A né že bych byl nepřející, ale ať Vás druhej den pěkně bolí hlava, když pijete beze mě, fmejdi...

Dostaneš lihový obklad, prolejem tě zelenou a uvidíš jaký budeš šohaj.Elvis. píše:No nevim. Já se cpu Coldrexem, C-čkem, dokonce sem polkl i nějakou tu zeleninu a ovoce, frňák protahuju Olynthem a zatim se to jen horší. Takže tentokrát beze mě
A né že bych byl nepřející, ale ať Vás druhej den pěkně bolí hlava, když pijete beze mě, fmejdi...![]()
Mesr píše:na 100 procent jedu, ale autem. Vezmu sebou i věci na tetování, kdyby někdo měl zájem, autem to uvezu, tak co. Počasí je na pytel, nebudu s mladším synem riskovat zdraví na motce.![]()
miluji neposkvrněné plátno, KuboKuba píše:Mesr píše:na 100 procent jedu, ale autem. Vezmu sebou i věci na tetování, kdyby někdo měl zájem, autem to uvezu, tak co. Počasí je na pytel, nebudu s mladším synem riskovat zdraví na motce.![]()
tetování neber, já se vožeru a budu k nezastavení
tak na to už je 11 let pozděMesr píše:miluji neposkvrněné plátno, KuboKuba píše:Mesr píše:na 100 procent jedu, ale autem. Vezmu sebou i věci na tetování, kdyby někdo měl zájem, autem to uvezu, tak co. Počasí je na pytel, nebudu s mladším synem riskovat zdraví na motce.![]()
tetování neber, já se vožeru a budu k nezastavení
buď tvrdý motorkář, jako všichni, co to mají víc než 200 kilometrůKankX píše:...no tak tady od rana chcije nepretrzite a fest...k tomu ke vsemu je tu jeste mlha, takze vidim tak 3 baraky od sebe apak uz nic, vubec se mi na tu motorku sedat nechce. Jestli bude takove pocasi celych 400km, tak se z toho asi poseru. Jeste asi v rychlosti prehodnotim, jestli bych nemel byt tvrdy motorkar jako ostatni a nemel na Mlynky dorazit radeji autem...