Farmář, v Kamenici u Urbana (Urban Pneu) ti to udělají na počkání. Zavolej tam a oni ti řeknou. Na můj bajk měly DUNLOPY do 2. dne.farmář píše:a doprčic a do prkénka, tak se na Skalce mějte dobřegumy budou do 5.5. čili trochu pasé. Foťte foťte foťte
pls.
¨Uncle píše: Farmář, v Kamenici u Urbana (Urban Pneu) ti to udělají na počkání. Zavolej tam a oni ti řeknou. Na můj bajk měly DUNLOPY do 2. dne.
Jasan že dělaj. Urban začal z Kamenice. No ale nejlepší to máš prostě sundat kola, dovýzt je tam, můžeš je tam nechat, oni ti to udělaji, zavolaji a pak si je jen doma hodíš spátky na motku. Myslim že tam otec motku zavezl včera na otočku aby si sehnaly gumu a dneska mi v poledne psal, že tam zajel, vyměnili a je to hotový. Pokud si dovezeš jen kola, ještě ušetříš.farmář píše:¨Uncle píše: Farmář, v Kamenici u Urbana (Urban Pneu) ti to udělají na počkání. Zavolej tam a oni ti řeknou. Na můj bajk měly DUNLOPY do 2. dne.
ten to dělá i v Hradci ale co přinesl kolega, dejte nám motku ráno a odpo si přijďte.No nejsem Hradeckej. Gumy mám objednaný, tak je vemu kde jsem je objednal. V Kamenici dělaj motky? to by bylo za rohem!