Tesák 2008 - "Valašským královstvím jednou stopou"
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jojo pekne si to uzijte, tentokrat nemuzu, ale pripravuju pro vas akci na podzim v jiznich cechach, az vystrizlivim tak vam sem dam info a uvidime jestli se dohodnem - patronat nad akci bych vzal na sebe - co mam delat
, prej jste nikdy na "jihu" nebyly tak to neco spachame 

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
Jirko
Na podzim se konají Mlýnky v moravské velkoříši http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=3744&start=0, další sraz už bych nedělal protože už tak se nikde nesejde dost lidí.. Třeba příští rok 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
zmena pro ty co by jeste chteli---rohlenka 18:00Libor píše:Zkusím to směřovat taky na tu 17h na Rohlenku a odkud vyjíždíte z toho VelMezu?DoktorZRX píše:Sraz je v 17.00MARTY píše:pokud budu mit na cem tak v 16:30 na Rohlence![]()
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- karelkavka
- Easy rider
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...jo a chci moc podekovat Markovi a Helce ze se o nas tak krasne starali, bylo to fajn, vseho bylo dost (pivo nastesti moc nepiju
) Vyjizdka super (teda az na Fanusa)... proste tech cca800km najetych na tento sraz se vyplatilo, diky 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
moc prima
Děkuji Markovi a Helče za výběr místa, organizaci a vůbec za všechno. Dneska ráno jsem se ještě stavil abych natočil ranní rozjezdy domů. Večer, pokud všechno stihnu budou první záběry. Bylo prima poznat nové tváře.
Takže užijte si ve Slovinsku a naviděnou na Mlýnkách. Bando, mějte krásné a pohodové léto.
Takže užijte si ve Slovinsku a naviděnou na Mlýnkách. Bando, mějte krásné a pohodové léto.

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- spit 40
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jsme rádi že jste byli spokojení,já bych chtěl poděkovat Helči že mi pomohla s organisací,Zbyňkovi ,který měl na starost vyjížďku a video,Liborovi Gillovi že se točil kolem grilu a nenechal nás hladovět,mladýmu za pípou(prima praxe),taky majitelům ,no a pak hlavně vám všem kteří jste přijeli .Byli jste naprosto skvělí ,prostě jako vždycky super parta

nj,zapoměl jsem na dcerušky,to jsem to schytal,ale snažily se

nj,zapoměl jsem na dcerušky,to jsem to schytal,ale snažily se

Naposledy upravil(a) spit 40 dne ned čer 22, 2008 21:21:13, celkem upraveno 1 x.
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...