Díky Vezíre za komplimentGEORG píše:hezká rexí lajna!
G.

Seky, náhodou, bys stíhal! Jelo se naprosto nenásilně, každý na kolik se cítil, vždycky se počkalo, aby byl gang kompletní!ZRX 1984 píše:Věděl, jsem, že bych na své 11 nestíhalCo doktore, jak jsi jim stačil?
Mám 87tis., při 80ti jsem dělal rozvoďák a start. řetěz, vyměnil olej ve vidlích, kapalinu ve spojce a brzdách (dobré udělat každé dva roky) a řetězovku, kontroloval jsem kyvku (vůle žádná, tak jsem do toho nelezl).PajaZR píše:Zdarec![]()
Už mám na ZRX 1100 namotaný 65000km a říkám si jestli by potřebovala nějaký náročnější servis....
Řešili jste třeba repas popřípadě kontrolu přední vidlice???
Nebo promazání čepu kyvky??? je to potřeba??
Toto plánuju udělat + výměnu ložiska krku.Připadá mi to neklidný,na dálnici lehce se kymnácí.
Rexaři,napište mi co jste dělali za udržbu(repas?,výměny dílu) a při kolika km,ať mám představu co se dělá
![]()
![]()
Díky
Vím koho myslíš,už jsem to jednou u něho měl a z nějakých důvodu mi to dal rozladěný(zjištěno a doděláno u jiného mechanika).Tím ho nechci hanit,vím že umí.Byl nějakej marod.Už jsem to pak s ním neřešil.ZRX 1984 píše:Asko, ne, poptej se kluků co to dávají k mechošovi Martinovi z Brna...
hmmmmm tak to ses prvni...rozladenejPajaZR píše:Vím koho myslíš,už jsem to jednou u něho měl a z nějakých důvodu mi to dal rozladěný(zjištěno a doděláno u jiného mechanika).Tím ho nechci hanit,vím že umí.Byl nějakej marod.Už jsem to pak s ním neřešil.ZRX 1984 píše:Asko, ne, poptej se kluků co to dávají k mechošovi Martinovi z Brna...
Dostal jsem napídku od servisu(Rájec) na seřízení a řekli si na 380,-za hodinu.Tak si říkám jestli to radši dát do Aska.