Aš-Jablunkov
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si chvilku lámal hlavu nad tím, co jsi chtěl tím svým sloganem na kartě říct (xxx....zatím žádný nevybral....xxx), než mě došlo, že je to text od Rachota, kterej od tebe žádný motto nemá...DoktorZRX píše:Moje karta je už taky hotová

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- DoktorZRX
- Ghostrider
Jo je to tak, mám to bez podpisuLadis píše:Tak jsem si chvilku lámal hlavu nad tím, co jsi chtěl tím svým sloganem na kartě říct (xxx....zatím žádný nevybral....xxx), než mě došlo, že je to text od Rachota, kterej od tebe žádný motto nemá...DoktorZRX píše:Moje karta je už taky hotová![]()

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
od organizátorů:
Vážení, jestli by si tuto akcičku chtěl z CKC ještě někdo dát, tak neváhejte, protože jak píše základna:
Kód: Vybrat vše
...jsme už přes 150 a tím se to dostalo do fáze, kdy už ne všichni zapsaní maj jistotu - takže začíná to bejt závod v placení!
Re: od organizátorů:
Ano, taky jsem si toho všiml. Kdo zaváha nejedeLadis píše:Vážení, jestli by si tuto akcičku chtěl z CKC ještě někdo dát, tak neváhejte, protože jak píše základna:
Kód: Vybrat vše
...jsme už přes 150 a tím se to dostalo do fáze, kdy už ne všichni zapsaní maj jistotu - takže začíná to bejt závod v placení!

A už vidím, jak se na černém trhu, tipuju v květnu draží účast na "jízdě" za nekřesťanský prachy.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: od organizátorů:
Tak je to v suchu, všichni zatím přihlášení z CKC (viz první strana) mají svůj flek!Z. píše:Kdo zaváha nejede

Venco, zatím máš místo jak v chatkách, tak na startovní listině, tak neváhej

Já nevím, možná pojedu sám, možná s Evčou - to uvidíme, rozhodneme se až to po nás budou pořadatelé chtít, do té doby bych to nechal otevřenéLadis píše:Poslední, ale je!misak39 píše:ještě jsem dnes hlásila Matesa, tak snad pro něj taky bude místečko na spaní (pokud ho teda zaregistrujou)
Jestli Zdrahy a Doktor pojedou bez batůžků, tak i s Vencou a Matesem jsou ještě 2 volná místa navíc

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209