ZRX II
- blackbiker
- Easy rider
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Všechny klobouky dolů a hvězdiček ani na nejjasnější obloze není tolik, kolik bych jich nasázel za "jedničku" při hodnocení tvýho PANA REXE
Pro mě naprosto bezkonkurenční Nr. 1 v celé rexí CKC rodině!
Blackbiker RESPECT & RULEEEZZZ

A samo, že i tobě vše nej do "nuladevítky" a pohodový X-Mass!
Mezi moje novoroční přání si přidávám vidět tohoto krasavce "live" na některým z našich srazů!

Pro mě naprosto bezkonkurenční Nr. 1 v celé rexí CKC rodině!

Blackbiker RESPECT & RULEEEZZZ

Mezi moje novoroční přání si přidávám vidět tohoto krasavce "live" na některým z našich srazů!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- Kuba
- Ghostrider
pořáně si ještě jednou přečti co jsi napsal a pak si vzpomeň na Kubového rexe a oprav své tvrzeníLadis píše:Všechny klobouky dolů a hvězdiček ani na nejjasnější obloze není tolik, kolik bych jich nasázel za "jedničku" při hodnocení tvýho PANA REXE![]()
![]()
Pro mě naprosto bezkonkurenční Nr. 1 v celé rexí CKC rodině!![]()
Blackbiker RESPECT & RULEEEZZZ![]()
![]()
![]()

pokud to neuděláš, tak na sklípku ožeru ...okenou

no nic, připomenu se

nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Kubo, připomínat se nemusíš, znám tvýmo mazla dobřeKuba ZRX píše:pořáně si ještě jednou přečti co jsi napsal a pak si vzpomeň na Kubového rexe a oprav své tvrzení![]()
![]()
pokud to neuděláš, tak na sklípku ožeru ...okenou![]()

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
Hoši nechte toho. Je přece jasné že REX může mít jakoukoliv barvu. Teda jako ve smyslu jakéhokoliv vhodného odstínu zelené a ,jediná výjimka, černá.
Mimochodem dnes jsem namontoval kapličku na REXe a tudíž dodělal evoluci na R. Abych nemusel odbrušovat S-kový nálitek na krku řízení a aby se tam vecpal panel s budíkama z S-ka, tak jsem kapličku oproti standartnímu uchycení posunul o cca 25 mm dopředu. Trochu jsem doufal, že to REXovi dodá agresivnější linii, ale není to ani poznat, to bych to musel vysunout výrazně víc.
Mimochodem dnes jsem namontoval kapličku na REXe a tudíž dodělal evoluci na R. Abych nemusel odbrušovat S-kový nálitek na krku řízení a aby se tam vecpal panel s budíkama z S-ka, tak jsem kapličku oproti standartnímu uchycení posunul o cca 25 mm dopředu. Trochu jsem doufal, že to REXovi dodá agresivnější linii, ale není to ani poznat, to bych to musel vysunout výrazně víc.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367