C.E.C. 2007 a CKC Racing Team
- Roman - ZX12
- Easy slider
rad nafotim, ale moc se mne tam nechce autem solo, a na motorce se mne nechce tahat vercajkKuba ZRX píše:je to v Mostě na okruhu, budem tam od půl osmé, tak dorazte třeba na devátou, dostanete rukavice a budete makat parchanti![]()
......dorazte, budem rádi, každá pomoc se hodí.........hlavně fotit, jak je tam fotograf, mám hnedka lepší čas

tak kdo se pripoji? nebo kdyz nekdo pojedete tak pisnete

Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...pokud mi do toho neco nevleze, tak ti prijedu zlepsovat casy jako obvykleKuba ZRX píše:je to v Mostě na okruhu, budem tam od půl osmé, tak dorazte třeba na devátou, dostanete rukavice a budete makat parchanti![]()
......dorazte, budem rádi, každá pomoc se hodí.........hlavně fotit, jak je tam fotograf, mám hnedka lepší čas

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Kubo, ty bys kluky uštval. V devět ráno budem ještě všichni zývat a nic se neděje. Opravdu pomoc potřebujem samozřejmě hlavně při závodě, takže odpoledne. Nemusíte se tam hnát tak nelidsky brzo.
Na bráně prostě jenom řekneš že patříš k teamu 636 a pustí tě v pohodě dovnitř.
Kuba opravdu zrychluje při focení. Jednoho krásného dne si Kuba všimne fotografa, přidá, hodí tlamu jako prase a bude mít krásnou sérii fotek jak plachtí vzduchem a honí ho letící motorka, pak dopad držkou přímo na rypák, pak oblak prachu atd . . . To bude teprve super kalendář.
Na bráně prostě jenom řekneš že patříš k teamu 636 a pustí tě v pohodě dovnitř.
Kuba opravdu zrychluje při focení. Jednoho krásného dne si Kuba všimne fotografa, přidá, hodí tlamu jako prase a bude mít krásnou sérii fotek jak plachtí vzduchem a honí ho letící motorka, pak dopad držkou přímo na rypák, pak oblak prachu atd . . . To bude teprve super kalendář.

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
O.k. hele v pohode - vstanu v 7, po 8 vyjedu, v Moste budu za neco pres hodinku a pul, vyberu si nejakou trasu co me bude bavit takze kolem 10ty to vidim, ze tam budu. Date mi nekdo mob. abych mohl kdyz tak nekomu cinknout, kdyby byl nejakej trouble?
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
- Kuba
- Ghostrider
774 433 399Jirka_Z píše:O.k. hele v pohode - vstanu v 7, po 8 vyjedu, v Moste budu za neco pres hodinku a pul, vyberu si nejakou trasu co me bude bavit takze kolem 10ty to vidim, ze tam budu. Date mi nekdo mob. abych mohl kdyz tak nekomu cinknout, kdyby byl nejakej trouble?
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
o.k. diky, uvidime se tam - slibil jsem, ze aspon jednou na zavody letos prijedu tak to splnim.Kuba ZRX píše:774 433 399Jirka_Z píše:O.k. hele v pohode - vstanu v 7, po 8 vyjedu, v Moste budu za neco pres hodinku a pul, vyberu si nejakou trasu co me bude bavit takze kolem 10ty to vidim, ze tam budu. Date mi nekdo mob. abych mohl kdyz tak nekomu cinknout, kdyby byl nejakej trouble?
JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
- Kuba
- Ghostrider
foť, budem moc rádi...............ale bude super když nám pak i nějaké fotky pošlešKankX píše:...pokud mi do toho neco nevleze, tak ti prijedu zlepsovat casy jako obvykleKuba ZRX píše:je to v Mostě na okruhu, budem tam od půl osmé, tak dorazte třeba na devátou, dostanete rukavice a budete makat parchanti![]()

nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jasne, uz jsem si pro vas zalozil specielni konto... a slibuju ze jsou pak fotky do druheho dneKuba ZRX píše:foť, budem moc rádi...............ale bude super když nám pak i nějaké fotky pošlešKankX píše:...pokud mi do toho neco nevleze, tak ti prijedu zlepsovat casy jako obvykleKuba ZRX píše:je to v Mostě na okruhu, budem tam od půl osmé, tak dorazte třeba na devátou, dostanete rukavice a budete makat parchanti![]()

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Takze v utery nikam nejedu - mam chripku nebo co, boli me celej clovek a budu mit co delat dat se dohromady do Mlynku - mam proste bohuzel (jako skoro vzdycky) kua smulu. Kluci jezdete rychle a nepadejte - see you on friday 
budu se aspon snazit abych byl zdravej....

budu se aspon snazit abych byl zdravej....
JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
- Roman - ZX12
- Easy slider