Palivoměr ZRX je nepřesný,předbíhá.Aspon s porovnáním se Zephyrem.ten byl přesnější.ZRX 1984 píše: Ještě jsem se chtěl zeptat. Na 160 Km mi ukazuje palivoměr půlku nádrže. Je to reálné??? Zdárek
ZRX II
Re: Vyjížďka
ZRX 1100 modrostříbrná ORIGINAL
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: Vyjížďka
Je to takPajaZR píše:Palivoměr ZRX je nepřesný,předbíhá.Aspon s porovnáním se Zephyrem.ten byl přesnější.ZRX 1984 píše: Ještě jsem se chtěl zeptat. Na 160 Km mi ukazuje palivoměr půlku nádrže. Je to reálné??? Zdárek

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Zdeňku,já jsem letos dvouročák
a loni jsem dal 12000 km.
Letos je to teda stressss,počasí bylo na hovno a když se udělalo fajn,tak není Rexík po kupě.Loni touhle dobou už bylo nalítáno podstatně víc než těch 500km,co mám letos.
S pořádnou palbou se na Rexovi dostaneš víc než na osm litrů.
Taky záleží kde-jestli tomu naložíš na okruhu,tak gumám zamáváš šátečkem,ale hlavně jde o to JAKÝM gumám.
Metzeler mi vydržely nový 3 500km a Continental,ňáký ty dvousměsový mi vydržely 7500km.To nejsem žádnej střelec.
Je to samozřejmě součet všech veličin,váha,rychlost,akcelerace-styl jízdy,směs gumy....On si to každej otestuje a vyzkouší,nevěřím,že by někomu na ZRX gumy vydržely 13 000km.Pokud se mýlím,tak mě opravte!!
Ten návod na přední vidle by mě taky zajímal!! Tak mě uděláte radost když mi ho taky poskytnete: milda.plzen@seznam.cz
Díky!!

Letos je to teda stressss,počasí bylo na hovno a když se udělalo fajn,tak není Rexík po kupě.Loni touhle dobou už bylo nalítáno podstatně víc než těch 500km,co mám letos.
S pořádnou palbou se na Rexovi dostaneš víc než na osm litrů.
Taky záleží kde-jestli tomu naložíš na okruhu,tak gumám zamáváš šátečkem,ale hlavně jde o to JAKÝM gumám.
Metzeler mi vydržely nový 3 500km a Continental,ňáký ty dvousměsový mi vydržely 7500km.To nejsem žádnej střelec.
Je to samozřejmě součet všech veličin,váha,rychlost,akcelerace-styl jízdy,směs gumy....On si to každej otestuje a vyzkouší,nevěřím,že by někomu na ZRX gumy vydržely 13 000km.Pokud se mýlím,tak mě opravte!!
Ten návod na přední vidle by mě taky zajímal!! Tak mě uděláte radost když mi ho taky poskytnete: milda.plzen@seznam.cz
Díky!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...take neverim, ze by se dalo najet na gumach 13tis. Ja jsem opravdu pomaly a plynuly jezdec a vic jak 8tis. jsem fakt nenatocil
Tady jeste zalezi na tom, kdy ty gumy sundavam.... jestli jezdim az do hadru, nebo je vyhazuju kdyz maji jeste vzorek. Ja gumy menim kdyz maji jeste vzorek, protoze bych byl nerad aby me nekde prekvapil dest a ja si pak rozbil drzku... 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- blackbiker
- Easy rider
Je to o tom co má člověk pod zadkem za krouťák a jakým způsobem s tím zachází. Většina lidí sjede gumu na placku (včetně mě) a pokud má obuté měkké gumy tak víc jak 4000 nedá. Každý výrobce má v nabídce lepidla i cestovky a každý by měl obouvat podle svého stylu jízdy a podle toho kolik si může dovolit investovat... Tahat mašinu z pangejtu protože jsem jel kudlu na nějakým tvrdým puku je blbost, zrovna tak jako jezdit kochačku na gumách které svým způsobem jízdy nejsem schopný ani ohřát..
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
OT by ZRX
...ale sám můžu potvrdit, že na gumách se dá najet 12 tis. jako prd! Originál obutí Bridgestone Battlax BT jsem vyhazoval po cca 12,5 tis. km ještě se vzorkem
Fakt je, že původní majitel sjel zadek středem na placku, ale hadr se neukázal ani, když jsem jim naložil dalších 4 tis. "po svým" a po 12 tis. přezul.

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
a to je ted jizda, kdyz jsi je konecne vymenil, co?blackbiker píše:nechci se s nikym hadat jestli je to mozne nebo neni, ale ja najel na pneu Bridgestone BT020 pres 12000km - tot muj poznatek o tom kolik se da na najet na jedne sade pneu bez vymeny

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- blackbiker
- Easy rider
- blackbiker
- Easy rider
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...a vis proc? Protoze mas rexe zanesenyho pavucinama, musis jet nekdy s nami a poradne je vymestblackbiker píše:a jeste mohu pridat poznatek o spotrebe, papa mi tak 6,5l na sto mozna nekdy trochu min, ale pochybuju, ze bych se s nim nekdy dostal pod 6l to ani nahodou a samozrejme umi papat i vic

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Pneu
Tak já teda jezdím okolo těch 6 l. Jinak návody na vidle jsem poslal mejlikama. Ke gumám já jsem sundal tvrdýho metzelera a dal Dunlop D 207 Sportmax a super se to chová v zatáčkách, ikdyž na hranu gumy mi chybí cca 1,5 cm z každé strany. Kámoš stejnou gumu na inazumě dostane na půl centimeru od hrany. JInak je to samozřejmě vše o naježděných kilometrech.
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pneu
tak ja zatim vsechny az do hranyZRX 1984 píše:Tak já teda jezdím okolo těch 6 l. Jinak návody na vidle jsem poslal mejlikama. Ke gumám já jsem sundal tvrdýho metzelera a dal Dunlop D 207 Sportmax a super se to chová v zatáčkách, ikdyž na hranu gumy mi chybí cca 1,5 cm z každé strany. Kámoš stejnou gumu na inazumě dostane na půl centimeru od hrany. JInak je to samozřejmě vše o naježděných kilometrech.

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pneu
Tak to jako,že máš gumy málo nafouklý?KankX píše:tak ja zatim vsechny az do hranyZRX 1984 píše:Tak já teda jezdím okolo těch 6 l. Jinak návody na vidle jsem poslal mejlikama. Ke gumám já jsem sundal tvrdýho metzelera a dal Dunlop D 207 Sportmax a super se to chová v zatáčkách, ikdyž na hranu gumy mi chybí cca 1,5 cm z každé strany. Kámoš stejnou gumu na inazumě dostane na půl centimeru od hrany. JInak je to samozřejmě vše o naježděných kilometrech.dokonce i MEZ3... kupodivu mi to jde do hrany uplne samo kdyz jedu s batuzkem

To jsem byl drobet překvapenej..

Spotřeba 5,5-7 podle zápěstí.

Gumy měním když je vzorek minimální,dál ne,teda ty první,co jsem dojížděl ukázaly plátno

Ptázka je,kdybych jezdil sám,o kolik bych najel víc,něco určitě.
A když někdo povídá,že najel co najel tak věřím.Jezdím tedy neekonomicky!!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576