Přesně tak,chce to dobrej přístup pač jakmile žvejkneš šroub tak máš o práci postaráno.MMKS píše:Chladič jde sundat tak za 15 minut. To bych to neřešil, je to rychlovka.
ZRX...
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Zadní tlumiče
Díky za rady s chladičem,já ho tedy sundám.I když bych to asi viděl,až bych si o něj drhnul klouby...
Ještě by mě zajímalo,jestli někdo z Vás ví teoreticky nebo dokonce i prakticky,jak se rozebírají zadní tlumiče KYB na ZRX?
A jestli v nich jde v podmínkách v garáži,kde mnozí z nás mění olej na předcích,taky vyměnit olej?
Měly by být plyno kapalinové? Blbá otázka-ten plyn se nemění?
Ještě by mě zajímalo,jestli někdo z Vás ví teoreticky nebo dokonce i prakticky,jak se rozebírají zadní tlumiče KYB na ZRX?
A jestli v nich jde v podmínkách v garáži,kde mnozí z nás mění olej na předcích,taky vyměnit olej?

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zadní tlumiče
co já vím, tak to nikdo nedělá... v manuálu Rexe je, že při problémech se dá novej...( a poznámka je: výměna je jednodušší a levnější než opravamilda píše:Díky za rady s chladičem,já ho tedy sundám.I když bych to asi viděl,až bych si o něj drhnul klouby...

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zadní tlumiče
No já jsem se zabýval myšlenkou,jestli to nebude dělat nějakej bordel,když dám dva ty samý tlumiče a jeden má najeto 17 tis.km a druhej 2600mil.666S999 píše:co já vím, tak to nikdo nedělá... v manuálu Rexe je, že při problémech se dá novej...( a poznámka je: výměna je jednodušší a levnější než opravamilda píše:Díky za rady s chladičem,já ho tedy sundám.I když bych to asi viděl,až bych si o něj drhnul klouby...
Měly by být plyno kapalinové? Blbá otázka-ten plyn se nemění?)
Ale na zadku by to snad nemusel být takovej problém??
To je dobrá hláška s tou výměnou,když jeden tlumič KYB stojí 24 tisíc. To Ohlins je levnější,pouhých 16,5 litru jeden....
I když ty Ohlinsy jsem na Ebay našel nové za cca.19 000,- bez dopravy(za 2ks).Toby asi byla v případě výměny nejlevnější varianta...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
do zadních tlumičů...
jsem se "sral" na Jáwě, na Káwě nee: jsou jen 2 varianty jak zkurvit zadek, a to vcelu neopravitelné...viz Tvůj případ:
jinak vydrží skoro: "na věčné časy a nikdy jinak!" to to ale uteklo....
jinak vydrží skoro: "na věčné časy a nikdy jinak!" to to ale uteklo....

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
hmmmm....
Pavle, fuck jo, to jsou "HŘIBY" panečku, takový ani doktor letos v lese nenašel...
ty Rexe přežijou!!!
BOŽE CHRAŇ, abys je zkoušel!!!

BOŽE CHRAŇ, abys je zkoušel!!!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Lehce jsem to Chosé nepobral,ale to nevadí.
Jinak jsem dostal kontakt od Pavla Kyse na chlapíka,jenž tlumiče (i zadní)dělá.
Mluvil jsem s ním a není problém,jen u mýho ohlýho tlumiče to znamená komplet výrobu poškozených dílů.Tak jksem ho radši koupil.Trvalo by to min.3týdny.Soustruh,bruska na kulato a co já vím co ještě a tvrdochrom.....
Pak povídal,že se musí udělat oba,aby tlumily stejně.Tedy myslím výměnu náplní,atd...
Takže rozebrat to půjde.
Mluvil jsem s ním a není problém,jen u mýho ohlýho tlumiče to znamená komplet výrobu poškozených dílů.Tak jksem ho radši koupil.Trvalo by to min.3týdny.Soustruh,bruska na kulato a co já vím co ještě a tvrdochrom.....
Pak povídal,že se musí udělat oba,aby tlumily stejně.Tedy myslím výměnu náplní,atd...
Takže rozebrat to půjde.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
nic ve zlým...
že je v DE takhle nerepasujou, jsme si nerozuměli... Soustruh,bruska na kulato a co já vím co ještě a tvrdochrom.....milda píše:Lehce jsem to Chosé nepobral,ale to nevadí.
Takže rozebrat to půjde.
to by ses nedoplatil...lepší koupit jetý, než opravit "domrlý", akorát jsi měl holt smůlu, že Ti odešel do "věčných tlumišť"...
pro Pavla: nenapsal jsem že jsou ošklivý, jen "hřiby" (bych na to natáhl duši z kola ať tak nezáří, nebo na černo, jinak žádné proti! alespoň vydrží, nejsou jen na "SHOW"!)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ale to je přeci úúúplně v pohodě!!
Pepo,asi jsme si rozuměli,jen takový ty šumy....
Je jasný,že v DE to nedokážou ,ale u nás máme šikovný český ručičky!!!Je to o penězích.Jinak mi byla sdělena PŘEDBĚŽNÁ cena opravy ,jak jsem psal výše a to cca.5tisíc.
Což zas není tolik.Ale je to jen odhad,kterej by se upřesnil,až bych mu to poslal.
Zatím jsem to tedy pořešil jinak.Prostě tam vrazím ten z USA a oni se chlapci rychle skamarádí!!!
Je jasný,že v DE to nedokážou ,ale u nás máme šikovný český ručičky!!!Je to o penězích.Jinak mi byla sdělena PŘEDBĚŽNÁ cena opravy ,jak jsem psal výše a to cca.5tisíc.
Což zas není tolik.Ale je to jen odhad,kterej by se upřesnil,až bych mu to poslal.
Zatím jsem to tedy pořešil jinak.Prostě tam vrazím ten z USA a oni se chlapci rychle skamarádí!!!

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576