F. n O., NJ, Ova a okolí ... vyjížďka jen tak pro radost.
Lidičci tak do té osvětimi bude sraz v sobotu 6.10 na benzince na křižovatce muglinovská x bohumínská na mapě je to ta zelená benzinka na rožku křižovatky, je to jetka. Odjezd 10. 30 hod. směr Osvětim, těším se na vás. http://www.mapy.cz/?query=route:%C4%8D% ... izIds=none
Naposledy upravil(a) Lucka 500 dne pát zář 28, 2007 15:13:03, celkem upraveno 1 x.
moto Kawasaki Er-5
Ahoj Lucko, tu sobotu už něco mám. Přeju dobré počasí a krásný výlet.Lucka 500 píše:Lidičci tak do té osvětimi bude sraz v sobotu 6.10 na benzince na křižovatce muglinovská x bohumínská na mapě je to ta zelená benzinka na rožku křižovatky, je to jetka. Odjezd 10. 30 hod. směr Osvětim, těším se na vás. http://www.mapy.cz/?query=route(short,t ... izIds=none
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
pojed na Sovin.....a uz v sobotu a meho brachu na zelene z750 vem s sebouZ. píše:Nejedete někdo někam v neděli. Plánuju sice zajet na Sovín, ale kdyby jsme se domluvili na nějaké místní vyjížďce, taky bych nebyl bych proti.

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
MARTY píše:pojed na Sovin.....a uz v sobotu a meho brachu na zelene z750 vem s sebouZ. píše:Nejedete někdo někam v neděli. Plánuju sice zajet na Sovín, ale kdyby jsme se domluvili na nějaké místní vyjížďce, taky bych nebyl bych proti.![]()
Už několikrát jsem psal, že v sobotu NEMUŽU.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Re: re
Mám doma 3 ženské a s tím se moc nenadělá. Ani když budu moc a moc chtít. To bych musel MOC a MOC a MOC chtít. A to nechci.MARTY píše:kdyz budes moc a moc chtit tak budes moci![]()

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
pro markan i ostatní:-) Polsko dopadlo krásně:-) sice nám nepražilo sluníčko celou dobu, ale nepršelo a tím pádem pro mě v rámci možností počasí vyšlo. Jelo nás nakonec 6 motorek a bylo super. Osvětim sice jako koncentrační tábor není pozitivní cíl cesty, ale neuškodí když si člověk připomene, co se tady kdysi dělo. Pak jsme se projeli zpátky krásně přes Těšín, Havířov atd. na Bílovec:-) škoda že nás nejelo více, ale nevadí:-) Přikládám pár fotek z odjezdu.

moto Kawasaki Er-5