Jo a taky pozor na to, že Samčus přišel o "brzdu"...už ho nikdo nebude tlouct do ramen, ať jede pomalejc!milda píše:ZRX 1984 píše: ....až někam vyrazíme Já se Samčusem na Rexech .......
Nezapomeň Ty kanče,že se Ti ze Samčusova Rexe chce blít!!
To jo ale jinej rexař tady kolem není, a navíc jsme ještě jen tak sami dva nikam nevyrazili, vždy max na kawa sraz, nebo zpět, ale když už budem mít ty batůžky na er pětkách, tak bychom mohli někdy někam vyrazit, třeba i s dalšíma východočechama...milda píše:ZRX 1984 píše: ....až někam vyrazíme Já se Samčusem na Rexech .......
milda píše:ZRX 1984 píše: ....až někam vyrazíme Já se Samčusem na Rexech .......
Možná jsem to špatně napsal, myslel jsem to tak, že kromě ckc srazů a dovoý, s Váma žádný vyjížďky nejezdíme, ikdyž bych třeba někdy rád jel s vámaMajdinka píše:milda píše:ZRX 1984 píše: ....až někam vyrazíme Já se Samčusem na Rexech .......
Že bych něco nepochopila? Stává se to, to je pravda...
To Seky: Čoveče, jsi dobrejjako baťůžek ještě ER-5, takovej kufr ani nevyrábějí a to ti ten rex vážně nepojede, neblázni
![]()
![]()
. Já vím, těžko se smířit s tím, že jste pozbyli baťůžků, že vám teď potáhne na záda a místo toho vás na nich bude "mrazit"
![]()
![]()
![]()
A všem díkes za gratulace a pozitivní slova.
ja myslim ze ho Majda tloukla do ramen se slovy, pridej sneku, pridejLadis píše: Jo a taky pozor na to, že Samčus přišel o "brzdu"...už ho nikdo nebude tlouct do ramen, ať jede pomalejc!Tak Samčusi, teď už nehrozí pokuta za to, že jezdíš moc rychle, ale za to, že lítáš moc nízko!
![]()
![]()
Jo a bacha na VYPÍNÁNÍ BLINKRŮ!![]()