ZRX III.
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No já to vím,že 110!KankX píše:Mildo, skutecne ma byt na ZRX1200 110clanku na retezu ! ...kupoval jsi celou retezovku nebo jen retez?
Ale hele: http://www.supersprox.com/eshop/products.php?cat=1869
Ani si nejsem jistej,jestli by těch 112 šlo použít. Kupoval jsem celou sadu.
Nevěnoval jsem tomu potřebnou pozornost...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
hmmilda píše:No já to vím,že 110!KankX píše:Mildo, skutecne ma byt na ZRX1200 110clanku na retezu ! ...kupoval jsi celou retezovku nebo jen retez?
Ale hele: http://www.supersprox.com/eshop/products.php?cat=1869
Ani si nejsem jistej,jestli by těch 112 šlo použít. Kupoval jsem celou sadu.
Nevěnoval jsem tomu potřebnou pozornost...

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Hehe čekal jsem jak dlouho vydržíš než se do mě pustíšKankX píše:to nevokecas... proste je to pekny padloZdrahy píše:Já jsme popřemýšlel jak dodělat ten klín a napadlo mě tohle řešení - obrátit zrcadlově origo polepy
Na téhle fotce ten rýč vypadá ještě větší než působí v reálumotorka stojí na stojanu a jak je nakloněná, tak je vidět celá plocha.. za normálních okolností působí subtilněji
-20km/h
...ty obracene polepy by mohly vypadat fakt dobre... nezapomen i na ten zlaty prouzek

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
V podstatě by pro ně mohlo bejt nejlepší a mě by to stačilo,aby mi poslali novou spojku.
A řetěz si zkrátím na 110 článků a nazdar.Tenhle je tak dlouhej,že můžu napínákem točit kolem dokola a ještě se řetěz ani nezvedne z kyvky!!
A taky by si tam měli opravit ty údaje!!
Jak to měl Kuba by mě zajímalo,jestli tedy nekoupil už s řetězem?
A řetěz si zkrátím na 110 článků a nazdar.Tenhle je tak dlouhej,že můžu napínákem točit kolem dokola a ještě se řetěz ani nezvedne z kyvky!!

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Pánové vás tady nechat víkend samotný. Popíšete tolik materiálu že to čtu 20 min
Ale Zdrahy máš to hezký a ten klínek ty pruhy chce. Zjemní to.
Řetěz ted řeším taky . I www.motoretezy.cz tvrděj že řetěz má 110 čl. Řekl bych že to bude pravda , ještě to v pondělí ověřím v příručce.

Řetěz ted řeším taky . I www.motoretezy.cz tvrděj že řetěz má 110 čl. Řekl bych že to bude pravda , ještě to v pondělí ověřím v příručce.
Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""
kupoval sem taky origo sadu did na Rexe a prislo 112 clanku. no nic nainstalovali sme to tam a normalne jedemilda píše:V podstatě by pro ně mohlo bejt nejlepší a mě by to stačilo,aby mi poslali novou spojku.
A řetěz si zkrátím na 110 článků a nazdar.Tenhle je tak dlouhej,že můžu napínákem točit kolem dokola a ještě se řetěz ani nezvedne z kyvky!!![]()

jinak ten černej Rex..lahoda..krasna podsedlovka.. jojo..snad taky nejakou přikůpim po sezone...
jinak když sme u tech podsedlovek.. je to jenom o tom že starou sundam a novou nasadím? nebo je třeba i jiných úprav, napada mě že asi sedlo bude chtít nejaky zásah.co ja vim
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
myslím, že jsem četl že je potřeba uřezat ten blatník na kterém je normálně hozená SPZ a vyřešit blinkry 'viz miramoto.cz "Ermax výplň Kawasaki ZRX 1200
Zadní výplň mezi podsedadlové plasty,material černý ABS,vhodné nalakovat do barvy motocyklu,montáž na původní plast,musí se uříznout plastová originální zástěrka!! Včetně blinkrů ."
Zadní výplň mezi podsedadlové plasty,material černý ABS,vhodné nalakovat do barvy motocyklu,montáž na původní plast,musí se uříznout plastová originální zástěrka!! Včetně blinkrů ."
ZX-12R naked
Přiznám se, že se snažím dělat to co umím a vydělat si tím na to, aby mi na motorce dělali lidi co to umí - takže moje zkušenosti jsou zprostředkované
No a prý to byla slušná jebačka (část origo plastu se musela vyřezat a muselo se to tu ubrousit, tu ořiznout, aby to celý hezky sedělo a aby tam zůstal kastlík a zbytek origo plastů). Kluci si s tím hráli přes půl dne.. Jo a potom potřebuješ ještě držák SPZ a blinkrů 

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...a to je prave ten duvod proc si to nakonec Blackbiker rozmyslelZdrahy píše:Přiznám se, že se snažím dělat to co umím a vydělat si tím na to, aby mi na motorce dělali lidi co to umí - takže moje zkušenosti jsou zprostředkovanéNo a prý to byla slušná jebačka (část origo plastu se musela vyřezat a muselo se to tu ubrousit, tu ořiznout, aby to celý hezky sedělo a aby tam zůstal kastlík a zbytek origo plastů). Kluci si s tím hráli přes půl dne.. Jo a potom potřebuješ ještě držák SPZ a blinkrů

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer