To nemůžeš myslet vážněKankX píše:chlapci prdelky, prdelky.... ale ja jsem se ted konecne dostal k tomu abych se poradne podival kam ze to zitra jedu a zjistil jsem ze to mam "krasnych" 400km kdyz nebudu moc blouditTakze ted si nejsem jisty jestli se mi tam vubec chce
![]()
tezko vyjedu pred 15hodinou a nez dorazim (pri rychlosti rexe cca 0,0000000000002MACH) v cca 21hod uz budete stejne vsichni pod stolem a nejkrasnejsi pokojicek uz bude taky zabranej
Tak nevim
Nedělej a dojeď. Z Ústí nad Labem Mám motorku a do devítí tam 100% jseš. Pokud to vezmeš po dálnici(což je nuda) takl ještě o hodinu až dvě dřív.KankX píše:chlapci prdelky, prdelky.... ale ja jsem se ted konecne dostal k tomu abych se poradne podival kam ze to zitra jedu a zjistil jsem ze to mam "krasnych" 400km kdyz nebudu moc blouditTakze ted si nejsem jisty jestli se mi tam vubec chce
![]()
tezko vyjedu pred 15hodinou a nez dorazim (pri rychlosti rexe cca 0,0000000000002MACH) v cca 21hod uz budete stejne vsichni pod stolem a nejkrasnejsi pokojicek uz bude taky zabranej
Tak nevim
KankX, sakra chlape, to mě tam necháš bloudit samotnýho? Dyk já tam budu po tmě bloudit až do rána.KankX píše:chlapci prdelky, prdelky.... ale ja jsem se ted konecne dostal k tomu abych se poradne podival kam ze to zitra jedu a zjistil jsem ze to mam "krasnych" 400km kdyz nebudu moc blouditTakze ted si nejsem jisty jestli se mi tam vubec chce
![]()
Tak nevim
Přijeď. Pokecáme. Posledně jsi říkal, že ti chybí že jsme si nepopovídali ...KankX píše:chlapci prdelky, prdelky.... ale ja jsem se ted konecne dostal k tomu abych se poradne podival kam ze to zitra jedu a zjistil jsem ze to mam "krasnych" 400km kdyz nebudu moc blouditTakze ted si nejsem jisty jestli se mi tam vubec chce
![]()
Tak nevim
Jo Kubo,budeme se snažit.Kuba ZRX píše:já tam sice nejedu, ale duchem jsem stále s váma. Tak ať vám klapne počasí a pořádně se ožerte a ostudy jako na sklípku po Georgově svatbě
Nový Jičín, Příbor hlásí od západu bouřkové mraky. Do odpoledne to buďto spadne nebo potáhne dál na východ.Motors píše:Tak momentálně se v Přerově pěkně zatáhlo. Doteď svítilo sluníčko. Ale mrak putuje pryč, směr Bystřice, takže pohodaNež tam dojedeme, tak bude zas pěkně.
Tak pohoda, už se to přesunulo dál a jsou tu zase sluneční paprsky.Z. píše:Nový Jičín, Příbor hlásí od západu bouřkové mraky. Do odpoledne to buďto spadne nebo potáhne dál na východ.Motors píše:Tak momentálně se v Přerově pěkně zatáhlo. Doteď svítilo sluníčko. Ale mrak putuje pryč, směr Bystřice, takže pohodaNež tam dojedeme, tak bude zas pěkně.