Dášenko bylo to nutné? Ale když už to máme takto hrotit, tak si to vyříkejme pořádně. Takže dle mého názoru pojede buď Fanuš nebo Verča, oba je nesmysl. A v ten moment má přednost kdo? Je to akce kawa klubu? Je. Je podmínkou členství značková motorka? Je. Má ji Fanuš? Má. Má ji Verča? Nemá. Tak mi to připadne celkem jasné. Tím spíš, že z toho mám neodbytný pocit jako by se tu někdo pokoušel dělat škodolibé naschvály.Dášenka píše:Tak by me zajimalo,co si necha odoperovat Fanus dva dny pred Sklipkem tentokrat...,kdyz zjisti,ze jede Verca.
povánoční sklípek
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ať to má grády: Fanuš na hrad! Hlasuju pro Fanuša!marek píše:Dášenko bylo to nutné? Ale když už to máme takto hrotit, tak si to vyříkejme pořádně. Takže dle mého názoru pojede buď Fanuš nebo Verča, oba je nesmysl. A v ten moment má přednost kdo? Je to akce kawa klubu? Je. Je podmínkou členství značková motorka? Je. Má ji Fanuš? Má. Má ji Verča? Nemá. Tak mi to připadne celkem jasné. Tím spíš, že z toho mám neodbytný pocit jako by se tu někdo pokoušel dělat škodolibé naschvály.Dášenka píše:Tak by me zajimalo,co si necha odoperovat Fanus dva dny pred Sklipkem tentokrat...,kdyz zjisti,ze jede Verca.
Kdo se přidá??? (nemá cenu chodit kolem horké, ani studené kaše!)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- Kuba
- Ghostrider
jen to jasně uzavřem, jede Fanuš, žádné hlasování nebude. Dost debatování, děkuji
Můžete zatím řešit jídlo a chlast, já třeba bych něchtěl chlastat zdarma jen víno, ale i třeba pivsony, páč jsem z vína vyřízený
vždycky na týden. Ale zase je to sklípek........budu chlastat obojí, ať se nehádám
Můžete zatím řešit jídlo a chlast, já třeba bych něchtěl chlastat zdarma jen víno, ale i třeba pivsony, páč jsem z vína vyřízený
vždycky na týden. Ale zase je to sklípek........budu chlastat obojí, ať se nehádám

nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Takže Kuba a Marek to myslím vyjádřili velmi přesně
Nikdo (teda skoro nikdo) nemá nic proti Verče, ale situace je celkem jasná, takže debata na tohle téma je zbytečná.
No a já hlasuju pro víno - jo a až mě uvidíte jak mizím s panem Krýsem mizet vzadu ve sklípku ochutnávat slivovici, tak mě prosím chyťte a násilím mě držte ať se zase skoro neutopim v chlastu jako vloni..

No a já hlasuju pro víno - jo a až mě uvidíte jak mizím s panem Krýsem mizet vzadu ve sklípku ochutnávat slivovici, tak mě prosím chyťte a násilím mě držte ať se zase skoro neutopim v chlastu jako vloni..

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Moment, víno je na sklípku zdarma?Kuba ZRX píše:Můžete zatím řešit jídlo a chlast, já třeba bych něchtěl chlastat zdarma jen víno, ale i třeba pivsony, páč jsem z vína vyřízený

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- DoktorZRX
- Ghostrider
Nech si ty kecy. Důvod proč se to tu teď hádá a dohaduje jsi ty.Dannie píše:
Těžko říct, jak někoho může vůbec jen napadnout něco jako je tohle....
Naposledy upravil(a) DoktorZRX dne čtv říj 30, 2008 11:30:21, celkem upraveno 1 x.
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Verča vs. Fanuš
Děcka,
doufám, že jsou oba dost dospělí na to, aby si to vyříkali mezi sebou. Pochybuju, že někdo z Vás jim bude určovat, kdo a kam pojede.
Když se snesou, tak můžou jet oba, když ne, tak se holt budou muset domluvit oni.
¨
G.
doufám, že jsou oba dost dospělí na to, aby si to vyříkali mezi sebou. Pochybuju, že někdo z Vás jim bude určovat, kdo a kam pojede.
Když se snesou, tak můžou jet oba, když ne, tak se holt budou muset domluvit oni.
¨
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
za sebe...
me nevadi ani jeden z nich...oba je znam a nikdo z nich mi neublizil...ani malo ani moc...jsou to dospeli lide...proc by se meli mlatit nekde na srazu...rozesli se no a co...??????Fanus nesmi chybet...je to free borec...nebo aspon byl co ho znam...Verca u mne bezproblemova...
sice nema Kawu ale ja ano a jezdim sam
nikdo z nich zde nikdy nenapsal ze jeden z druhym nikdy na srazu,nikdo z nich nestanovil zadnou podminku tohoto typu...
kurva tohle se resilo na zakladni skole takove chujoviny....kazdej z nich ma sve priznivce a s nima si ma co rict....
prosim nevystrkujte nikoho nikam...ono to muze bolet...kazdej z nich stravil s CKC nejakej ten cas...nikdo z nich neni zadny novacek...
myslim ze zvani by meli byt oba...a pokud se mezi sebou domluvi jinak necht je to jejich svobodne rozhodnuti.....
tot za sebe nazor za kterym si ja stary chlap stojim....bez emoci a predjatosti...
dekuji...musel jsem se vyjadrit

me nevadi ani jeden z nich...oba je znam a nikdo z nich mi neublizil...ani malo ani moc...jsou to dospeli lide...proc by se meli mlatit nekde na srazu...rozesli se no a co...??????Fanus nesmi chybet...je to free borec...nebo aspon byl co ho znam...Verca u mne bezproblemova...
sice nema Kawu ale ja ano a jezdim sam

nikdo z nich zde nikdy nenapsal ze jeden z druhym nikdy na srazu,nikdo z nich nestanovil zadnou podminku tohoto typu...
kurva tohle se resilo na zakladni skole takove chujoviny....kazdej z nich ma sve priznivce a s nima si ma co rict....
prosim nevystrkujte nikoho nikam...ono to muze bolet...kazdej z nich stravil s CKC nejakej ten cas...nikdo z nich neni zadny novacek...
myslim ze zvani by meli byt oba...a pokud se mezi sebou domluvi jinak necht je to jejich svobodne rozhodnuti.....
tot za sebe nazor za kterym si ja stary chlap stojim....bez emoci a predjatosti...
dekuji...musel jsem se vyjadrit

Naposledy upravil(a) MARTY dne čtv říj 30, 2008 12:56:49, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
take znam oba a Marty tady konecne napsal to, co si myslim i ja... nazory zakazaujici nekomu neco aby ten druhy cosi, mi prijdou absolutne scestne. MARTY: podepisuju co jsi napsal, dik, lepe bych to nedokazalMARTY píše:za sebe...
sice nema Kawu ale ja ano a jezdim sam![]()
kurva tohle se resilo na zkladni skole takove chujoviny....kazdej z nich ma sve priznivce a s nima si ma co rict....
dekuji...musel jsem se vyjadrit![]()

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira