C.E.C. 2007 a CKC Racing Team
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Před chvilkou jsem se přikodrcal z Brna (ještě jsme s Brněnskou částí teamu probírali závod u dobrého jídla a pitiva, za což jim musím poděkovat
) no a dojmy ze závodu? Tentokrát úplně super! Kluci podávali na trati výborné výkony a v boxu i přes ten šrumec vládla skoro celou dobu dobrá nálada (kvůli proměnlivému počasí se několikrát přezouvalo - na mokré gumy - na sucho - sakra bude pršet tak pojedeme na suchých nebo na mokrých...
ale nakonec se naše strategie ukázala jako účinná a všechno dopadlo dobře).
Chtěl bych ještě jednou klukům poděkovat a pogratulovat ke sqělému umístění, vyjádřit lítost nad tím, že jsme se tam tentokrát nepotkali s bleskem který vynechal kvůli zdravotním důvodům (snad se potkáme v Mostě) a vyjádřit spokojenost jak nám to všem šlo a jak jsme si to dokázali užít

Chtěl bych ještě jednou klukům poděkovat a pogratulovat ke sqělému umístění, vyjádřit lítost nad tím, že jsme se tam tentokrát nepotkali s bleskem který vynechal kvůli zdravotním důvodům (snad se potkáme v Mostě) a vyjádřit spokojenost jak nám to všem šlo a jak jsme si to dokázali užít

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
jo, závod byl fakt povedený ! Kluci jezdili dobře, hodně mě překvapil Chip, který jel Brno počítám poprvé.
No a Kuba zase dal laťku o trochu výš, nejlepší čas zajel 2:26 a nějaké trapné drobné, takže mu gratuluju !
Počasí bylo hodně proměnlivé, zvládli jsme ho nakonec celkem dobře.
Těším se na Most, tam se zase projedu, být "jen" technik mě moc neuspokojuje
Týmu ZDAR.
GEORG
No a Kuba zase dal laťku o trochu výš, nejlepší čas zajel 2:26 a nějaké trapné drobné, takže mu gratuluju !

Týmu ZDAR.
GEORG
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
Pánové, já sice CECky jezdit nechci, ale na volné jízdy (zatím jen Most), už začínám přezbrojovat ninju. Páč mi umřel jeden článek na řetězovce, tak musím ještě koupit novou řetězovku (předčasně má zatím jen cca 20.000km škoda, ale můžu si za to sám). Takže gumy zatím Bridgestony BT016, nové kotouče a sinter desky Breking, před chvílí jsem to tam namontoval, ale co čert nechtěl motorka mi dnes padla ne bok a prasklo mi plexi Ermax (další investice na víc
) na lak sere pes a kapoty nepraskly "naštěstí". Toš tak 

NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
- Kuba
- Ghostrider
Brno se fakt moc všem podařilo a byla to pecka, střídání do deště a na sucho a do deště a do sucha.....byla to pecka,GEORG píše:jo, závod byl fakt povedený ! Kluci jezdili dobře, hodně mě překvapil Chip, který jel Brno počítám poprvé.
Týmu ZDAR.
GEORG
všem se dařilo a Chip jezdí perfektně, no a já jsem si posunul své hranice, tak se moc těším na volné jízdy a na závod do Mostu, musím zabrat a budu se lepšit
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Jojo chlapi zlepšíte se všichni a nakonec tu bednu dáte, já vám zkusím pomoc, ale jen když budete chtít.Kuba ZRX píše:Brno se fakt moc všem podařilo a byla to pecka, střídání do deště a na sucho a do deště a do sucha.....byla to pecka,GEORG píše:jo, závod byl fakt povedený ! Kluci jezdili dobře, hodně mě překvapil Chip, který jel Brno počítám poprvé.
Týmu ZDAR.
GEORG
všem se dařilo a Chip jezdí perfektně, no a já jsem si posunul své hranice, tak se moc těším na volné jízdy a na závod do Mostu, musím zabrat a budu se lepšit

NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
CKC#068
To je jasné, že chceme. Já byl v tom Brně jen poloviční, když na mě v boxech nečekal statný mechanik jako ty? Ikdyž Georg a Zdrahy odvedli skvělou práci a vše klapalo na jedničku. Ale osobní mechanik je osobní mechanik
V Brně jsme byli jako jeden tým a fakt jsem z jízdy i pohody v zázemí měl skvělí pocit a moc jsem si to užil. A kdyby si Kuba nepůjčil motorku od Marka tak jsem možná získal i týmový pohár za nejrychlejší kolo v závodě, ale pak přišlo střídání a Kuba vyrazil na Markově motorce, přezuté na sucho a bylo po poháru. Jel jak kdyby pospíchal na záchod na který si nestačil odskočit před závodem. 

Rychlá rota už nejezdí na Kawasaki ZX636R, ale nyní zkouší Honda CBF 1000