povolení vjezdu Brno-střed 31.5.2008 - Georgova svatba
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Toš takovů "srandu" si nemožu nechat ujít u Georga a Alice, ani u Čouda a Mallborky. Enem zatím nevím na čem nebo ským dovalím. Jak budu vědět dám echo. Ale určitě se budu snažit abych nechyběl. Kdyžtak řekni že tam bude aj jeden stakovím divným ksichtem a oni mně určitě poznají a pustí. Dojedu! Toš tak
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- Kuba
- Ghostrider
pojedete s Alicí na desině před náma?GEORG píše:no každopádně by stálo za úvahu zorganizovat nějakou tu vyjížďku. Obřad končí počítám v 14:30 - 15h, takže potom si můžete dát společně třeba Buchláky s posezením U Trampa nad klobáskou.
Hodně dlouho tam nebylo tolik zelenáčů
G.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Obávám se, že se vyjížďky nebudu moct účastnitKuba ZRX píše:pojedete s Alicí na desině před náma?GEORG píše:no každopádně by stálo za úvahu zorganizovat nějakou tu vyjížďku. Obřad končí počítám v 14:30 - 15h, takže potom si můžete dát společně třeba Buchláky s posezením U Trampa nad klobáskou.
G.

Budu mít světlé kvádro, blbě se z toho dostávají mouchy

G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- Kuba
- Ghostrider
si to kvádro svlečešGEORG píše:Obávám se, že se vyjížďky nebudu moct účastnitKuba ZRX píše:pojedete s Alicí na desině před náma?GEORG píše:no každopádně by stálo za úvahu zorganizovat nějakou tu vyjížďku. Obřad končí počítám v 14:30 - 15h, takže potom si můžete dát společně třeba Buchláky s posezením U Trampa nad klobáskou.
G.
Budu mít světlé kvádro, blbě se z toho dostávají mouchy
G.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
kdyz tohle ctu o tehle situaci jsem v soku...prijemne....nikdy jsem nemel takovou partu co zije pro spravnou vec...motorkari je fakt super parta tady na CKCGEORG píše:no každopádně by stálo za úvahu zorganizovat nějakou tu vyjížďku. Obřad končí počítám v 14:30 - 15h, takže potom si můžete dát společně třeba Buchláky s posezením U Trampa nad klobáskou.
G.

Naposledy upravil(a) MARTY dne úte úno 12, 2008 14:56:44, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
My jsme super parta tady !MARTY píše:kdyz tohle ctu o tehle situaci jsem v soku...prijemne....nikdy jsem nemel takovou partu co zije pro spravnou vec...motorkari je fakt super partaGEORG píše:no každopádně by stálo za úvahu zorganizovat nějakou tu vyjížďku. Obřad končí počítám v 14:30 - 15h, takže potom si můžete dát společně třeba Buchláky s posezením U Trampa nad klobáskou.
G.

G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317