ZRX II
ZRX
Chlapi, zkusím ještě na ty svody nejdřív stříknout vypalovací základovku. Co myslíte? Ve čtvrtek jdu na druhej pokus na centrální stojan. V první variantě jsem ho udělal moc vysokej a ani ve třech lidech jsme reře tak vysoko nevyhoupli
))))) Jo jinak poslední víkend v listopadu nechávám u Kinga sedlo, tak jsme zvědavej až to bude mít hotový. Těším se jak malej kluk
))) A vůbec už by mohlo bejt jaro a léto ať už se může pořádně jezdit. Koupil jsem novej oblek na rexe. Pořádnou kůži ud Vanucciho
))

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ty ses do toho teda pustil s vervou!!!
Já Rexe na stojany za cca.1200,-/ks zvednu sám,v pohodě a bezpečně.(i sundám)
Takže ,přezto,že dělám profi se železem,jsem je koupil.Ty peníze si vydělám na tom,co sám dělám profi a ve větším a nemusím laborovat nebo shánět,co okopírovat...
Ale jako náplň volného času dobrý. Akorát ,že ten nemám...

Takže ,přezto,že dělám profi se železem,jsem je koupil.Ty peníze si vydělám na tom,co sám dělám profi a ve větším a nemusím laborovat nebo shánět,co okopírovat...

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
kamera Rusakov
dále hrají: REX
http://www.youtube.com/watch?v=SZoSLDan ... hp?t=26190
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: kamera Rusakov
Co to vyhazuje za parahlášku666S999 píše:dále hrají: REX

Kód: Vybrat vše
Toto video není dostupné ve vaší zemi.
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak to už se nevyplatí dělat stojan snad vůbec nikomu!?
http://www.uni-max.cz/trubkovy-zvedak-m ... eedlift/d/
Akorát na zadek tam nevidím...
http://www.uni-max.cz/trubkovy-zvedak-m ... eedlift/d/
Akorát na zadek tam nevidím...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
No já doufám, že až to párkrát natrénuju s někým kdo mi bude Rexe jistit, tak že ho tam hodím taky sám. Ještě jsem se chtěl zeptat, jak jsou v zadní vidli závity na rolničky, v nich je nějakej jemnej závit? Myslím třeba M 10x1,5. Netušíte? Taky jsem odmaturovanej zámečník a mechanik strojů a zařízení a když není co dělat, tak jdu něco svařit. Naposled to byla postel, která musela zůstat u bejvalky, protože do mého bydlení by se nevešla a asi by se prohejbali stropy. Byla to bytelná postel, ta opravdu nevrzalamilda píše:Ty ses do toho teda pustil s vervou!!!![]()

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- blackbiker
- Easy rider
Taky jsem si udelal samodomky stojany. Zavity tam jsou na srouby 10x1,25 a pokud mohu doporucit nedelej na rolnicky sice je to s nima rychlejsi, ale bezpecnejsi je to na pevno sroubovat. Navar na stojan trubicky neco jako toto nevypada to uchvatne, ale funguje to paradne a vyhnes se problemum pri manipulaci.ZRX 1984 píše:No já doufám, že až to párkrát natrénuju s někým kdo mi bude Rexe jistit, tak že ho tam hodím taky sám. Ještě jsem se chtěl zeptat, jak jsou v zadní vidli závity na rolničky, v nich je nějakej jemnej závit? Myslím třeba M 10x1,5. Netušíte? Taky jsem odmaturovanej zámečník a mechanik strojů a zařízení a když není co dělat, tak jdu něco svařit. Naposled to byla postel, která musela zůstat u bejvalky, protože do mého bydlení by se nevešla a asi by se prohejbali stropy. Byla to bytelná postel, ta opravdu nevrzalamilda píše:Ty ses do toho teda pustil s vervou!!!![]()
Ale jako náplň volného času dobrý. Akorát ,že ten nemám...))

ZRX 1200 black
- Czert ZRX
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Re: ZRX
Hmmm ty to rozjíždíš to budu muset taky posílit na příští sezonu abych vedle tvého nezaniklZRX 1984 píše:Chlapi, zkusím ještě na ty svody nejdřív stříknout vypalovací základovku. Co myslíte? Ve čtvrtek jdu na druhej pokus na centrální stojan. V první variantě jsem ho udělal moc vysokej a ani ve třech lidech jsme reře tak vysoko nevyhoupli))))) Jo jinak poslední víkend v listopadu nechávám u Kinga sedlo, tak jsme zvědavej až to bude mít hotový. Těším se jak malej kluk
))) A vůbec už by mohlo bejt jaro a léto ať už se může pořádně jezdit. Koupil jsem novej oblek na rexe. Pořádnou kůži ud Vanucciho
))

No tak honem foto tvého mundůru,modní policie tu také určo funguje tak se nám blejskni jak ti to sekne

--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit

- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: ZRX
Neboj, naši Rexové vedle sebe nezaniknou. Jak tu psal Zdrahy tak s origo stavem tu má Rexe málo kdoCzert ZRX píše:Hmmm ty to rozjíždíš to budu muset taky posílit na příští sezonu abych vedle tvého nezaniklZRX 1984 píše:Chlapi, zkusím ještě na ty svody nejdřív stříknout vypalovací základovku. Co myslíte? Ve čtvrtek jdu na druhej pokus na centrální stojan. V první variantě jsem ho udělal moc vysokej a ani ve třech lidech jsme reře tak vysoko nevyhoupli))))) Jo jinak poslední víkend v listopadu nechávám u Kinga sedlo, tak jsme zvědavej až to bude mít hotový. Těším se jak malej kluk
))
![]()

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Rex
Právě já bych ještě pár kroků k origoši potřeboval. Jako origo koncovku a pak už by to mělo bejt 100% jak vyrazil z linky si myslím. Teda teďka jsem vyndával asi ještě origo vzducháč
)) Ale tu koncovku bych si moc přál. Jo a včera jsem ještě testoval zvedák a mám krátký rameno, jak jsem to snížil
) Dobrá zábava to furt předělávat
)))) Jinak já se fotit nebudu, nechtě se překvapit. Jo a scháním kšandy zelený kawasaki, kdo ví kde se dají sehnat? Díkyas

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909