ZRX II
Páčky
Pro Kankxe. Bavili jsme se spolu na Skalce ohledně toho, jestli na rexoj maj bejt páčky černý, nebo hliníkový. Zatím jsem omrknul několik desítek inzerátů na mobile.de, motoinzerci a tipmoto a Rexové z 1999roku mají z 90% černý páčky. Ty jsi říkal že v originále mají bejt hliníkový, tak nevím jak to má bejt. Zdar
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Páčky
je to jednoducheZRX 1984 píše:Pro Kankxe. Bavili jsme se spolu na Skalce ohledně toho, jestli na rexoj maj bejt páčky černý, nebo hliníkový. Zatím jsem omrknul několik desítek inzerátů na mobile.de, motoinzerci a tipmoto a Rexové z 1999roku mají z 90% černý páčky. Ty jsi říkal že v originále mají bejt hliníkový, tak nevím jak to má bejt. Zdar

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Reinkarnace Pana Rexe provedena
[img][img]http://img110.imageshack.us/img110/5788 ... nv9.th.jpg[/img][/img]
special diky:
Mildovi za kotouce (jak novy)
Dr.ZRX za svetlo (sem stale dluznikem)
Chozemu za tipa na lakyru (fakt borec)
a vsem z fora co drzeli pesti a prali brzkou opravu
Jeste jednou dekuji Vam vsem. Preji nasledujici sezony bez problemu a uziti ve zdravi
special diky:
Mildovi za kotouce (jak novy)
Dr.ZRX za svetlo (sem stale dluznikem)
Chozemu za tipa na lakyru (fakt borec)
a vsem z fora co drzeli pesti a prali brzkou opravu
Jeste jednou dekuji Vam vsem. Preji nasledujici sezony bez problemu a uziti ve zdravi

rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
Olej ve vidlích-polovýměna
Nazdárek,tak jsem zjistil že mi to v 230km docela plave ,ale vše mám snad ok-akorát olej ve vidlích má tak 6 let takže by to chtělo každopádně výměnu. Jelikož mi gufera netečou a nechce se mi to celé rozdělávat - co kdybych jen olej vypustil spodem,dal novej a hotovo? Předpokládám že vyndám šroub pod osou,pak vyšroubuji vršek ,utáhnu ,naleju a je to. Když jsem to dělal na jiné mašině tak vždy i s guferama ,čištění atd. Má to cenu to udělat takhle zrychleně a není u rexe nějaká vychytávka která by mi to zkomplikovala??
ZRX 1100 /99 Black
Kozí dech
Munga F4
Z900 RS
Kozí dech
Munga F4
Z900 RS
zrx
Nazdárek. Pěkně stříknutej Rex. Stím olejem ve vidlích nevím nevím 6 let jak bude vypadat. Určo bude mít nějakou životnost. Spíš si myslím, že by jsi měl vidle přitvrdit. Já je měl dost na tvrdo a bylo to v pohodě, pak mi vadilo, že se v takových rychlostech moc nepohybuju a spíš si tady v čr ničím vše ostatní včetně zápěstí na těch zku.venejch cestách, tak jsem změkčoval a změkčoval. Konečně se blížím k tomu ideálnímu nastavení.
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Re: Olej ve vidlích-polovýměna
Ty gufera(origo) vydrží cca 40tis.km a bud je budeš mít před výměnou a nebo už po.Já bych je radši vyměnil,když už bych měnil olej.Munga píše:Nazdárek,tak jsem zjistil že mi to v 230km docela plave ,ale vše mám snad ok-akorát olej ve vidlích má tak 6 let takže by to chtělo každopádně výměnu. Jelikož mi gufera netečou a nechce se mi to celé rozdělávat - co kdybych jen olej vypustil spodem,dal novej a hotovo? Předpokládám že vyndám šroub pod osou,pak vyšroubuji vršek ,utáhnu ,naleju a je to. Když jsem to dělal na jiné mašině tak vždy i s guferama ,čištění atd. Má to cenu to udělat takhle zrychleně a není u rexe nějaká vychytávka která by mi to zkomplikovala??
Ale neporadím jak na to,dělal mi to mechoš.
ZRX 1100 modrostříbrná ORIGINAL
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: ZRX
Jé, to je škoda. Já byl tou dobou ve Starým Městě na závodech. Tak jindyZRX 1984 píše:Nazdárek. Teda Doktore o čem všem ty máš přehled, to je mazec. Jinak to vypadá pěkně, ale asi by to chtělo vidět. Dneska jedu na vyjížďku kouksek od Ždírce nad Doubravou a pak směrem na Čáslav a zpět domů. Zdar

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: Olej ve vidlích-polovýměna
U mě vydrželo gufero 40tis. Taky jsem myslel, že se ze spoda vyšroubuje šroub a vyteče olej. Ale je to prej fest utažený a protáčí se to. Lepší bude zvednout přední kolo, sundat brzdy, osu s kolem a vyšroubovat vidle. Pak to vylejt vrchem. Novej olej je hodně znátPajaZR píše:Ty gufera(origo) vydrží cca 40tis.km a bud je budeš mít před výměnou a nebo už po.Já bych je radši vyměnil,když už bych měnil olej.Munga píše:Nazdárek,tak jsem zjistil že mi to v 230km docela plave ,ale vše mám snad ok-akorát olej ve vidlích má tak 6 let takže by to chtělo každopádně výměnu. Jelikož mi gufera netečou a nechce se mi to celé rozdělávat - co kdybych jen olej vypustil spodem,dal novej a hotovo? Předpokládám že vyndám šroub pod osou,pak vyšroubuji vršek ,utáhnu ,naleju a je to. Když jsem to dělal na jiné mašině tak vždy i s guferama ,čištění atd. Má to cenu to udělat takhle zrychleně a není u rexe nějaká vychytávka která by mi to zkomplikovala??
Ale neporadím jak na to,dělal mi to mechoš.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: ZRX
Jé to je škoda, že jsme se ve Staráku nepotkali.DoktorZRX píše:Jé, to je škoda. Já byl tou dobou ve Starým Městě na závodech. Tak jindyZRX 1984 píše:Nazdárek. Teda Doktore o čem všem ty máš přehled, to je mazec. Jinak to vypadá pěkně, ale asi by to chtělo vidět. Dneska jedu na vyjížďku kouksek od Ždírce nad Doubravou a pak směrem na Čáslav a zpět domů. Zdar...třeba na 300 zatáčkách v Hořicích
ZRX 1200 R
Doktor ZRX
Nazdárek, tak vy jste byli v Uherským hradišti, to je škoda že jsem to nevěděl. Mám tam chatu a kámoš jezdí závody. Vloni upadnul, zlomil si šaltrpáku a stejnak dojel 3. Jmenuje se MArtin Holanec z Opočna. Na 300 zatáček taky jezdí. No tak sand to vyjde příště....
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Zdravím, potřeboval bych znát váš názor na tuhle: http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... aruka.html
Mají ji tam už strašně dlouho. Myslíte, že by za ty peníze stála?
Díky moc
Mají ji tam už strašně dlouho. Myslíte, že by za ty peníze stála?
Díky moc