ZX-12R
nech na hlave...premerim te az dosahnes veku dospeleho muze.....se hovidi jak budes na tom.....Pavel ZRX píše:Obávám se, že bude pro Mártyho krátký. Vlastně teď začíná hubnout, tak možná časem bude ok. Škoda, že není opasek ZRX.

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
to chozzzzeeeee
ano tohle je ta nadherna motorka ktera se mi libi....
na jaro si koupim jeste model 2006...posledni co existuje....a presne tuhle barvu bo zelena neexistuje....proste tahle je nadherna
na jaro si koupim jeste model 2006...posledni co existuje....a presne tuhle barvu bo zelena neexistuje....proste tahle je nadherna

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
A kdo řekl že na ZRX nemají??
Drobet to vlákno Martymu zasviníme!!

Cena pásku 16 doláčů + doprava
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kawasaki ... otohosting
Drobet to vlákno Martymu zasviníme!!

Cena pásku 16 doláčů + doprava
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kawasaki ... otohosting
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Zustaneme u daneho tematu a nenechame se Rexarema pohltit....
Aby jsem predesli nevhodnym vtipkum, ze tato krasavice je jen na rovinky, mam par ,,akcnejsich" snimku...

4 mamka Marty: uz nejsi na to sam... Zatim jsem ,,autobusak teoretik", ale to se zmeni....

Aby jsem predesli nevhodnym vtipkum, ze tato krasavice je jen na rovinky, mam par ,,akcnejsich" snimku...

4 mamka Marty: uz nejsi na to sam... Zatim jsem ,,autobusak teoretik", ale to se zmeni....

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Prdelky, prdelky to ti jde...KankX píše:ten na modre ji jen tak tak prepere aby sla do zatacky a ten na cervene zase dela co muze aby to nepolozil........ ale jo chlapci, az se vyporadate s tou zatackou, vemete poradne za plyn a na rovine nas snad dojedete
Ono by to sedelo, kdyby v nazvu ZX bylo e-Rko....

KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Kde nemam telesne proporce a silu, dohanim to svou sikovnosti...Elvis. píše:njn.... marty je aspon kus chlapa (i kdyz tlustej) ten se s tim popere, ale co strizlik honzik?![]()
To uz abys zacal posilovat
![]()

Kdyz jsem zvladnul v pohode ukocirovat velke GS z baworska, tak zvladnu vsechno...

KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
nechci ti do toho kecat, ale velke GS z baworska je takova hodna hracka, jen si na ni musi clovek trochu zvyknout, ale ZX12 je jina liga... tvrdohlavaHonza-Zed píše:Kde nemam telesne proporce a silu, dohanim to svou sikovnosti...Elvis. píše:njn.... marty je aspon kus chlapa (i kdyz tlustej) ten se s tim popere, ale co strizlik honzik?![]()
![]()
![]()
Kdyz jsem zvladnul v pohode ukocirovat velke GS z baworska, tak zvladnu vsechno...

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Ja vim, beru to ciste z hlediska velikosti a vahy... Jinak srovnavat tento hyperbike s cestovnim endurem je nesmysl....KankX píše:nechci ti do toho kecat, ale velke GS z baworska je takova hodna hracka, jen si na ni musi clovek trochu zvyknout, ale ZX12 je jina liga... tvrdohlavaHonza-Zed píše:Kde nemam telesne proporce a silu, dohanim to svou sikovnosti...Elvis. píše:njn.... marty je aspon kus chlapa (i kdyz tlustej) ten se s tim popere, ale co strizlik honzik?![]()
![]()
![]()
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Roman - ZX12
- Easy slider
- Roman - ZX12
- Easy slider
tak jsem poznal prvniho ale zato zasadniho clena Martyho (pac ma ZX 12)
CKC, a uz se tesim na dalsi,
ikdyz jejich prednosti nebude vlastnictvi ZX 12, ne kazdy ma dobre oko, ze
hehehe
projizdka decentni, ale pekna, jak to ma byt pokazde, kdyz se clovek jede projet

ikdyz jejich prednosti nebude vlastnictvi ZX 12, ne kazdy ma dobre oko, ze

projizdka decentni, ale pekna, jak to ma byt pokazde, kdyz se clovek jede projet

Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)