Pokud pojedu na týden do Rakouska, tak dám originál, riziko kontroly je vždy a pokuty jsou vysoké. Tu hlučnost, pokud bude moc velká snížím, abych zbytečně neprovokoval.KankX píše:bohuzel nejde o hlucnost ale o homologaciPavel Kys píše:Nevím, asi to bude bez, ale kupoval jsem ho, protože se mi líbí a k rexovi zkrátka patří. Zajímalo by mě, jaká je max. povolená hlučnost. Pokud by to moc řvalo, tak to trochu odhlučním, abych neměl problémy.KankX píše: taky se mi moc libi, skoro bych o nem uvazoval.... Hele a jak je to u nej s homologaci??? Ma ji? Bez homologace uz bych vyfuck nechteli kdyby mel byt sebekrasnejsi....
Kdyz jedu do nemec, tak stale prehazuji ladak za original,.... a delam dobre, naposledy kdyz nas staveli nemecky flojdi tak prvni po cem sli, byl vyfuck
Co je mi platny ze se mi libi, kdyz se pak na nej budu moc divat jen v garazi, nebo pri vyjizdce kolem komina....
ZRX II
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
ZRX 1200 R
Dnes jsem zkoušel nového IXILa shorty, s homologo vložkou šelest letní louky, s mírně otevřenější vložkou mírně nasrané bručení, s otevřenou vložkou nádherně brutální hukot. Výměna vložky zabere asi 50 sec. Jsem spokojen.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
no to musi byt parada...do mesice jsme naladeni vsichni...uz se tesim na grupac vyfukovych splodin...marek píše:Dnes jsem zkoušel nového IXILa shorty, s homologo vložkou šelest letní louky, s mírně otevřenější vložkou mírně nasrané bručení, s otevřenou vložkou nádherně brutální hukot. Výměna vložky zabere asi 50 sec. Jsem spokojen.

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
no a fotka pro prazaky + video se zvukem, kdyz mas tak peknou digi kameru bude kdyyyy?marek píše:Dnes jsem zkoušel nového IXILa shorty, s homologo vložkou šelest letní louky, s mírně otevřenější vložkou mírně nasrané bručení, s otevřenou vložkou nádherně brutální hukot. Výměna vložky zabere asi 50 sec. Jsem spokojen.

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
Vydrž Prťka, vydrž. Všechno bude.Elvis. píše:no a fotka pro prazaky + video se zvukem, kdyz mas tak peknou digi kameru bude kdyyyy?marek píše:Dnes jsem zkoušel nového IXILa shorty, s homologo vložkou šelest letní louky, s mírně otevřenější vložkou mírně nasrané bručení, s otevřenou vložkou nádherně brutální hukot. Výměna vložky zabere asi 50 sec. Jsem spokojen.....
A ještě k tomu Martymu příspěvku, jak se tek nevybíravě otřel o Rexe. Kluci, já už jsem teď takový tolerantnější než dřív, já bych navrhoval Martyho nezabíjet, já bych se velkoryse spokojil s useknutím jedné ruky a jedné nohy. A ještě bych Martymu z kamarádství nechal vybrat které.

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
marek píše:Vydrž Prťka, vydrž. Všechno bude.Elvis. píše:no a fotka pro prazaky + video se zvukem, kdyz mas tak peknou digi kameru bude kdyyyy?marek píše:Dnes jsem zkoušel nového IXILa shorty, s homologo vložkou šelest letní louky, s mírně otevřenější vložkou mírně nasrané bručení, s otevřenou vložkou nádherně brutální hukot. Výměna vložky zabere asi 50 sec. Jsem spokojen.....
A ještě k tomu Martymu příspěvku, jak se tek nevybíravě otřel o Rexe. Kluci, já už jsem teď takový tolerantnější než dřív, já bych navrhoval Martyho nezabíjet, já bych se velkoryse spokojil s useknutím jedné ruky a jedné nohy. A ještě bych Martymu z kamarádství nechal vybrat které.

pls nesekat..uz jsem osekan...
ale fakt nektere rexe tu vidim fakt jako skvosty.....ten posledni bez kaplicky ktera se me nelibi ale patri tam,by byl fakt super....kdo hom prodava ????
jako veteran cislo 2 by se mi libil v me male garazi

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Czert ZRX"]Tak jsem dnes strávil celé dopoledne lakováním brzdičů Tu je výsledek
Vypadaj dobře,jako nové,barevně jsi ale tak nějak zhruba zůstal na podobném odstínu,ne?
Použil jsi nějaké barvy a lak odolávající vyšším teplotám? Nemám teda představu kolik tepla se z destiček na brzdiče přenese...Asi to bude chtít po nějakém delším brždění sesednout a sáhnout si....
Tak ať se Ti Rexe podaří dát rychle do kupy!!Neměl jsi začít dřív??
Vypadaj dobře,jako nové,barevně jsi ale tak nějak zhruba zůstal na podobném odstínu,ne?
Použil jsi nějaké barvy a lak odolávající vyšším teplotám? Nemám teda představu kolik tepla se z destiček na brzdiče přenese...Asi to bude chtít po nějakém delším brždění sesednout a sáhnout si....

Tak ať se Ti Rexe podaří dát rychle do kupy!!Neměl jsi začít dřív??
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576