ZRX...
- Kuba
- Ghostrider
tak ZRX 1400 s 200 koníčkama bych bral okamžitě bez váhání, nepostavíme si takovou motorku, to nemůže být tak těžké.......jen sehnal levně motorDoktorZRX píše:No na Eddieho kapličku by ta motorka musela mít ne tak špičatej design.Ideál by bylo Rko s tím 14kovým motorem a somože zeleno bílo černý (a v mojí garáži...):twisted:
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
O TOM jsem taky uvažoval, ale mooooc peněz... Bylo by TO ohromující monstrum, a prdel, že by TI nikdo neujel. A náfukové v Audi, no, pomalu i v Porsche-by neměli PYSK.Kuba ZRX píše:tak ZRX 1400 s 200 koníčkama bych bral okamžitě bez váhání, nepostavíme si takovou motorku, to nemůže být tak těžké.......jen sehnal levně motorDoktorZRX píše:No na Eddieho kapličku by ta motorka musela mít ne tak špičatej design.Ideál by bylo Rko s tím 14kovým motorem a somože zeleno bílo černý (a v mojí garáži...):twisted:
A! samozřejmě snížit Těžiště (falešnou nádrž, násos na ramair pod světlem v kapličce, delší kyvku - a silný ruce

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- DoktorZRX
- Ghostrider
Taky dobrá stránka a úvodní zvuk Zdenku a tady rovnou na kliknutízdenek píše:nazdarek
kouknete na zrxmichel.de
asi to znate, ma tam fota jak si upravoval svyho rexe plus jeste dalsi fotky upravenejch
jinak je taky zajimavy kawaforum.de
bohuzel neumim nakladat fotky, takze vas tema nadhernejma rexama nemuzu zasypat hned ted
najdete si je pekne sami[/img][/url]

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- DoktorZRX
- Ghostrider
Ve Francii mají větší cenu naháči,ty ceny jsou vyšší to jen u nás ty motorky nějak ztrácej hodnotu...Já se dovozem nezabývám ale ty ceny jsem dával právě pro srovnání,je to aktualizovaný teď v únoruzdenek píše:kua neni to neaky drahy dochtore?
jinak ty se zabyvas dovozem a takovejma vecma?

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
njn jinej kraj jinej mrav
kazdopadne lesteny mam rad, libi semi taky to pruhledny viko spojky, to je mazacky
jinak co se mi tam este libilo byl rex s dvema laufama, taky mazacinka
ale reknu ti jedo, dneska zurive se placam na netu ale este sem nenasel foto rexe se trema kuframa, chtel bych je totiz, ale nemam ani predstavu jak to bude dohromady vypadat, nemas nejakou?
kazdopadne lesteny mam rad, libi semi taky to pruhledny viko spojky, to je mazacky
jinak co se mi tam este libilo byl rex s dvema laufama, taky mazacinka
ale reknu ti jedo, dneska zurive se placam na netu ale este sem nenasel foto rexe se trema kuframa, chtel bych je totiz, ale nemam ani predstavu jak to bude dohromady vypadat, nemas nejakou?