Já klidně k dakovým.Helča píše:Ještě mi volala Dakova mamka,jestli by jsme si nechtěli to kafčo a něco dobrého k tomu dát před Velehradem u nich doma. Tak kdo jede,písněte jestli by jste chtěli. V tom případě by jsme se ale měli sjet u Trampa opravdu do 13.00 a odjet k Dakovi
Velehrad
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
aktuálně Benelli
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
aktuálně Benelli
>> CKC #304 <<
- ivanversys
- Easy slider

Ráno jsem dal příkaz, tak doufám, že do pátku dorazí.Helča píše:To mě mrzí PepiPepa píše:Ahoj všem, bohužel nám to taky nevyjde, Ivča je nějak nemocná a drží ji to už druhý týden a tak Helčo, snad máš stejný číslo účtu, pošlu taky nějaký prachyJen mě to číslo potvrď.
...,moc Ivču pozdravuj a ať se brzy uzdraví
... to číslo je stejné....díky
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
no my se stěhujem zase zpět do brodu konečně ,ale ten bor... je děsný už jsem vymaloval ,položil koberec a jandule ted se snaží opět vše srovnat do skříní.tak proto.Helča píše:Jak to,že sám Jardo?Han Solo píše:dojedu sám,tedy ne úplně s motkou a s chutí vás vidět![]()
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
- spit 40
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
My jo ....Helča píše:Ještě mi volala Dakova mamka,jestli by jsme si nechtěli to kafčo a něco dobrého k tomu dát před Velehradem u nich doma. Tak kdo jede,písněte jestli by jste chtěli. V tom případě by jsme se ale měli sjet u Trampa opravdu do 13.00 a odjet k Dakovi
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
já myslím,že dorazíPepa píše:Ráno jsem dal příkaz, tak doufám, že do pátku dorazí.Helča píše:To mě mrzí PepiPepa píše:Ahoj všem, bohužel nám to taky nevyjde, Ivča je nějak nemocná a drží ji to už druhý týden a tak Helčo, snad máš stejný číslo účtu, pošlu taky nějaký prachyJen mě to číslo potvrď.
...,moc Ivču pozdravuj a ať se brzy uzdraví
... to číslo je stejné....díky
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
jo klidně můžem(jestli můžem?)Helča píše:Ještě mi volala Dakova mamka,jestli by jsme si nechtěli to kafčo a něco dobrého k tomu dát před Velehradem u nich doma. Tak kdo jede,písněte jestli by jste chtěli. V tom případě by jsme se ale měli sjet u Trampa opravdu do 13.00 a odjet k Dakovi
Z 1000
CKC nr.1335
CKC nr.1335