ZRX...
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
no prave,progresy sou drahy, to mi nejde doo hlavy proc ty vidle staly necelych 300 E i s riditkama a prepinacama, neze by mi to vadilo
zatim to vypada ze gufera tady na foru jeste nikdo nemenil, no musim rict ze ty puvodni pri 40 tis ani nekaply, prave sem je tam chtel dat nez objednam novy abych si to nacvicil a uvaznu na takovym trapnym bode
navic manual v anglictine zustal u byvalky na pc, no pech nejhrubsiho zrna
uvidime zejtra

zatim to vypada ze gufera tady na foru jeste nikdo nemenil, no musim rict ze ty puvodni pri 40 tis ani nekaply, prave sem je tam chtel dat nez objednam novy abych si to nacvicil a uvaznu na takovym trapnym bode

uvidime zejtra
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
mám komplet manuál na 1200R+R
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
-
- Ghostrider
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A kdo nechce čekat tak je taky tady: http://vitek.vellum.cz/manualy/Kawasaki ... erman).pdf
ale to už tu asi bylo ne?
ale to už tu asi bylo ne?
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
koukam ze se bude asi vsem hodit rada co sem dostal
jednoduse, tocit tim muzes treba dva dny, je to potreba urvat - tlakova pistol co ma kazdej mechos v autodilne, za pul hodky mam s jednim rande u nej na dilne tak snad to urveme
no a pak uz to bude brnkacka, snad.jeste sem nerozdelaval ani vidle na svoji Jawe 250, takze premiera jak cyp.ale podle te rozdelane puvodni se neni ceho bat
je taky mozny ze tady budu za par chvil narikat a prosit o radu.
nemeckej manual sem si stahl uz v pondeli, podle obrazgu nepoznam nic, pismenka mi v tehle reci nerikaji taky nic
to:vw nejde mi to vodevrit, ale zrejme to bude ten samej co mam i ja
to:Choze po praci se na to vyprdni, stihnes to v pohode v praci ne
to Milda snad ty odborniky nebudu potrebovat, reknu Ti ze stejne nevim komu to dat, je fakt ze firem je tu hodne, a s zadnou nemam zkusenosti, ale neverim teda nikomu, po zkusenostech s opravama treba myho firemniho auta, mam neduveru ke vsem monterum a radeji se ty veci naucim sam, protoze zaroven chci a doufam ze vidle nebudou takovej orisek jako treba puleni motoru.
jednoduse, tocit tim muzes treba dva dny, je to potreba urvat - tlakova pistol co ma kazdej mechos v autodilne, za pul hodky mam s jednim rande u nej na dilne tak snad to urveme

nemeckej manual sem si stahl uz v pondeli, podle obrazgu nepoznam nic, pismenka mi v tehle reci nerikaji taky nic
to:vw nejde mi to vodevrit, ale zrejme to bude ten samej co mam i ja
to:Choze po praci se na to vyprdni, stihnes to v pohode v praci ne

to Milda snad ty odborniky nebudu potrebovat, reknu Ti ze stejne nevim komu to dat, je fakt ze firem je tu hodne, a s zadnou nemam zkusenosti, ale neverim teda nikomu, po zkusenostech s opravama treba myho firemniho auta, mam neduveru ke vsem monterum a radeji se ty veci naucim sam, protoze zaroven chci a doufam ze vidle nebudou takovej orisek jako treba puleni motoru.
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Milane!
MMKS píše:pěkný, ale takový "služební", to bych nemohl, to by si mysleli , že jsem furt ve službě
tím jsi mě knock outoval

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
hmmm vidím otřesnou Jawu...
ta na Rexe nemá...ani barvou, natož s kastlama a blikátkem 

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______