Nebo aby se líp kradla SPZka...

Abys poznal svojí motorku za té nepravděpodobné situace, že jich bude vedle sebe zaparkovaných vícero přikrytých stejnou plachtou...Ladis píše:Ano, plachty jsou jiný, než byly v minulých letech. Letošní mají dokonce i taštičku se šňůrkou na stažení pro zbalení na cesty.KankX píše:...asi se budu muset jet k Liedlu podivat co tam ted nabizi za plachtu... asi to nebude ta co minule, ta je fakt tezka a neskladna. Pravdepodobne tedy zmenili dodavatele, to jsem netusil tak to se omlouvam... ta co jsem tam koupil pred rokem ja, je original sbalena v krabici formatu 32x25x18 cm a vazi tak 3kg. Zabalit ji zpet do krabice se mi uz nikdy nepovedlo
Jen by mě zajímalo, k čemu je dobrý inzerovaný výřez pro SPZ?![]()
...takze ti chybi vlsatne uz jen same nepodstatne veciMesr píše:taky jsem tam byl,hned v pondělí ráno v 7.00.Tankvak výborný,plachta taky bezva,lékárnička klasika,jen ty spoďáry nic moc,ale koupil jsem je taky.Takže už mi chybí jen kalhoty,bunda a boty![]()
ono se vždy něco na ježdění najde,nejdříve musím splatit máminu gpz,pak to postupně dokoupím,na Tesák budu vymustrovaný jak bezdomovec-vaťák a takKankX píše:...takze ti chybi vlsatne uz jen same nepodstatne veciMesr píše:taky jsem tam byl,hned v pondělí ráno v 7.00.Tankvak výborný,plachta taky bezva,lékárnička klasika,jen ty spoďáry nic moc,ale koupil jsem je taky.Takže už mi chybí jen kalhoty,bunda a boty![]()
![]()
Ten jsme právě teď koupily pro Lali (když se gumovej od Louise protrhl) a vypadá fakt dobře...podšívka, kapsy, zbalenej je to fakt malej uzlíček a navíc byl oproti jaru slevněnej na krásných 449,- Kč!NRG píše:Na lídláckej nepromok nemůžu říct ani popel, už ho mám třetí (možná čtvrtej?) rok, dešťů jsem v něm projel nepočítaně a pořád je jako novej a fakt nepromokavej. Rozhodně lepší než ty levný gumový pláštěnky z Louisu nebo Pola...
No KONEČNĚ se u mě už všechno vrátilo do starejch kolejí, všechny školy a kurzy už mám za sebou, už jsem doma, motorku jsem dal v pondělí po třičtvrtěročnímmisak39 píše:Vítej Pavle, jak to s Tebou vypadá?
¨NRG píše:No KONEČNĚ se u mě už všechno vrátilo do starejch kolejí, všechny školy a kurzy už mám za sebou, už jsem doma, motorku jsem dal v pondělí po třičtvrtěročnímmisak39 píše:Vítej Pavle, jak to s Tebou vypadá?zimování do kupy a konečně jsem se zase projel. Blbejch 60 kiláků, ale paráda, po tak dlouhý době. Tak se tady teď budu zas objevovat častěji