Skalka 2009
- ivanversys
- Easy slider

- Dak
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tys na mě zapomněl?? No toto.... Už sem psal vrchnímu a snáď dovalím. Zatím nevím jak/ským, ale snáď na neco dondu. Zatím mně šecko jaksi vycházá. Toš tak.rudormi píše:rudormi, pá - ne, papu komplet
p.s. doufám, že se ještě přihlásí georg, nrg, fanuš, čoud, důlní orli, ... a já nevím kdo ještě (už mám sklerózu)
Dak
CKC -015-
CKC -015-
nechrape a uz ted se tesiGina píše:Prosím 1 miestečko v pokoji, aby som neumrela od zimy,od PIA do NE......plus jedlo/ teda dúfam že tam nebude ništ, čo obsahuje mlieko, tvaroh, syry, smotanu, jogurt..atd....., inak ma máte na svedomíKľudne i k Martymu, teda pokiaľ nechrápe
![]()
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Roman - ZX12
- Easy slider

- Uncle
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Za kámoše
Ahoj ještě jednou a doufám že ne naposled.
Tak bych chtěl donahlásit ještě Libora (team Jihlava, Silver Z750) so-ne pro 2 osoby (on+ona)
a nově se mi podařilo že přijede i Petr H. z Jakubova (prosím o ubytko ke mě na pokoj) jinak pá-ne (Rovněž 750-ka).
Můj baťůžek zatím nekývl, tak ho zatím nemohu potvrdit (ale ještě ji ukecám, tak prosím zatím tužkou
).
Zatím vše, díky moc.
Tak bych chtěl donahlásit ještě Libora (team Jihlava, Silver Z750) so-ne pro 2 osoby (on+ona)
a nově se mi podařilo že přijede i Petr H. z Jakubova (prosím o ubytko ke mě na pokoj) jinak pá-ne (Rovněž 750-ka).
Můj baťůžek zatím nekývl, tak ho zatím nemohu potvrdit (ale ještě ji ukecám, tak prosím zatím tužkou
Zatím vše, díky moc.
#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D