Tam sme společně s Jardou domluvili s vedoucím toto:Jelikož je to zařízení které provozuje Dům dětí a mládeže,tak tam není pochopitelně výčep a bar.

takže jsme to nějak tak zhruba spočítali tu naši předpokládanou konzumaci a domluvili jsme s vedoucím že nakoupí celkově 25 beden (bas) piva Kozel 10°/Radegast 10°. A že je povoleno si dovézt jednu flašku tvrdého chlastu na osobu.

Tímto povoluju výjimku Dakovi,který může dovézt i dvě flašky jeho výborné slivovice jak jsem slyšel.
Kafe nám na požádání uvaří kuchařky za desetikačku.Jinak nealka tam bude dostatek.Jsme nakoukli do skladu kde bylo a bude dost různých 2l pití (Mattoni,limonády a mulťáky).Taky nějaké ty cukrovinky.Na večeři bude pravděpodobně v pátek kuře,v sobotu buď řízek s bramborem(nebo bram.salátem?),nebo vepřo-zelo-knedlo.

To se může ještě upřesnit.Jinak na budově se bude spát v podkrovních místnostech (tuším jsou tam čtyři) v kterých jsou patrové postele.Na všech,včetně i těch v chatkách jsou kapny i polštáře a na všech bude povlečení.Takže spacáky sebou brát nemusíte.No snad jen ti ortodoxní,kteří jsou zvyklí spát venku vedle své mašiny.

Jo a vedoucí nám půjčí kazeťák s CD přehrávačem.Takže venku pod přístřeškem můžeme poslouchat CD nebo kazety pokud si někdo doveze svou oblíbenou muziku.Já taky dovezu nějaké ty CD.S Jardou tam budeme mít dv-kamery takže se budeme snažit natáčet co to půjde.Hlavně ze začátku jak budeme ještě schopni.

A Jarda přislíbil že to pak nějak sestřihá a udělá DVD z této naší akce.

No to je asi tak zatím všechno.Jo během tohoto týdne začnu rozesílat na mejlové adresy co ste mi posílali předběžné přihlášky,žádosto 100% potvrzení účasti s upřesněními.To z toho důvodu abych měl všechny odpovědi od vás 11.9. u mě na stole.Co to plácám.

V mém PC.

Následující den Jarda bude volat na Haluzickou hájenku a upřesňovat počet večeří a snídaní. Jo a klidně se ptejte na "cokoliv" samozřejmě spojené s touto akcí.

p.s. Tak nakonec Dak-Ninja zajistí čepované pivo