Hmm, to je škoda. No co se dá dělat. Ať ti příští motorka dělá jenom radost. A někdy naviděnou. Z.Honza ZX-9R píše:TAK JSEM DOJEZDIL. DNES JSEM TO PRODAL. PŘEJI VŠEM HODNĚ ŠŤASTNÝCH KILOMETRŮ. AŽ NĚCO KOUPÍM TAK SE OZVU. AHOJ HONZA
F. n O., NJ, Ova a okolí ... vyjížďka jen tak pro radost.
moto domo
Tož jsem se byl podívat do Domoradic (dneska je tam jakýsi komerční sraz). No nic extra to nebylo, nikoho od nás jsem tam neviděl. Tak jsem jel domů.
Alespoň jsem si užil zatáček v okolí Hradce nad Moravicí
Alespoň jsem si užil zatáček v okolí Hradce nad Moravicí

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Do Jedovnice příští sobotu ráno (2.8. 2008)
Zdar synci a děvuchy, jedete někdo v sobotu ráno do Jedovnice?
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Do Jedovnice příští sobotu ráno (2.8. 2008)
Jak tam jedes na otocku?Z. píše:Zdar synci a děvuchy, jedete někdo v sobotu ráno do Jedovnice?

KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
Jo. Jenom na sobotu. Více nestíhám. Bohuželtomson píše:Jak tam jedes na otocku?Z. píše:Zdar synci a děvuchy, jedete někdo v sobotu ráno do Jedovnice?

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
No tak to by mi taky sedelo se tam jet mrknou...jeste se domluvime zda to uskutecnim...Z. píše:Jo. Jenom na sobotu. Více nestíhám. Bohuželtomson píše:Jak tam jedes na otocku?Z. píše:Zdar synci a děvuchy, jedete někdo v sobotu ráno do Jedovnice?
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Ale to my nemůžeme vědět, že se nám v revíru potulují myšinky. Kdybys napsal, nebo poslal sms, rád bych dojel. No škoda.misak39 píše:Ostravoooo, kde vám byl dnes konec? Byli jsme u Hanky v Bílovci, tábořili jsme tam dobře dvě hodiny a nikde nikdo...
Naposledy upravil(a) Z. dne ned črc 27, 2008 08:21:51, celkem upraveno 1 x.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Určitě doražte, má to spadnuto na super srázek...btw, až budete hledat cíl cesty, tak hledejte TY JEDOVNICE, ne TU JEDOVNICI!Z. píše:Zdar synci a děvuchy, jedete někdo v sobotu ráno do Jedovnice?

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
dobrá rada draháLadis píše:Určitě doražte, má to spadnuto na super srázek...btw, až budete hledat cíl cesty, tak hledejte TY JEDOVNICE, ne TU JEDOVNICI!Z. píše:Zdar synci a děvuchy, jedete někdo v sobotu ráno do Jedovnice?

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem rad jestli pojedu tak me tam opet dovedes....bezpecne jako na Tesak...Z. píše:dobrá rada draháLadis píše:Určitě doražte, má to spadnuto na super srázek...btw, až budete hledat cíl cesty, tak hledejte TY JEDOVNICE, ne TU JEDOVNICI!Z. píše:Zdar synci a děvuchy, jedete někdo v sobotu ráno do Jedovnice?já tam už byl, nebudu nic hledat

KAWASAKI Z750 GREEN 2007
dneska jsem si pojezdil jedna báseň
dneska jsem si pojezdil, že na to budu hodně dlouho vzpomínat ... jel jsem do Luhačovic (podívat se za rodinkou do lázní) a jak cestu tam tak zpět jsem je takto ... Nový Jičín, Hustopeče nad Bečvou, Teplice n. B., BpH, nám všem známý Tesák, Kašava, Hrobice, Slušovice, Zádveřice, Luhačovice.
Nevím čím to bylo, ale oběma směry prázdné cesty. Jestli jsem potkal 10 osobáků a dva autobusy tak to bylo moc. Jinak samé zatáčky, do kopce, s kopce ... paráda. Úplně mě dostal uzavřený úsek mezi Hustopečí a Teplicema n. Bečvou, kde už je položený nový povrch a kvůli nekonečné opravě mostů na trase do ValMezu tam teď skoro nikdo nejezdí.
Kdo pojedete do tohoto kouta Moravy vřele doporučuji.
Nevím čím to bylo, ale oběma směry prázdné cesty. Jestli jsem potkal 10 osobáků a dva autobusy tak to bylo moc. Jinak samé zatáčky, do kopce, s kopce ... paráda. Úplně mě dostal uzavřený úsek mezi Hustopečí a Teplicema n. Bečvou, kde už je položený nový povrch a kvůli nekonečné opravě mostů na trase do ValMezu tam teď skoro nikdo nejezdí.
Kdo pojedete do tohoto kouta Moravy vřele doporučuji.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
JJ ja tam nedavno byl je to skvela cesta projeli jsme Luhacovice...je tam pekne ja tam byl v laznich... a skocili jsme se podivat na prehradu .....jezdim tam rad brzo si to zopaknu....A dnes jsem si projel...Roznov vzal jsemj to prers Becvy na Makov a stocil jsem se na Bilou a Hamry jelo se docela fajn trochu vice aut ale dalo se...akorat tam bylo dost cajtu co kousek stali a stavili motorkare bylo to az po prehradu vse chytali v opacnem smeru tak jsem mel stesti....tak jak pojedete tak bycha zacinaji to tam asi hlidat...toz tak... 

KAWASAKI Z750 GREEN 2007