Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
- Roman - ZX12
- Easy slider
kurva jeste jsem to jaksi zkousel ale musim se dobremu kamosovi omluvit...jsem od rana v Hradci...mam tam se zamestnankyni velke problemy...a neni vyhnuti...kua aspon vecer prijedu pochlastat...vratim se tak v 6...jako krypl bych ti Kubo ale jinak na tutti pomohl...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
škoda toho čtvrtka, že nevyšelKuba ZRX píše:tak to stěhování začnu pomalu tak od devítí (pokud se večer s Markem moc neožeru)
můžete se pomalu přidávat jak se vám to hodí, čím dříve, tím lépe.........večer se chlastá, už jsem rezervoval stůl v potrefené huse
děkuji

Zítra ráno valím na jednání do Brodu, uvidíme, jak dlouho to bude trvat, dojedu jak skončím.
Kdybych nestíhal, přijedu až na tu chlastačku

G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
Jsme museli promyslet jak na to. Tak jsme si dali pivo a začli tím jestli nejdřív hadry a potom skříně ale to nevycházelo bo když budou v autě hadry tak se tam nevejdou skříně, tak jsme si dali další pivo a vymysleli variantu prvně skříně a potom hadry - to taky nevycházelo protože když vyndáme ze skříně hadry a necháme je tam tak se nevymotáme s těma skříněma! - tak jsme si v zoufalství dali pivo a panáka. Takže jsme začli s variantou hadry do jednoho auta a skříně do druhého - to byl dobrý plán, oslavili jsme ho dalším panákopivem, ale pak nám došlo že máme jen jedno auto, tak jsme si ze žalu dali panákopivo a škyt jsme začali s variantou že škyt by se hadry vyhodily (to byl pokrok a dali jsme si panákopivo) a kuba by si koupil potom nové a tím pádem by se mohlo s těma škyt válendama co to melem skříněma škyt . . . . pak se nám nějak vytratilo téma a byli jsme takový bezradní a dali jsme si panákopivo a nakonec jsme zjistili že kubu nejde nikam přestěhovat. A pak už nevím.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367