C.E.C. 2009
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
parádně!Elvis. píše:Tady se objevila na motorkarich jedna fotecka s markem... pekne brousi!
http://img528.imageshack.us/my.php?image=dsc5926.jpg
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Diky vsem. Uz jsou na webu cec2 i casy a vysledky. V zavode jsem nedal cas horsi 2,40ti kdyz nepocitam zavadeci a ukoncovaci kolo a safety car, za kterym sem v druhy pulhodce chvili jel. A nej cas v brne predposledni kolo 2,34... Jo, jit me tech 2.34 stabilne, tak jsem spokojenej
Jinak tam bylo parkrat 2,35 tak to snad tak hrozny nebylo zdrahy
Na to ze to byla moje druha jizda na okruhu na sestce a prvne s ni v brne, kdyz sem tam byl naposled pred 9 mesici a ted sem dal 1x 20 min. trenink a pak hned zavod
Hlavne sem chtel neupadnout a to se povedlo 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- Roman - ZX12
- Easy slider
Souhlas, super závody. S časem taky spokojenost (rozpětí 2:32-2:34 v chumlu motorek mě celkem uspokojuje). Ale hlavně jsem po konzultaci s Ivošem z IVracing zkoušel jiný styl jízdy, míň brzd v nájezdu a míň razantní akcelerace ze zatáčky a přestala se mi dík tomu trhat zadní guma (ta minulá byla na vyhození po 70minutách jízdy).
Elvise chválím, vypadal že jede s rozumem (o to jsem měl před závodem strach) a hezky se zlepšoval kolo od kola. Na začátku závodu přes 2:40, na konci osobáček s 2:34 je super zlepšení.
Kubovi prdlo v koleni a chvilku to vypadalo že nepojede vůbec (Georg už byl v pohotovosti), takže byl nakonec rád že to "nějak odjel".
Toni opravdu předvedl úžasnou prácičku a zprovoznil ten vrak neuvěřitelně rychle a po takovém držkopádu má můj obdiv že na to zase hned sedl.
Chip vařil (né oběd, vodu v motoru).
Hunter pomáhál jako ďas.
...........
..........
prostě pohoda
Elvise chválím, vypadal že jede s rozumem (o to jsem měl před závodem strach) a hezky se zlepšoval kolo od kola. Na začátku závodu přes 2:40, na konci osobáček s 2:34 je super zlepšení.
Kubovi prdlo v koleni a chvilku to vypadalo že nepojede vůbec (Georg už byl v pohotovosti), takže byl nakonec rád že to "nějak odjel".
Toni opravdu předvedl úžasnou prácičku a zprovoznil ten vrak neuvěřitelně rychle a po takovém držkopádu má můj obdiv že na to zase hned sedl.
Chip vařil (né oběd, vodu v motoru).
Hunter pomáhál jako ďas.
...........
..........
prostě pohoda

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet