost motorky... tady je číslo na chlápka kterej mi dovez tu mojí z francie a na něj se můžeš spolehnout jen mu brnkni jestli nemá nějakýho rexe na skladě... (PS: toho mýho sem pořídil za 85tisíc) Ivoš 739442755
ZRX 1100 + KLX 650 = 1750 ccm v garáži

zdenek
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od zdenek » stř kvě 14, 2008 17:27:36

Hery píše:Zdravím, omlouvám se, že zase otravuju ale volal jsem na tu černou ZRX 1200 a říkal, že je to dovoz Francie a při přepravě se poškodila nádrž, ta je přelakovaná, pouze nádrž. Jinak je prý ve výborném stavu. Je prý na čistopisu ale to nevím co znamená. Na tipmotu je ten inzerát taky, ale má psaných jenom 78kw, přitom by měla mít 90kw :?: . Možná je to tím, že je z Francie. Nebude složitý a drahý to otevřít? Vím, že jsem fakt otravnej, ale chci se zeptat, jestli někdo není z Bystřice pod Hostýnem a nemohl se tan zastavit a mrknout na ni? Já na tom nic nepoznám a když se projedu, tak taky ne, protože jsem žádný ZRX na vlastní oči ještě neviděl...
Mockrát děkuju
zdravim a zaroven balahopreji k vyberu toho spravneho typu dvoukolaku
jen pridam trosku do mlyna, ohledne svodu, vypadaji ze sou z 11 o cemz svedci propojeny svody, nejak se to u 11 hadalo, u 12 to vychytali a proto uz nejsou potreba, jestli to bude mit nejakej vliv netusim
dalsi vec sou predni kotouce, ty se davali od roku 2006 a stejny sou i na Z1000
jinak je to docela fesak :wink: (na fotce)
Tohle pisou v manualu ohledne Kw

Motorleistung 90 kW (122 PS) bei 8500 min-1
(PR) 78,2 kW (106,3 PS) bei 8000 min-1
Max. Drehmoment 112 Nm (11,4 mkp) bei 7000 min-1
(PR) 104 Nm (10,6 mkp) bei 6000 min-
PR: Modell gemäß WVTA Zulassung mit rohrförmigen Katalysator (gedrosseltes Modell)
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » stř kvě 14, 2008 17:42:57

tak ja bych tady opravil oba predchozi prispevky, doufam ze se na me pani "rexari" nebudou zlobit ;-)

opr. c.1 CISTOPIS - znamena ze jiz probehla cela ta uredni masinerie a motorka ma vystaven cisty velky TP (cistopis) se kterym po zaplaceni pojistky dojdes na urad a oni te do nej zapisi a vydaji OTP + RZ (pro tebe nejlepsi reseni)

opr. c.2 budu nesouhlasit se Zdenkem ohledne svodu... ten cerny Rex ma ladene svody vcetne koncovky, nejedna se tedy o svody ze ZRX1100. A navic jsou narozdil od ZRX1100 v nerezu ;-)

no a jeste jeden dodatek pravdepodobne se jedna o skrcenou verzi na 78kW, ktera je dle meho nazoru a ladenych svodu apod. jiz davno odskrcena, takze to bude jen cislo na papire ;-) Chce to ji videt na vlastni bulvy, poradne prohlidnout a testnout. Na fotkach vypada opravdu pekne. Jdi se na ni minimalne mrknout a vem sebou nekoho kdo tomu rozumi. Jinak fakt dobra volba, drzim pesti at ti to vyjde. :)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Hery
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Hery » stř kvě 14, 2008 20:28:47

Tak tu černou všichni chválíte :D , to se mi snad stalo poprvé. Doufám, že je to teda dobrý znamení. Je i docela levná a to říkal, že když jsem zdaleka, tak by mi dal ještě slevu, tak doufám, že není někde zakopaný pes (jsem asi pesimista). Ale jak řekl doktor, musím se konečně pro něco rozhodnout. Dneska jsem udělal papíry na Áčko ale dostanu je až za tři týdny :? . No, snad to nebude ničemu vadit. Prodávají ji www.motocyklypz.com v obci Lipová, která se nachází na hlavním tahu mezi Bystřicí pod Hostýnem a Přerovem. Určitě chápete, kam tím mýřím... Je možné se domluvit s nějakým zapáleným majitelem ZRX 1200, který by se na ni se mnou zajel podívat a řekl rozhodující slovo při koupi. Asi bych vzal auto s vozíkem a odvezl si ji na něm, protože vlakem se mi tam moc nechce... Tak prosím, najde se někdo takový? Vaše výdaje na cestu samozřejmě uhradím...Díky

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » stř kvě 14, 2008 20:37:48

bohuzel to mam trosku dost z ruky,... snad se tu najde nekdo schopny kdo by ti ji pomohl radne zkontrolovat, ze chlapci :-)
----- (W) -----
young oldtimer

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Re: ZRX

Příspěvek od DoktorZRX » stř kvě 14, 2008 22:22:01

ZRX 1984 píše:A co tenhle kousek. Mělo by to být někde od Doktora

http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=173867
To je přeci rex od Tonybenyho, myslím Přibyslav a inzerát má i tady na fóru - Eskovej rex 1200.
Buell xb12r
CKC#160

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » stř kvě 14, 2008 22:38:07

HonzaZRX :arrow: pěkně vymazlenej rex :wink:
Hery, nevím jestli když píšeš o čerstvým Ačku nebudeš překvapenej výkonem a váhou, v každým případě ze začátku opatrně s plynem. Bystřici mám z ruky, takže taky nemůžu pomoct :dontknow: Ale pěkně se tu rexaři rozrůstáme :wink:
Buell xb12r
CKC#160

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » stř kvě 14, 2008 23:48:03

Nojo, rozrůstáte :D za chvíli to bude vypadat, že kawa je jen Rex a ostatní jsou jen nepovedený pokusy o motorku :D :D
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

HonzaZRX
Babyrider
Babyrider

kankX

Příspěvek od HonzaZRX » čtv kvě 15, 2008 06:53:04

jo jo máš pravdu s tim čistopisem... já si to splet s papírem jako dovozovim... čistopis je velkej techničák uplně vlastně čistej bez všech údajů..no nic... každopádně tady to vypadá že je nás hodně ale proč vás kuci nikde nepotkávám :cry: sem z děčína což je většinou asi druhej konec planety od vás.. ale kdyby byl nějakej srázek rexáků tak to bych tam byl určitě mezi prvníma..
ZRX 1100 + KLX 650 = 1750 ccm v garáži

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » čtv kvě 15, 2008 07:16:00

DoktorZRX píše:HonzaZRX :arrow: pěkně vymazlenej rex :wink:
Hery, nevím jestli když píšeš o čerstvým Ačku nebudeš překvapenej výkonem a váhou, v každým případě ze začátku opatrně s plynem. Bystřici mám z ruky, takže taky nemůžu pomoct :dontknow: Ale pěkně se tu rexaři rozrůstáme :wink:
Dobrá volba!!Výkonu a váhy se neboj.Já si velký áčko dodělal ve 40ti a před tím jsem jezdil max na Jawě 250!! :lol:

A v autoškole na shit fazeru :(

A zatím 13tis.km v pohodě. Je to spíš v hlavě,zabít se můžeš na čemkoli.

Tak držím palce!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: kankX

Příspěvek od KankX » čtv kvě 15, 2008 10:51:15

HonzaZRX píše:jo jo máš pravdu s tim čistopisem... já si to splet s papírem jako dovozovim... čistopis je velkej techničák uplně vlastně čistej bez všech údajů..no nic... každopádně tady to vypadá že je nás hodně ale proč vás kuci nikde nepotkávám :cry: sem z děčína což je většinou asi druhej konec planety od vás.. ale kdyby byl nějakej srázek rexáků tak to bych tam byl určitě mezi prvníma..
tak se k nam nekdy pridej ;-) vzdyt Teplice nejsou od Decina zrovna moc daleko :-) Obcas vyrazim treba do tech kopecku co jsou mezi Ustim a Decinem, sice je tam hrozna silnice ale krasne pokoukanicko... a nebo jeste casteji Benesov nad Ploucnici a okoli. Takze prilezitosti na potkavani je dost.
----- (W) -----
young oldtimer

marek
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od marek » čtv kvě 15, 2008 12:34:57

misak39 píše:Nojo, rozrůstáte :D za chvíli to bude vypadat, že kawa je jen Rex a ostatní jsou jen nepovedený pokusy o motorku :D :D
No my jsme to jako takto naplno ani říct nechtěli, ale když už je to venku . . . :D :D
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367

Zamčeno