Rex takhle vypada jak totalniSpidakhydra. Jezdil jsem takhle bez kaple a budiku asi tyden.ZRX 1984 píše:Mě se to bez kapličky docela líbilo, jen s tím hranatým světlem....
Uklepalo se leseni drzici budiky.
Rex takhle vypada jak totalniSpidakhydra. Jezdil jsem takhle bez kaple a budiku asi tyden.ZRX 1984 píše:Mě se to bez kapličky docela líbilo, jen s tím hranatým světlem....
Čau, destičky SBS jsou velmi kvalitní a výkonostně srovnatelný s EBC, jezdil jsem oboje a spokojenost. Teď jezdím BREMBA a před tím NISSIN a oboje jsou o něco účinější ale skoro dvojnásobně drahý, takže se asi vrátím k EBC, protože chci koupit také EBC kotouče. Avšak tvůj problém bude nejspíš ve třmenech, ve kterých ti váznou pístky. Já u svojí ZX9R musel třmeny komplet rozebrat, vyčistit a dát novou sadu těsnících kroužků. V podstatě jsem měl podobný problémy, necitlivý dávkování, měnil se krok páčky a měl jsem každou desku jinak opotřebovanou.Líná Vrána píše:PF 2013: kluci, jaké používáte brzd. destičky, mám tam SBS, ale špatně se dávkují, zvláštní je, že když jsem měnil ty samé nové (dostal jsem je při koupi) - v domění, že se to zlepší - tak prvních pár km to bylo paráda, ale pak se to vrátilo zase tam, kde to bylo. Takže jsem je zase vyndal, zkouknul, zandal, a zase to pár km bylo velké zlepšení, ale potom zase fuj. Nějaké zkušenosti, nebo je zakopaný pes jinde?
Ne,ne,moje Rexí hnízdo ne....misak39 píše:Mildovo rexí hnízdo?![]()
4 Pepa-myslím, že mrdka Rexovi říkáš už jen Ty...