Podzimní Skalka 2009
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
uz jsme take doma... cesta byla desna, 4st.C, byl jsem zmrzlej jak ho.no a aby toho nebylo malo, tak 20km pred cilem zacalo lejt. Trakotory vesele vyvazi bordel na silnici, tak jsem domu dojel na bahnive kouli ala cross.
Jinak to byl ale fajn vecer, velmi slusne jsme zakalili, jeste ted je mi blbe a toci se se mnou svet...
Mildovi a Petre se omlouvam ze jsem je uvrtal na nocleh, protoze jestli meli cestu hnusnou jak ja, tak me ted musi proklinat a nenavidet. sorry
...ale Milda je drzak, vydrzel s nami temer do rana 

Jinak to byl ale fajn vecer, velmi slusne jsme zakalili, jeste ted je mi blbe a toci se se mnou svet...
Mildovi a Petre se omlouvam ze jsem je uvrtal na nocleh, protoze jestli meli cestu hnusnou jak ja, tak me ted musi proklinat a nenavidet. sorry

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Neboj Honzo,v pohodě jsme dojeli.Sice žádnej med,takže nám dost přišly vhod nepromoky,který jsme vezli a ty nás na 100% nachránily před rýmou!!
Jinak jsem rád,že jsme přespali a mohli víc pokecat a taky drobet popít!!
Daněk výýbornej,ale hlavně ten guláš z něj,ten byl fakt špica.To s těma bramborama už bylo takový sušší...
Rádi jsme Vás viděli bando!!!
Jinak jsem rád,že jsme přespali a mohli víc pokecat a taky drobet popít!!
Daněk výýbornej,ale hlavně ten guláš z něj,ten byl fakt špica.To s těma bramborama už bylo takový sušší...
Rádi jsme Vás viděli bando!!!
Naposledy upravil(a) milda dne ned říj 25, 2009 12:59:03, celkem upraveno 1 x.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Taky už jsem doma, doufám, že Jarda má stroj i tělobez šrámů a já jedu na CNC....
Mildo, přespat, pokecat a popít byla Tvá dobrá volba slibuju, že si z eSka už nebudu dělat takouvou srandu
no asi kecám 
Honzovi mockrát děkuju. A všichni kdož jste přijeli na mototkách, jste fakt dobří....
Mišákoj díííky za svezenííííííííí

Honzovi mockrát děkuju. A všichni kdož jste přijeli na mototkách, jste fakt dobří....
Mišákoj díííky za svezenííííííííí
Naposledy upravil(a) ZRX 1984 dne ned říj 25, 2009 18:51:03, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Bylo nás víc, co měli problém s časemMajdinka píše:Domů jsme dojeli v pořádku, Marty je taky v pořádkua teď, úderem 10,00 odjeli směr Brno. Zřejmě zrychleným přesunem, bo pár kilometrech z 10,00 bylo i 9,00!
Helča má super auto, pak že nejde cestovast v čase.
Bylo to jako vždy super, teď vás všechny po kupě dlouho neuvidíme, tak se mějte a piště! páčko

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze nebylo... nechteli jsme byt vyrusovany cvakalky a dohledem kamerZ. píše:Nebylo by foto?Za všechny co nedojeli předem děkuji.

Naposledy upravil(a) KankX dne ned říj 25, 2009 18:07:38, celkem upraveno 1 x.
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
.....taky jsem v poho dojel
....diik Myšáku za svezeni
....no a docela nechapu ty Vase prispevky o hnusnym pocasi-prijel jsme domu a jel jsme se projet,jen teda asi 150 kilacku,,ale bylo to super,slunicko prazilo a bylo krasne teplicko (v chladnem stinu naseho baraku bylo 13 stupnu
)

xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???