Dotaz: Mám zadní koncové LED světlo.Když zapnu klíček a světla svítí,je vše O.K.Jakmile však zapnu motor,asi jedna nebo dvě ledky světla začnou místo svícení blikat....
Je to dost vidět.
Máte někdo návrh diagnózy?
pokud by to tam bylo spatne zaletovane, nebo nekde treba lehce porusena cesticka na tistenem spoji pak by to v ruce blikat nemelomilda píše:Tzn,když světlo vyndám a budu držet zapojené v ruce,ani se zapnutým motorem by nemělo blikat...
On neni bilej. Jen tak na slunci vypada. Jinak je to klasickej sedej/stribrnej rex bo co je to za barvuZRX 1984 píše:Nazdárek, o elektrice toho moc nevím, tak raději budu reagovat na ty fotky rexe za 2500 euro. Myslím, že za ty prachy je to pěknej kousek. Záleží jak to vypadá v reálu. Vypadá to opravdu dobře....
Já jsem přímo z Hradce. Tak se ozvi a dáme řeč.ZRX 1984 píše:Teda doktore, pěknej REX. Jak dlouho kdo tady vlstníte REXE? Já teda asi týden a pořád jen objevuju nové a nové věci. Jezdíte někdo na motosrazy? Já jsem kousek od Hradce Králové. Docela bych dal někdy pokec s někým, kdo vlastní REXE...