ne parde, 728 956 543 - tohle je mé osobní číslo telefonu, 731 506 072 mám služebák, možno použít obě čísla, ale hlavně ne najednou666S999 píše:Tvoje "starý" číslo zrušit, a přepsat tímhle?
do kdy potřebuješ potvrdit účast/neúčast abych nebyl o hladu?Mesr píše:obvoláno, zamluveno, zajištěno. Předpokládané příjezdy jsou kolem 16. hodiny, takže 1. večeře je objednána na 18. hodinu a druhá večeře-grilování je zamluvena kolem 21. hodiny, tak dovalte v pořádku, budu vás čekat, v krajním případě volejte na tel. 728 956 543 - Mesr![]()
To já mít bohužel nebudu a ikdyž vypadnu z práce už poo, tak na Hradec to vidím cca na 15:30 - 16:00 hod.misak39 píše:4 Ladis - v kolik bys to tak viděl? Plánuju na pátek volno, tak mi to je celkem fuck kdy...
Tildo, o hladu by jsi určitě nebyl, ale potřebuji nahlásit stavy strávníků nejpozději v pátek ráno, v 11 hodin odcházím z práce, abych mohl vyjet.Tilda píše:do kdy potřebuješ potvrdit účast/neúčast abych nebyl o hladu?Mesr píše:obvoláno, zamluveno, zajištěno. Předpokládané příjezdy jsou kolem 16. hodiny, takže 1. večeře je objednána na 18. hodinu a druhá večeře-grilování je zamluvena kolem 21. hodiny, tak dovalte v pořádku, budu vás čekat, v krajním případě volejte na tel. 728 956 543 - Mesr![]()
Mišáku, tak to udělejme takto:misak39 píše:...jsi malej, ale šikovnej...![]()
S tím grilem jsi mne potěšil, díky.
4 Seky - první klíďo pojedu, ale nezaručuju, že neskončíme v Rakouskuznáš mě už dost dlouho...
4 Ladis - v kolik bys to tak viděl? Plánuju na pátek volno, tak mi to je celkem fuck kdy...
ok, ve čtvrtek dám vědětMesr píše:Tildo, o hladu by jsi určitě nebyl, ale potřebuji nahlásit stavy strávníků nejpozději v pátek ráno, v 11 hodin odcházím z práce, abych mohl vyjet.Tilda píše:do kdy potřebuješ potvrdit účast/neúčast abych nebyl o hladu?Mesr píše:obvoláno, zamluveno, zajištěno. Předpokládané příjezdy jsou kolem 16. hodiny, takže 1. večeře je objednána na 18. hodinu a druhá večeře-grilování je zamluvena kolem 21. hodiny, tak dovalte v pořádku, budu vás čekat, v krajním případě volejte na tel. 728 956 543 - Mesr![]()
jo, to by asi šlo, pokud se nebudeme honit jako vloni...ZRX 1984 píše:Mišáku, tak to udělejme takto:misak39 píše:...jsi malej, ale šikovnej...![]()
4 Seky - první klíďo pojedu, ale nezaručuju, že neskončíme v Rakouskuznáš mě už dost dlouho...
4 Ladis - v kolik bys to tak viděl? Plánuju na pátek volno, tak mi to je celkem fuck kdy...
Před 15.h se stavíš u nás, hodíš věci k Peťce a Klárce do auta a pojedeme do HK vyzvednout Ladise, no a pak to nějak vymyslíme, kudu tudy pojedeme do Rokytnice
misak39 píše:jo, to by asi šlo, pokud se nebudeme honit jako vloni...ZRX 1984 píše:Mišáku, tak to udělejme takto:misak39 píše:...jsi malej, ale šikovnej...![]()
Před 15.h se stavíš u nás, hodíš věci k Peťce a Klárce do auta a pojedeme do HK vyzvednout Ladise, no a pak to nějak vymyslíme, kudu tudy pojedeme do Rokytnice
klidně je přivez, stejně je většina z nás na jejich mentální úrovni, tak si budem rozumětvolkswagen píše:Tak bohužel hlásím předem, že beze mě. Mám na víkend kluky...