Díky za nabídku, ale pomoc nepotřebuju. Bude stačit více "štěstí". Ale já tomu rozumím.KankX píše:jsme radi ze jsi dorazil ve zdravi, ikdyz s nejakou mensi uhonou na tvem sipovi... pokud to jen trochu pujde, tak bych ti s tim rokem 10 pomohl, abychom dobili to Faro, kdyz to napoprve tak uplne nevysloZ. píše:V noci jsem dorazil domů.
Od posledního tankování jsem fakt nevěděl, jak si sednout abych vůbec dojel. Ale jo, jsem doma a ikdyž jsem nedojel do Fara, měl nějaké ty komplikace. Jak píše mamka Marty. Cesty, krajina a lidi co jsem potkal stáli za to. Hodně spokojený jsem byl v Itálii - už jsem to psal. Až se mi bude líp sedět, napíšu víc, teď půjdu řešit technické problémy, které způsobila kolize v Barceloně.
Díky za morální podporu a v roce 10 jedu znovu. Taky se mi líbí Michalův nápad jet část cesty trajektem. Takové Benátky - Valencie kdo ví.
Faro
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
jo jo tak dobře uzdravte sedací části jak ty tak i pan Zed! No myslim že v tom 10 roku si asi radši vezmu nějakej ten polštářek pro jistotu!
JInak zdenek mi ted dva dny nepsal takže doufám že sou v poho!! Jo a málem sem zapoměl pro příznivce Rexů byl tam prej jenom jeho a ještě jeden černej kterej vypadal jak pomačkanej papír!!!

JInak zdenek mi ted dva dny nepsal takže doufám že sou v poho!! Jo a málem sem zapoměl pro příznivce Rexů byl tam prej jenom jeho a ještě jeden černej kterej vypadal jak pomačkanej papír!!!

- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
pozdrav Zdenka!
a že se NEJEN REXAŘI těší na fota!kubiko píše:jo jo tak dobře uzdravte sedací části jak ty tak i pan Zed! No myslim že v tom 10 roku si asi radši vezmu nějakej ten polštářek pro jistotu!![]()

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Lechu, jeli jsme 2 (teda vím o dvou) ... já a Zdeněk. Já bohužel nedojel, Zdeněk bohudíky jo.Lech píše:Tak kdo vlastně všechno z našeho CKC tam jel?kubiko píše:no tak dneska prej chcou přejet celou Francii takže sou v pohodě a zdraví!!!
No a doufám že sem nějaky ty fotky Zdenek hodí uvidíme! Já to budu mít z první ruky!!![]()
Ale i tak to stálo za to. Silničky v Itálii, Francii a Švýcarsku mě úplně nadchly.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Vsechny Kawaky zdravi moto-panic-cestovatel
fotomontaz??
[/img]
Kua Z. mel jsi pech, ale sem rad ze jsi ziv a zdrav.
Sam sem mel parkrat
pocit ze me ten cernej igelitovej pytel nemine...moc mi pomahal andilek, ktery byl zde v Cesku,ale duchem na tandemu, dychala mi na krk, hlidala zada...predek sledoval talisman od ni... dekuji lasko
Takze Faro bylo zdolano ve ctvrtek 2:30 naseho casu, jak jiz informoval Kubiko, trhli sme se od nasi skupiny - nemeli jsem to srdce tyrat masiny v zacpach a trapit je predepsanou rychlosti. Ponauceni pro priste: vic jak 2 motorky? ne dekuji!
Cesta nadherna, benzin levnej - a hlavne kvalitni - tak zelenej Natural jsem jeste nevidel, Pan Rex letel jako vymeneny - byl to kruty navrat do reality natankovat po 8150km zase tu nasi mocuvku.
Sraz - jednim slovem parada, porad se bylo na co koukat, masin moooc, nemam nic proti malym komornim srazum, ale takova odpoledni prochazka mezi tisici motorek neni vubec k zahozeni zvlaste s pivkem Sagres ktery je urcite ucili varit cesi.
ackoli by se dalo predpokladat ze sraz byl ta pomyslna tresinka na dortu, u me tomu tak nebylo. Tesil jsem se na cestu, vlastne na Faro jsem se ani tak netesil jak na ty tisice kilometru cesty, a jelikoz uz jsem si letos Faro uz jednou daval, nanecisto po domacich cestach, bylo mi lito ze uz to neni 8 tisic ale jen 4.
Cesta z5 byla ve stylu 1000km, spanek, 1000 km, spanek, 1500km - CR
Perlicka na zaver a zaroven rada jak odrovnat retezovku na 2000 kilometrech (panicova jedina chyba) - moc se nesmejte traktoristi s kardanem
Ve snaze usetrit v potu tvare vydelana Ecka, namazal jsem retez nekde ve Francii plnou syntetikou...ten den jeste fungoval bezvadne - krasne mi ochrstal kyvku a pekne se leskl a byl cisty jak nikdy pred tim, prez noc jakoby mavnutim kouzelneho proutku po rozjeti plandal dosti, dotahnout, jedeme smer Monako, o5 dotahnuti kdesi na chodniku, ujedu 10 metru, retaz mel pruves jak pred dotazenim. Mno asi sem v te rychlosti nezatahl srouby
sok prisel se zjistenim ze srouby jsou dotahle... nasledovalo poslednich 1500 kilaku na zatah pres Alpy ze kterych si pamatuju: Italska strana- oranzovy pruhy po stranach silnice(rozumej odrazky v rychlosti) Rakouska strana - dest,boty plny vody, nic nevidim a kdyz jo tak ho radeji rychle predjedu, nikde zadna pumpa, az ve Vidni - poprve tankuju do Pana Rexe presne 18 litru Naturalu.
Z Mikulova letim jak prase, tim padem jeste pred Prostejovem tankuju, specham a pri rozjezdu z benziny se retez protoci na rozete, nespadl, neroztrhnul se, opet jsi zauradovala andilku a ja mohl letet primo do tvoji naruce...
kormidelnik (bohuzel radary nehlasi
)
[/img]
sestry na Giblartaru
[/img]
priprava obedu
[/img]

Sam sem mel parkrat

Takze Faro bylo zdolano ve ctvrtek 2:30 naseho casu, jak jiz informoval Kubiko, trhli sme se od nasi skupiny - nemeli jsem to srdce tyrat masiny v zacpach a trapit je predepsanou rychlosti. Ponauceni pro priste: vic jak 2 motorky? ne dekuji!
Cesta nadherna, benzin levnej - a hlavne kvalitni - tak zelenej Natural jsem jeste nevidel, Pan Rex letel jako vymeneny - byl to kruty navrat do reality natankovat po 8150km zase tu nasi mocuvku.
Sraz - jednim slovem parada, porad se bylo na co koukat, masin moooc, nemam nic proti malym komornim srazum, ale takova odpoledni prochazka mezi tisici motorek neni vubec k zahozeni zvlaste s pivkem Sagres ktery je urcite ucili varit cesi.
ackoli by se dalo predpokladat ze sraz byl ta pomyslna tresinka na dortu, u me tomu tak nebylo. Tesil jsem se na cestu, vlastne na Faro jsem se ani tak netesil jak na ty tisice kilometru cesty, a jelikoz uz jsem si letos Faro uz jednou daval, nanecisto po domacich cestach, bylo mi lito ze uz to neni 8 tisic ale jen 4.
Perlicka na zaver a zaroven rada jak odrovnat retezovku na 2000 kilometrech (panicova jedina chyba) - moc se nesmejte traktoristi s kardanem

Ve snaze usetrit v potu tvare vydelana Ecka, namazal jsem retez nekde ve Francii plnou syntetikou...ten den jeste fungoval bezvadne - krasne mi ochrstal kyvku a pekne se leskl a byl cisty jak nikdy pred tim, prez noc jakoby mavnutim kouzelneho proutku po rozjeti plandal dosti, dotahnout, jedeme smer Monako, o5 dotahnuti kdesi na chodniku, ujedu 10 metru, retaz mel pruves jak pred dotazenim. Mno asi sem v te rychlosti nezatahl srouby

Z Mikulova letim jak prase, tim padem jeste pred Prostejovem tankuju, specham a pri rozjezdu z benziny se retez protoci na rozete, nespadl, neroztrhnul se, opet jsi zauradovala andilku a ja mohl letet primo do tvoji naruce...
kormidelnik (bohuzel radary nehlasi

sestry na Giblartaru

priprava obedu
[/img]

rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
Re: Vsechny Kawaky zdravi moto-panic-cestovatel
zdenek píše:fotomontaz??
[/img]
Sam sem mel parkratpocit ze me ten cernej igelitovej pytel nemine...moc mi pomahal andilek, ktery byl zde v Cesku,ale duchem na tandemu, dychala mi na krk, hlidala zada...predek sledoval talisman od ni... dekuji lasko
Perlicka na zaver a zaroven rada jak odrovnat retezovku na 2000 kilometrech (panicova jedina chyba) - moc se nesmejte traktoristi s kardanem![]()
Ve snaze usetrit v potu tvare vydelana Ecka, namazal jsem retez nekde ve Francii plnou syntetikou...ten den jeste fungoval bezvadne - krasne mi ochrstal kyvku a pekne se leskl a byl cisty jak nikdy pred tim, prez noc jakoby mavnutim kouzelneho proutku po rozjeti plandal dosti, dotahnout, jedeme smer Monako, o5 dotahnuti kdesi na chodniku, ujedu 10 metru, retaz mel pruves jak pred dotazenim. Mno asi sem v te rychlosti nezatahl sroubysok prisel se zjistenim ze srouby jsou dotahle... nasledovalo poslednich 1500 kilaku na zatah pres Alpy ze kterych si pamatuju: Italska strana- oranzovy pruhy po stranach silnice(rozumej odrazky v rychlosti) Rakouska strana - dest,boty plny vody, nic nevidim a kdyz jo tak ho radeji rychle predjedu, nikde zadna pumpa, az ve Vidni - poprve tankuju do Pana Rexe presne 18 litru Naturalu.
kormidelnik (bohuzel radary nehlasi)
[/img]
sestry na Giblartaru
[/img]
priprava obedu
[/img]
Jo, už jsem v pohodě. Motorka přeleštěná, šrámy odstraněné. P.del zahojená. Jsem rád, že jsi dojel alespoň ty. Nicméně i já si hezky pojezdil na Costa Brava a v Alpách při cestě zpět.
JAk tak čtu, i ty jsi měl krušný konec testy, ale dobře to dopadlo.

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Z, od nás to jezdí lodí Patras - Ancona pak napříč Itálií a z přístavu u Říma opět lodí až do Barcelony. Zpátky bych to pak vzal suchou nohou do Benátek a pak z Benátek lodí do Patrasu, nebo přes Čechy (s povinnou zastávkou) a pak Maďarsko, Jugoslávie, Makedonie, Řecko. Vše záleží na vatě a času. Nevím, jestli jezdí loď z Benátek do Valencie, protože by musela objíždět celou italskou botu. Nebo se můžeme dohodnout a někde se cestou tam srazit, třeba u Říma a pak lodí do Barcelony.Z. píše:Díky za nabídku, ale pomoc nepotřebuju. Bude stačit více "štěstí". Ale já tomu rozumím.KankX píše:jsme radi ze jsi dorazil ve zdravi, ikdyz s nejakou mensi uhonou na tvem sipovi... pokud to jen trochu pujde, tak bych ti s tim rokem 10 pomohl, abychom dobili to Faro, kdyz to napoprve tak uplne nevysloZ. píše:V noci jsem dorazil domů.
Od posledního tankování jsem fakt nevěděl, jak si sednout abych vůbec dojel. Ale jo, jsem doma a ikdyž jsem nedojel do Fara, měl nějaké ty komplikace. Jak píše mamka Marty. Cesty, krajina a lidi co jsem potkal stáli za to. Hodně spokojený jsem byl v Itálii - už jsem to psal. Až se mi bude líp sedět, napíšu víc, teď půjdu řešit technické problémy, které způsobila kolize v Barceloně.
Díky za morální podporu a v roce 10 jedu znovu. Taky se mi líbí Michalův nápad jet část cesty trajektem. Takové Benátky - Valencie kdo ví.

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
Re: Zdenku:
diky Chosee, s Andilkem budeme potrebovat hoodne stesti, tak doufam ze sem ho po ceste vsechno neprobrindal...666S999 píše:pěkně napsané, závidím (v dobrém!) zážitků plnou hlavu! Jóóó, štěstí musí být, s Andílkem!!!
Zbyno je dobre ze kosmeticke vady uz sou zahojeny. Na srazu byla i firmicka starajici se o nase pozadi pri cestovani, tak mrkni treba jen pro inspiraci:
topsellerie.com
topsaddlery.com
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006