Ninja 250

Zamčeno
SONY
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od SONY » čtv zář 27, 2007 10:07:05

:banghead: sem uuuplně nasranej - ta desítka je fak hrozná, opravdu to vypadá jak Hyosung
Momentálně bez moto :(
Pisledni mooto: ZX7R 2002

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » čtv zář 27, 2007 14:33:07

Fakt je ta10tka taková divná. Když sem o ní slyšel na mlýnkách , tak sem se těšil na fota(hlavně s tím laufem) , ale jen a jen zklamání. I ta boční kapotáž je nějak divně malá :roll: Ještě sem zvědavej na výbavu a tech parametry-jestli se aspoň v tomhle vyrovná konkurenci :evil:

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv zář 27, 2007 14:41:17

Maverick píše:Fakt je ta10tka taková divná. Když sem o ní slyšel na mlýnkách , tak sem se těšil na fota(hlavně s tím laufem) , ale jen a jen zklamání. I ta boční kapotáž je nějak divně malá :roll: Ještě sem zvědavej na výbavu a tech parametry-jestli se aspoň v tomhle vyrovná konkurenci :evil:
v parametrech se vyrovna, v designu ji předčí !!! Konecne trocha novoty do stojatych vod. Vsimli jste si vubec toho ze auta driv mivala narazniky??? Takove ty plechove na pridelane navrch karoserie? Kdyz prislo Audi A6 a byla "bez narazniku" vsichni rikali ze to neni auto, ze je to des, jako kdyz tam neco chybi....a koukni se dnes. Predpokladam ze by to mohlo byt podobne s tou kapotazi... prvni kapotovane motorky mely kapotaz dokola kolem jak bambuli a schovalk se za ni i poradny burt, postupne se kapotaze zmensovali, podsedlaky zestihlovali... takhle jde doba, nebo by nekdo chtel dnes poradny podsedlak jako byly na motorkach rocniku 1990 ???? Poradnej velkej a baculatej...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » čtv zář 27, 2007 15:04:19

Je to názor proti názoru. Možná až ji uvidím naživo , tak ho změním , ale dát vedle sebe fota R1 , GSXa A Nnjr , tak (i když je mi to proti srsti) prostě 1.GSX,2.R1 a až pak NINJA :cry:

SONY
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od SONY » čtv zář 27, 2007 15:14:25

Maverick píše:Je to názor proti názoru. Možná až ji uvidím naživo , tak ho změním , ale dát vedle sebe fota R1 , GSXa A Nnjr , tak (i když je mi to proti srsti) prostě 1.GSX,2.R1 a až pak NINJA :cry:
souhlas s tebou. stydím se, ale je to tak, ale koupil bych si kawu ikdyž není pěkná.
p.s. všechny je vzhledově strčí do kapsy DUCATI 1098

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv zář 27, 2007 15:53:35

uz jsem si zvykl, ze na kazdou "novotu" si musi clovek zvykat, s odstupem par let pak muze srovnavat...
----- (W) -----
young oldtimer

SONY
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od SONY » čtv zář 27, 2007 16:01:53

KankX píše:uz jsem si zvykl, ze na kazdou "novotu" si musi clovek zvykat, s odstupem par let pak muze srovnavat...
ne tak docela. Na ZX7R sem si zvykat nemusel - zamiloval sem se do ní hned jak sem si koupil v r.1996 moto katalog, a dotedka je to jedna z nejkrásnějších moto (pro mě samozřejmě)

tuším, že na 916ku si taky nikdo zvykat nemusel ani na VFR si nkikdo zvykat nemusel atd atd atd .... ale jsou i tací např nová zx10r - doufám, že si zvyknu :D

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv zář 27, 2007 16:11:52

pravdepodobne se nejednalo o designove "prelomove" modely... kazdy design ktery menil zazite standardy se musel nejakou tu chvili vstrebavat. Stejne je to i s oblikanim apod. Proste moda jde ve vlnach a vse se tomu podrizuje, ... Jak me se libilo stare Porsche Carerra a nadaval jsem kdy svetla srovnali s haupnou atd. dnes uz to vidim jinak, ta stara byla ve sve dobe moc pekna, ta nova je vedle ni vsak daleko "hezci" a kdyby se vyrabela stale jen ta stara asi by si ji moc lidi nekoupilo :-( protoze i kdyby do ni dali ten nejnabusenejsi motor proti ostatnim autum by nebyla proste nic moc (proste stara) :-(
----- (W) -----
young oldtimer

SONY
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od SONY » čtv zář 27, 2007 16:29:33

KankX píše:pravdepodobne se nejednalo o designove "prelomove" modely... kazdy design ktery menil zazite standardy se musel nejakou tu chvili vstrebavat. Stejne je to i s oblikanim apod. Proste moda jde ve vlnach a vse se tomu podrizuje, ... Jak me se libilo stare Porsche Carerra a nadaval jsem kdy svetla srovnali s haupnou atd. dnes uz to vidim jinak, ta stara byla ve sve dobe moc pekna, ta nova je vedle ni vsak daleko "hezci" a kdyby se vyrabela stale jen ta stara asi by si ji moc lidi nekoupilo :-( protoze i kdyby do ni dali ten nejnabusenejsi motor proti ostatnim autum by nebyla proste nic moc (proste stara) :-(
:shock: :shock: že se nejednalo o zlomové modely???? např 916 - myslel sem ducati je přelomová až až. a stary poršáky byly nejkrásnější - ty nový stojí za starou belu, je z nich auto pro bohaty duchodce (vzhledově) žádný emoce

SONY
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od SONY » čtv zář 27, 2007 16:31:38

to Knakx: divím se že zrovna ty máš repliku :D - je to krásná motorka, že?

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv zář 27, 2007 16:49:04

SONY píše:to Knakx: divím se že zrovna ty máš repliku :D - je to krásná motorka, že?
abych ti pravdu rek, tak se mi drive vubec nelibila... byla divne moderni a pritom stara, no proste takovej "bastl", to takove XJR to byla nadhera, jenomze jsem uz driv mel Kawasaki a kdyz jsem mel moznost srovnat jizdni vlastnti vyse zminovanych, tak to neslo jinak nez privrit oci a koupit ZRX a jelikoz nebylo k mani s kulatym svetlem (takovou ZRX jsem chtel), tak jsem koupil Eddieho. No a pak se ten pohled na ni postupne menil az jsem zjistil, ze je vlastne krasna... proste muselo to uzrat. Jinak me se vzdy nejvic libila klasika, proste motorka ktera vypada jako motorka. No a kdyz uz je doba ze "normalnich" motorek je malo tak hledam alespon neco co je zajimave a ma to podle me nejakou budoucnost. Osobne mi nova GSXR pripada velmi nudna, obycejna a bez napadu, u zminovane R1 to vidim trosku jinak - R1 byla po strance designu vzdy vyborna a zatim se drzi. Jinak motorku kterou jsem od prvni nacrtu tuzkou obdivoval byla Yamaha MT01, to je neuveritelne krasne spojeni uzasnych designerskych vychytavek v okouzlujici celek a ani po snad dnes uz 10 letech neztratila nic ze sve krasy, ktera ji byla tehdy na papire dana...
----- (W) -----
young oldtimer

SONY
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od SONY » čtv zář 27, 2007 17:43:12

KankX píše:
SONY píše:to Knakx: divím se že zrovna ty máš repliku :D - je to krásná motorka, že?
abych ti pravdu rek, tak se mi drive vubec nelibila... byla divne moderni a pritom stara, no proste takovej "bastl", to takove XJR to byla nadhera, jenomze jsem uz driv mel Kawasaki a kdyz jsem mel moznost srovnat jizdni vlastnti vyse zminovanych, tak to neslo jinak nez privrit oci a koupit ZRX a jelikoz nebylo k mani s kulatym svetlem (takovou ZRX jsem chtel), tak jsem koupil Eddieho. No a pak se ten pohled na ni postupne menil az jsem zjistil, ze je vlastne krasna... proste muselo to uzrat. Jinak me se vzdy nejvic libila klasika, proste motorka ktera vypada jako motorka. No a kdyz uz je doba ze "normalnich" motorek je malo tak hledam alespon neco co je zajimave a ma to podle me nejakou budoucnost. Osobne mi nova GSXR pripada velmi nudna, obycejna a bez napadu, u zminovane R1 to vidim trosku jinak - R1 byla po strance designu vzdy vyborna a zatim se drzi. Jinak motorku kterou jsem od prvni nacrtu tuzkou obdivoval byla Yamaha MT01, to je neuveritelne krasne spojeni uzasnych designerskych vychytavek v okouzlujici celek a ani po snad dnes uz 10 letech neztratila nic ze sve krasy, ktera ji byla tehdy na papire dana...
:partyman: ja na to seru :wink: ty si nezmar.... eddie byl brutalní od dob kdy spatřil světlo světa a prááávě ta kaplička je nenahraditelná. MT01 je sice krásná, ale zase je to motorka co nenadchne - s tim motorem to posrali (prostě je to hrozně individuální)

SONY
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od SONY » čtv zář 27, 2007 17:51:07

tohodle se měli držet - to je nejkrutější bike na světě

Obrázek

Honza-Zed
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Honza-Zed » čtv zář 27, 2007 21:31:07

ZdrahyZX9R píše: samá hrana - jako ve hře na počítači s mizernou grafikou...
Bez hran by nebyla správně wostrá mašina, woe.... :lol: 8) :D
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
:duckie: pampeliška :toothy4:
Ať tě vozí, kdo tě šuká!

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » čtv zář 27, 2007 21:51:41

Aha woe, vona je to vlastně hustohusťácká mašina woe :D
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink: