Forum,pripominky,chvala,kritika
- Daniel Zimulák
- Easy rider
Zkus napsat PMko Čoudovi - e-shop je jeho projekt
asi na to nemá čas, je čerstvě ženatej... 
já je koupil z jiného shopu a za poslední dva týdny jsem tam už měl stříbrný (nelíbili se mi) a teď bílý. Nechci mu kazit kšefty, ale podívej se na www.moto-polepy.cz měl jsem je doma za 3 dny od objednávky...

já je koupil z jiného shopu a za poslední dva týdny jsem tam už měl stříbrný (nelíbili se mi) a teď bílý. Nechci mu kazit kšefty, ale podívej se na www.moto-polepy.cz měl jsem je doma za 3 dny od objednávky...
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- Daniel Zimulák
- Easy rider
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
...Dargas píše:...a jak se to dela? asi jsem slepej.....

Naposledy upravil(a) Ladis dne stř zář 03, 2008 16:43:53, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
test
EDIT: tak jsem z toho teď sám magor...už několikrát jsem mazal svoje zprávy a teď to nejde. Otázka je, jestli je to takhle nastavený ve všech forech nebo jak...to už musí zodpovědět staff!
Jestli se v tom ale už bude někdo z adminů hrabat, tak prosím nastavte defaultně možnost mazání vlasních příšpěvků v celým foru. Díky!
EDIT: tak jsem z toho teď sám magor...už několikrát jsem mazal svoje zprávy a teď to nejde. Otázka je, jestli je to takhle nastavený ve všech forech nebo jak...to už musí zodpovědět staff!

Jestli se v tom ale už bude někdo z adminů hrabat, tak prosím nastavte defaultně možnost mazání vlasních příšpěvků v celým foru. Díky!

- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
odhaleno
Zdá se, že jsem odhalil tu malou "záhadu"... 
Smazat vlastní příspěvek a to kdykoliv lze tehdy, jestliže ten před ním je taky váš!
viz obrázek

EDIT: tady se ale zase dozvídám, že to až tak na 100% neplatí, bo ikdyž je předchozí můj, tak tento nesmažu!

Smazat vlastní příspěvek a to kdykoliv lze tehdy, jestliže ten před ním je taky váš!

EDIT: tady se ale zase dozvídám, že to až tak na 100% neplatí, bo ikdyž je předchozí můj, tak tento nesmažu!

- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
DOTAZ - prihlasovani do fora
...mel bych dotaz na adminy: procpak se minuly tyden menila pravidla prihlasovani do fora? Do minuleho tydne jsem se prihlasoval pod jmenem "kankx" (psano malymi pismeny) prestoze jsem registrovan jako "KankX" a fungovalo to, od minuleho tydne musim zadat "KankX" jinak se neprihlasim
Pekne me to SE*E... a asi nejsem sam, jsou tu dalsi lididcky kteri maji treba zaregistrovane jmeno s velkymi pismeny a prihlasovali se malymi a ted se do fora nemohou dostat a mysli si ze jim nekdo zmenil heslo! ...mela tato zmena v prihlasovani nejaky padny duvod? Nedalo by se to vratit zpet?

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jenomze kdyby jsi si ho tam vyplnil jako "ladis" tak by si byl ted vis kde???Ladis píše:Osobně o této změně ani nevím z důvodu, že mám v "Oblíbených" link přímo do fora, kde jsem přihlášenej se "zapamatovaným" loginem, takže uživatelské jméno a heslo jsem vyplnil jen poprvé.

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer