Skalka 2008 - seznam přihlášených
Honziku a co se dohodnout a vzit ja 2 + vy 2 jeden 4 luzak?Honza-Zed píše:Nemuzu chybet na Skalce a jak to vypada, tak dorazim s drahou polovickou...
Takze Pa-So s jidlem...![]()
Samozrejme, cim nas bude min na pokoji, tim lepe...

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
Me by to nevadilo, ale chran te ruka pane, splest si v noci postel...Elvis. píše:Honziku a co se dohodnout a vzit ja 2 + vy 2 jeden 4 luzak?Honza-Zed píše:Nemuzu chybet na Skalce a jak to vypada, tak dorazim s drahou polovickou...
Samozrejme, cim nas bude min na pokoji, tim lepe...![]()

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
... se záchodem....Honza-Zed píše:Me by to nevadilo, ale chran te ruka pane, splest si v noci postel...Elvis. píše:Honziku a co se dohodnout a vzit ja 2 + vy 2 jeden 4 luzak?Honza-Zed píše:Nemuzu chybet na Skalce a jak to vypada, tak dorazim s drahou polovickou...
Samozrejme, cim nas bude min na pokoji, tim lepe...![]()
![]()
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
Hehe, taky moznost....ZdrahyZX9R píše:... se záchodem....Honza-Zed píše:Me by to nevadilo, ale chran te ruka pane, splest si v noci postel...Elvis. píše: Honziku a co se dohodnout a vzit ja 2 + vy 2 jeden 4 luzak?![]()
![]()

U Elvise se nicemu nedivim....

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Hele Lechu, tak se přidej ke mě. Nás solokaprů bude povícero a ten čtyřlůžkový pokoj v podkroví může být nášLech píše:Pochopitelně zvukotěsné.milda píše:Já + baťůžek taky,pátek-neděle,jídlo co to pude.
A ubytko jestli je to možný,tak dvoulůžko ve zděné budově!!...
Díky!No jestli se budou rozdávat pokoje jenom dvojicím tak my solo kapři budem spát asi někde v kůlně.
![]()

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
jak ke me ??? patris jen me...a lech kua chrape ze si nedovedes predstavitZ. píše:Hele Lechu, tak se přidej ke mě. Nás solokaprů bude povícero a ten čtyřlůžkový pokoj v podkroví může být nášLech píše:Pochopitelně zvukotěsné.milda píše:Já + baťůžek taky,pátek-neděle,jídlo co to pude.
A ubytko jestli je to možný,tak dvoulůžko ve zděné budově!!...
Díky!No jestli se budou rozdávat pokoje jenom dvojicím tak my solo kapři budem spát asi někde v kůlně.
![]()
![]()

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Lechu jestli chrápeš beru zpět.MARTY píše:jak ke me ??? patris jen me...a lech kua chrape ze si nedovedes predstavitZ. píše:Hele Lechu, tak se přidej ke mě. Nás solokaprů bude povícero a ten čtyřlůžkový pokoj v podkroví může být nášLech píše: Pochopitelně zvukotěsné.No jestli se budou rozdávat pokoje jenom dvojicím tak my solo kapři budem spát asi někde v kůlně.
![]()
![]()
![]()
![]()
sam to priznava
![]()

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<