vypada nadherne... jen nemam rad ty lestice jak z autobazaru AAA, hlavne ty pneumatiky, ty "pojedou"

Chtel bych jet, snad budeme mit hlidani. Pojedeme ale jen PA/SO...Czert ZRX píše:Mno Sko je t nádherný jak jinak když ho dovezli z Motobikes,mají tam samé libovky![]()
Jinak s těmi pneu mi ani nemluv,natřel jsem to na VW svatbu a nějak jsem nepřemejšlel,když jsem byl zarytý do toho leštění!!!
Pak mě Milda upozornil na pumpě,že to mam i na běhounu ufff už jsem spěchal pro ubrousky a utíral jsem jak magor![]()
mno a celou cestu na Dubou jsem jel jak posranej![]()
Jo a Kankxi ty máš v Plánu jet do Netolic????Já že asi pojedu,tak že bych se s tebou někde sčuchnul![]()
Neboj Lanko jsem včera nainstaloval nové
Ani mi nemluv já mam pech jak sviňa!!!ZRX 1984 píše:Czert ZRX píše:Mno Sko je t nádherný jak jinak když ho dovezli z Motobikes,mají tam samé libovky![]()
Jinak s těmi pneu mi ani nemluv,natřel jsem to na VW svatbu a nějak jsem nepřemejšlel,když jsem byl zarytý do toho leštění!!!
Pak mě Milda upozornil na pumpě,že to mam i na běhounu ufff už jsem spěchal pro ubrousky a utíral jsem jak magor![]()
mno a celou cestu na Dubou jsem jel jak posranej![]()
Jo a Kankxi ty máš v Plánu jet do Netolic????Já že asi pojedu,tak že bych se s tebou někde sčuchnul![]()
Neboj Lanko jsem včera nainstaloval nové[/quote
Nazdárek, čekal jsem Tě na Jedovnicích, když jsi psal na 100%...
Nevím přesně co tam je,tak to nazval mechanik z Kawy a prý to opravoval několikrát.Czert ZRX píše:cože???tam je nějaká přepážka????
Není to přepážka v pravém slova smyslu. V tom svodu je vložená děrovaná trubka, která funguje jako rezonanční tlumič. Když sundáš tlumič a hodíš očičko do díry, tak ji uvidíš.PajaZR píše:Nevím přesně co tam je,tak to nazval mechanik z Kawy a prý to opravoval několikrát.Czert ZRX píše:cože???tam je nějaká přepážka????
Něco se mi tam uvolnilo a dělalo to randál když jsem to hodně točil.Bylo to v urovni stupačky.Bylo potřeba použít flexu a svařečku.
Mám to opraveno jen to ma divný zvuk